szczypior74 18.11.04, 09:49 Pewnie każdy z Was, szczególnie mieszkający w bloku, marzył lub marzy o swoim domu na swojej działce. Jak ten Wasz domek z marzeń powinien wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dementia Re: wymarzony domek 18.11.04, 10:16 Oto głos mieszkanki bloku (bleee): marzy mi się willa w z lat dwudziestych ubiegłego wieku, z dużym ogrodem i starymi drzewami. Małe mam wymagania, co? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: wymarzony domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:45 mały ok 1oom2, parterowy w spokojnym miejscu, to by było TO. Niestety jest blok :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: wymarzony domek IP: 81.210.88.* 18.11.04, 23:47 Fuuuj...żadnych domków, płoteczków, ogródeczków i szamba w podwóreczku.Moje marzenie to elegancki 120m penthouse na 18 piętrze strzeżonego osiedla z basenem na dachu i fitnesem w podziemiu, z portierem i windą wprost do salonu.Mmmhmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: wymarzony domek 19.11.04, 09:53 Wymarzony domek... na wsi, gdzies na koncu swiata :) :) Koniecznie z z moim Love i z masa zwierzakow ;) ;) Najlepiej, zeby ten koniec swiata był w gorach :) :) Sam domek moze byc stary... maly... fajnie by bylo gdyby mial strych, który zamieniłabym w pracownie :) :) a weny twórczej by pewnie nie zabrakło.. bo za oknem same cuda :) :)ech, sie rozmarzyłam :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: wymarzony domek 19.11.04, 10:07 A ja myślę o zgrabnym, symetrycznym domku z użytkowym poddaszem. Powierzcnia do 130 m - bo więcej nie zamierzam sprzątać. Wpasowanym w architekturę podobnych budynków, które znajdują się nie bliżej niż 400 metrów od mojej działki. I przestrzeń. I dużo zieleni. Zero widoku na blokowiska i kominy. Cisza i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: wymarzony domek 19.11.04, 13:28 Nieduży, jakieś 100 m, bo tak jak Szczypior nie mam ochoty na sprzątanie wielkiej chałupy, ale za to na dużej działce. Koniecznie z ogromnym tarasem i zimowym ogrodem (też ogromnym). Wokół szumiący las, zapach żywicy, ćwierkające ptaszki i takie tam żyjątka różne :) Najchętniej w górach nad morzem i do tego ciepłym :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 puszczę Totka,jutro wygram,pojutrze kupię dom :D 19.11.04, 13:46 marzenia są jednak piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 życzę Ci tego... 19.11.04, 13:59 ... z całego serca :o) A wysyłam totki od zawsze i nawet trójka nie chce się trafić. Mój szwagier wysyłał zawsze te same cyfry. I nic. Zdenerwował się i nie wysłał. I padła jego szóstka... Odpowiedz Link Zgłoś