Dodaj do ulubionych

Dobry alergolog

IP: *.pl / 62.111.133.* 30.09.04, 20:52
Hej,

zna ktoś jakiegoś dobrego prywatnego alergologa w Tychach? W przychodni
trzeba miesiąc czekać, a ja mam wrażenie, że nie doczekam...

Pozdr.

arvena
Obserwuj wątek
    • Gość: terefere Re: Dobry alergolog IP: 80.51.253.* 03.10.04, 03:13
      proponuję dr birecką. przyjmuje bodajze w nzozie na osiedlu B ale z tego co
      wiem ma tez prywatną praktykę, gdzie - nie wiem niestety :)
    • Gość: osF Re: Dobry alergolog IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 11:04
      Doktor Birecka i Żołna - obie przyjmują w przychodni między pl. Baczyńskiego a
      Hotelowcem.
      • Gość: arvena Re: Dobry alergolog IP: *.pl / 62.111.133.* 03.10.04, 17:55
        Rany, dzięki! Gdzie prywatnie, to już sobie znajdę.

Pozdr.

Arvena
    • Gość: plasmaman Re: Dobry alergolog IP: 157.158.2.* 03.10.04, 21:45
      Polecam p. Wiesławę Hyla-Żołna lub p. Birecką. Obie przyjmują w poradni San-Med
      (Tychy ul. Biblioteczna 17, telefonu nie pamietam). Nie wiem dokładnie jak tam
      z terminami, ale chyba nie jest tak źle ;-)

Pozdrawiam :-)

Ps. Jedna z tych osób w cywilu jest moją mamą ;-) i cieszę się, że znalazła
      uznanie także w oczach innych forumowiczów ;-)
    • brateczka Re: Dobry alergolog 03.10.04, 21:48
      Obie panie sa niezle. Przez 8 lat meczyl mnie ten okropny stan zwany alergia:
      po dwóch latach u dr Bireckiej moge spokojnie przezywac piekne, letnie dni..bez
      chusteczek higienicznych...
      • Gość: arvena Re: Dobry alergolog IP: *.pl / 62.111.133.* 03.10.04, 22:42
        Ja właśnie rozważam zakup fabryki chusteczek, bo w przychodni naprzeciw azetu
        na wizytę czeka się... miesiąc. Ja już swój miesiąć prawie odczekałam, ale
        chyba wolę leczyć się prywatnie - jak zobaczyłam zeszyt wizyt zapisany do...
        grudnia, to ręce mi opadły.

arvena
        • Gość: plasmaman Re: Dobry alergolog IP: 157.158.2.* 03.10.04, 23:16
          To leć na Biblioteczną 17, ta (chyba) nie mają kolejek (mam nadzieję).

• Gość: arvena Re: Dobry alergolog IP: *.proxy.pascal.pl 04.10.04, 10:59
      Na Bibliotecznej dopiero na 15 października. Rany, ale się porobiło! Wychodzi
      na to, że całe Tychy są uczulone. A ja dzisiaj trochę swobodniej oddycham :-)
      Dzięki za info.

arvena
      • Gość: plasmaman Re: Dobry alergolog IP: 157.158.2.* 05.10.04, 12:57
        Co się dziwisz, to jest najgorszy okres w roku (zaczynają się szczepienia i
        inne takie tam). Od września rozpoczyna się wieli ruch w alergo ;-) (mama teraz
        przyjmuje po 50 pacjetnów dziennie a i tak sama widzisz, że wolne miesjce
        dopiero około połowy miesiąca).

• Gość: arvena Re: Dobry alergolog IP: *.proxy.pascal.pl 05.10.04, 13:00
          Na Poziomkowej wolne miejsca są w przyszłym roku... :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka