fockx 17.09.04, 18:21 Kiedy i w jakich godzinach jest otwarta giełda komputerowa w Katowicach i czy nadal znajduje się na parterze dworca kolejowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Giełda komputerowa w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:05 Nie byłem tam dawno, ale sądząc po reklamach na szybach - nadal tam jest. Czynna jest w soboty. Dawniej była czynna w godzinach 10-14. Byłoby dobrze, jakby ktoś ejszcze zweryfikował moje informacje, bo jak mówię - dawno tam nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Oto aktualne dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:08 Zweryfikowałem swoją wiedzę. Oto dane znalezione na stronie www.gielda.katowice.pl/ : Giełda czynna w soboty i w niedziele w godzinach: 900 - 1300 Dojazd: Katowice Dworzec PKP Wstęp - 1.5 zł Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: Oto aktualne dane 17.09.04, 20:11 dZIĘKI ZA PEŁNE INFO, A KIEDY LEPIEJ TAM JECHAĆ? tZN. WIĘCEJ LUDZI JEST W SOBOTĘ CZY W NIEDZIELĘ, BO MAM DWIE RZECZY DO SPRZEDANIA: KLAWIATURĘ Z aCERA I PAMIĘĆ 128 MB DDR PC 2100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Oto aktualne dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:25 a nie lepiej na alegro sprzedać? więcej dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Oto aktualne dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:28 Też proponowałbym Allegro. No, ale jeżeli boisz się transakcji internetowych to pojedź na giełdę, na pewno kogoś znajdziesz. A kiedy to nie wiem... Na zdrowy rozsądek to chyba w sobotę, bo niedziela to taki dzień bardziej dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
plasmaman Re: Oto aktualne dane 18.09.04, 01:07 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Na zdrowy rozsądek to chyba w sobotę, bo niedziela to taki dzień bardziej dla rodziny. Co widać po "pustych" w ten dzień hipermarketach ;-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Oto aktualne dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:24 > Co widać po "pustych" w ten dzień hipermarketach ;-) No to już inna sprawa :-). Ale wątpie by komuś w niedzielę rano chciało się jechać z drukarką wystawiać się w wątpliwej urody murach dworca w Katowicach ;- ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Oto aktualne dane IP: *.local.pl / 62.233.185.* 18.09.04, 11:16 Gość portalu: Paweł napisał(a): > w wątpliwej urody murach dworca w Katowicach ;-). Ten dworzec wbrew obegowym opiniom nie jest taki zły. Oczywiście potrzebuje "MEGA-liftingu". Podobnie zresztą jest ze Skarbkiem. Co do Zenitu - ten relikt oczywiście bym wyburzył :-). Odpowiedz Link Zgłoś