Gość: Paweł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:41 Szukam firmy budowlanej (solidnej i wiarygodnej) w Tychach lub okolicach która podejmie się budowy domu od początku do końca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel1940 Re: budowa domu 03.03.05, 11:12 Dla ścisłości - to inny Paweł :-). Chyba w końcu wzorem innych zacznę się logować... Odpowiedz Link Zgłoś
1976_darek Re: budowa domu 03.03.05, 23:03 pawel1940 napisał: > Dla ścisłości - to inny Paweł :-). Chyba w końcu wzorem innych zacznę się > logować... No właśnie, tak czytam sobie: Paweł chce wybudować dom... Myslę sobie: obrotny gość, jeszcze studiuje i już go stać na budowę domu :). POzdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: budowa domu 04.03.05, 09:37 Obiło mi sięo uszy, że wydawnictwo Murator poleca takie firmy. Dzwonknij do nich. Mają swój oddział w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal W. Re: budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 20:39 Skontaktuj sie z panem Henrykiem Rajwa tel.600 768 898. U mnie budowal, jestem bardzo zadowolony i moge polecic. Nie jest najtanszy, ale mysle ze zawsze mozesz porozmawiac, przy czym wez pod uwage, ze zawsze jest zawalony zleceniami - po prostu dobra, rzetelna firma. Pozdrawiam Michal Odpowiedz Link Zgłoś