radexior 30.09.04, 10:50 Czekam na życzenia i całusy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uran4 Re: Dzień chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 10:58 Niech Ci będzie!!! Masz!!!! (co prawda, to ja też chłopak) ;-)))))) pzdr 4all Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Dzień chłopaka 30.09.04, 11:05 No cóż. Muszę przyznać, że dyskretnie przypomnialeś o Waszym święcie. ;-P Z drugiej strony - dobrze, że przypomniałeś, bo jakoś nie przyjęło się świetowanie tego dnia. Życzę wszystkiego naj..../dłuższego;-)/ Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Dzień chłopaka 30.09.04, 17:01 dementia napisała: > Z drugiej strony - dobrze, że przypomniałeś, bo jakoś nie przyjęło się > świetowanie tego dnia. no wlasnie. szkoda szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Dzień chłopaka 01.10.04, 07:52 Szanowni Panowie, Ja wiem, że zrywy sa naszą narodową specjalnością, ale ich nie popieram. Szacunek winny jest tak kobietom jak i meżczyznom niezależnie od ich święta. Ja osobiście nie oczekuję życzeń w marcu, bo po pierwsze wtedy są wymuszone (bo nie wypada nie złożyć), a po drugie to święto kojarzy mi się mimo mojego młodego wieku z komunistycznymi obchodami, a w szczególności czerwonymi, pogiętym goździkami. Dlatego tym których cenię, życzę cały rok wszystkiego najlepszego :-) Jeśli komuś natomiast zależy na życzeniach tego konkretnego dnia, to oczywiście nie robię z tego problemu. :-) Pozdrawiam! P.S. Jak uczciliście TEN dzień? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Dzień chłopaka 30.09.04, 11:34 Wszystkim chłopakom z forum tyskiego: -tym mieszkającym w GOP jak i spoza, -podrożującym E-1 i trolejbusami, -zmotoryzowanym (motocyklistom też!) i rowerzystom, -koncertującym (szanty!) i chodzącym na koncerty, -uprawiającym sporty walki i tylko kibicującym, -śledzacym budowę City Point i przebudowę Hotelu Tychy, -piszącym listy do MZK i głosującym na pajacyka, -słuchającym Trójki i podziwiającym Tychy z lotu ptaka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk to najwspanialsze zyczenia na forum!!! IP: 80.51.254.* 30.09.04, 16:16 heh śmiało stwierdze ze to najlepsze i najwspanialsze zyczenia na forum jakie tlyko były!!! dziekujemy i o marcu pamietamy Odpowiedz Link Zgłoś