Gość: aniolekTychy IP: *.katowice.pik-net.pl 14.02.05, 09:58 Podobno obok nowo otwartej Biedronki za osiedlem K ma powstac Geant najwiekszy w Polsce. Slyszeliscie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Geant w Tychach??? IP: 213.238.93.* 14.02.05, 10:40 Nie ma takiej możliwości, bo na taką budowę (obiekt handlowy o powierzchni sprzedaży pow. 2000 m kw.) musi wyrazić zgodę Rada Miasta, a jak znam te Radę, to nigdy sie na to nie zgodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Geant w Tychach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 10:42 jak geant dobrze posmaruje to sie rada zgodzi. tylko jaki był by sens budowania takiego molocha w naszym mieście? i to tak daleko od tras przelotowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geant Re: Geant w Tychach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 10:52 Nie martw sie o trase przelotową, -dobudujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Geant w Tychach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:31 radzie juz ktos posmarowal ze powstalo tyle marketow, a ten ma powstac na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolekTychy Re: Geant w Tychach??? IP: *.katowice.pik-net.pl 14.02.05, 10:52 Tylko ze Geant na postawione pytanie odpowiada nie moga potwierdzic tych informacji co oznacza rowniez ze nie zaprzeczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
1976_darek Re: Geant w Tychach??? 14.02.05, 12:17 Gość portalu: aniolekTychy napisał(a): > Podobno obok nowo otwartej Biedronki za osiedlem K ma powstac Geant > najwiekszy w Polsce. Slyszeliscie cos na ten temat? Nie wierzę w to. Przecież nie budowaliby hipermarketu obok innego, już istniejącego (ex hypernova, niedługo Carrefour). Być może chodzi o jakieś centrum logistyczne Geanta na południową Polskę: w to bym prędzej uwierzył, choć raczej powstałoby to gdzieś przy DK1, a nie tu, gdzie piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Geant w Tychach??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.02.05, 12:51 podpucha jak ch..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Geant w Tychach??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.02.05, 12:51 ... jak c.h.u.j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh ładna prowokacja IP: *.texasnet.pl / *.texasnet.pl 14.02.05, 13:12 ale widze kliku naiwnych dalo sie zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka czy tam w ogóle ma powstać jakiś inny market??? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skip Re: czy tam w ogóle ma powstać jakiś inny market? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:50 no co ty. To tylko plotka?!! Ja już od 2 lat słysze praktycznie co miesiąc ze tam ma powstać inny sklep he czego tam nie mialo być. A przecież to miejsce sie nie na daje do takiej inwestycji. Juz bym uwierzył jakby ktoś napisał że na beskidzkiej. A tam pod lasem za hypernową i obi ciekawe kto by na zakupy jechal pewnie mieszkańcy kobióra i piasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihaa Re: czy tam w ogóle ma powstać jakiś inny market? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.02.05, 12:02 Pod lasem ma powstac basen i inne takei sportowe... Odpowiedz Link Zgłoś
man_x dla przypomnienia 15.02.05, 12:06 miasto chciałoby na tym terenie park wodny: 195.205.244.26/bip/?grupa=przedmioty&dzial=oferty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dla przypomnienia IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 14:21 Dzięki za informacje!Park wodny zawsze lepszy od sklepu - nie cierpię sklepów n- ale muszę przyznać ( choc wiem, że to egoistyczne podejście), że najbardziej podoba mi sie ten teren w takiej postaci, w jakiej jest - niezagospodarowany,oby tylko nikt juz więcej nie wycinał brzózek!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk ehhhh plotka plotke plotką pogania IP: 80.51.254.* 15.02.05, 18:06 ehhhh plotka plotke plotką pogania... kiepska podpucha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Geant w Tychach??? 15.02.05, 18:44 a moze to park wodny bedzie sie nazywal "geant"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk no i trzabyło prostowac dziś plotki IP: 80.51.254.* 16.02.05, 18:03 heh dzis dowiedziałem sie ze ma jeszcze byc oszołom na osiedlu O w miejscu byłego targu?! a juz o tym geancie naprzeciw biedronki nie wspomne.. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: no i trzabyło prostowac dziś plotki 17.02.05, 15:04 Hmmm, Kolego B., o oszołomie to i moja teściowa czas jakiś temu wspominała. Gdzieś tam w radiu czy tv usłyszała. Trudno mi było w to uwierzyć, ale w tej sytuacji ... Kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjolog Re: no i trzabyło prostowac dziś plotki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:33 to sie nazywa fenomen plotki. Ludzie sie sami nakręcają. Ktoś coś usłyszy i jak to przejdzie przez 20 osob to np ze sklepu w katowicach robi sie wielki hipermarket w tychach. Smieszne to jest jak ludzie potrafia sami sobie tematy nakręcać. Ale spoko nudno by było na forumm. A wiecie co czekam tylko jak ktoś wypali jeszcze z tym ze na łące na oś O przy piłsudskiego będzie hipermarket jak na razie ta łąka jest wolna od plotek??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: no i trzabyło prostowac dziś plotki IP: 80.51.254.* 17.02.05, 17:41 hehe dokładnie.. ano to moze ja nakręce plotke jak ludzie tak bardzo je lubią: na łące na O obok piłsudskiego powstanie najwieksze centrum handlowe Oszołom 2 bo to pierwsze ma byc przy sikorskiego jak plotki głoszą hehe chcą ludzie pozywek to niech mają a co sie bede szczypał hehe.. bedzie co prostowac albo i posmiac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Co za brednie!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:08 Radzie nikt nie smarował, Kaufland pomimo swojej powierzchni wogóle nie był głosowany przez Radę Miasta!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś