Dodaj do ulubionych

Kurs fryzjerski

22.08.13, 12:21
Ostatnio natchnęło mnie, żeby zrobić kurs fryzjerski... Czy ktoś coś wie o takim dla osób, które nie miały styczności z fryzjerstwem (poza czesaniem siebie i wszystkich w koło xD). Bo z tego co szukałam to znalazłam dla osób już siedzących w tym fachu (w szkole, albo zawodowo)
Obserwuj wątek
    • angienek Re: Kurs fryzjerski 18.02.14, 20:59
      Hej! Jeśli masz możliwośc skorzystania z kursu poza swoim miastem-z czystym sercem polecam szkołę SELECT w Warszawie. Sama kończyłam u nich wizaż, ale moja koleżanka była na fryzjerstwie i mówiła, że jest genialnie. Zaczynasz od podstaw, cwiczysz na modelkach (które na dodatek oni zapewniają), generealnie rewelacja. Serio:)
      p.s. z tego co wiem mają możliwosc załatwienia tanio noclegu, więc jeśli byś się zdecydowała to problem ze spaniem znika.
      • ediza96 Re: Kurs fryzjerski 20.02.14, 19:05
        Niestety, ale do Warszawy to kawał drogi ;)
    • cinderella1111 Re: Kurs fryzjerski 05.03.14, 10:32
      skle-jka
      możesz coś więcej napisać o tym kursie, który ukończyłaś???? czy opłaca się tam zapisać, chodzi o to czy uczą od podstaw. Chciałabym się zapisać ale nie wiem czy sobie poradzę i szkoda by było wydać pieniądze. Ile było osób na kursie i czy mniej więcej w jakim wieku/same młode?? i mniej więcej jak wyglądają zajecia. Chodziłaś w tygodniu czy w weekendy? i czy jakiś egzamin jest i w ogóle.
      z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka