Dodaj do ulubionych

Giełda komputerowa w Katowicach

17.09.04, 18:21
Kiedy i w jakich godzinach jest otwarta giełda komputerowa w Katowicach i czy
nadal znajduje się na parterze dworca kolejowego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Giełda komputerowa w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:05
      Nie byłem tam dawno, ale sądząc po reklamach na szybach - nadal tam jest.
      Czynna jest w soboty. Dawniej była czynna w godzinach 10-14. Byłoby dobrze,
      jakby ktoś ejszcze zweryfikował moje informacje, bo jak mówię - dawno tam nie
      byłem.
      • Gość: Paweł Oto aktualne dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:08
        Zweryfikowałem swoją wiedzę. Oto dane znalezione na stronie
        www.gielda.katowice.pl/ :

Giełda czynna w soboty i w niedziele w godzinach: 900 - 1300 Dojazd: Katowice
        Dworzec PKP
        Wstęp - 1.5 zł
        • fockx Re: Oto aktualne dane 17.09.04, 20:11
          dZIĘKI ZA PEŁNE INFO, A KIEDY LEPIEJ TAM JECHAĆ? tZN. WIĘCEJ LUDZI JEST W SOBOTĘ
          CZY W NIEDZIELĘ, BO MAM DWIE RZECZY DO SPRZEDANIA: KLAWIATURĘ Z aCERA I PAMIĘĆ
          128 MB DDR PC 2100
          • Gość: swerd Re: Oto aktualne dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:25
            a nie lepiej na alegro sprzedać?

więcej dostaniesz
            • Gość: Paweł Re: Oto aktualne dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:28
              Też proponowałbym Allegro. No, ale jeżeli boisz się transakcji internetowych to
              pojedź na giełdę, na pewno kogoś znajdziesz. A kiedy to nie wiem... Na zdrowy
              rozsądek to chyba w sobotę, bo niedziela to taki dzień bardziej dla rodziny.
              • plasmaman Re: Oto aktualne dane 18.09.04, 01:07
                Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Na zdrowy rozsądek to chyba w sobotę, bo niedziela to taki dzień bardziej dla
                rodziny.

Co widać po "pustych" w ten dzień hipermarketach ;-)

Pozdrawiam :-)
                • Gość: Paweł Re: Oto aktualne dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:24
                  > Co widać po "pustych" w ten dzień hipermarketach ;-)

No to już inna sprawa :-). Ale wątpie by komuś w niedzielę rano chciało się
                  jechać z drukarką wystawiać się w wątpliwej urody murach dworca w Katowicach ;-
                  ).
                  • Gość: Darek Re: Oto aktualne dane IP: *.local.pl / 62.233.185.* 18.09.04, 11:16
                    Gość portalu: Paweł napisał(a):

> w wątpliwej urody murach dworca w Katowicach ;-).

Ten dworzec wbrew obegowym opiniom nie jest taki zły. Oczywiście
                    potrzebuje "MEGA-liftingu". Podobnie zresztą jest ze Skarbkiem.
                    Co do Zenitu - ten relikt oczywiście bym wyburzył :-).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka