Dodaj do ulubionych

Konieczna!!!!!!!!!!!1111

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 07:46
Gratuluję hokeistom zdobycia mistrzostwa Polski i dziękuję za wspaniały
występ.
Natomiast jestem oburzony zachowaniem przewodniczącej Rady Miasta Pani
Koniecznej, na ilu meczach w sezonie była Pani?????????????????????????
a to co wczoraj Pani wyprawiała na lodowisku to istna pokazówa i cyrk, tania
sensacja. Pani nawet nie wie w jakich strojach grali hokeiści. Dośc tej
błazenady w Pani wydaniu.111
Obserwuj wątek
    • loken Re: Konieczna!!!!!!!!!!!1111 19.03.05, 13:44
      Niestety nie byłem na meczu i z tego bełkotu nie za bardzo rozumiem o co idzie.

Powinno się zdegradować wszystkich tyskich urzędników państwowych za brak
      zainteresowania meczami hokejowymi??

help
    • Gość: Misiu Re: Konieczna!!!!!!!!!!!1111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 12:39
      nie przesadzaj nie wszytskich urzędzników trzeba zdegradować, niektórrzy
      interesują sie hokojem biją kapitał polityczny w końcu wybory tuż, tuż.
    • Gość: sosna Re: Konieczna!!!!!!!!!!!1111 IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 23.04.05, 16:02
      Konieczna to jedyna uczciwa osoba w tyskiej Radzie Miasta. Być może nie zna się
      na hokeju, ale tylko jej nie zależy na tym żeby SYSTEMATYCZNIE OKRADAĆ nas
      podatników! - w przeciwieństwie do prezydenta i wicków.
      • fockx Re: Konieczna!!!!!!!!!!!1111 23.04.05, 17:45
        Bądź ostrożny w beztroskim rzucaniu pomówień, ponieważ jest to karalne. Jeśli nie masz konkretnych dowodów nie pluj żółcią.
      • Gość: embi Re: Konieczna!!!!!!!!!!!1111 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:04
        > Konieczna to jedyna uczciwa osoba w tyskiej Radzie Miasta. Być może nie zna
        się

Tak, pamietam jak przed wyborami jej ugrupowanie "pozyczylo" sobie zdjecie z
        mojej strony. Mimo prosby nie podpisali ani nie usuneli go.
        • Gość: jogurt Re: Konieczna!!!!!!!!!!!1111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:55
          Gość portalu: embi napisał(a):

> > Konieczna to jedyna uczciwa osoba w tyskiej Radzie Miasta. Być może nie z
          > na
          > się
          >
          > Tak, pamietam jak przed wyborami jej ugrupowanie "pozyczylo" sobie zdjecie z
          > mojej strony. Mimo prosby nie podpisali ani nie usuneli go.

ona Ci ukradła to zdjęcie?? nie uogólniaj...
          • Gość: kuraś Re: Konieczna!!!!!!!!!!!1111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:44
            czy ty jogurt byłeś na portalu embiego? nie? najpierw sprawdź a potem bełkotaj!
            • Gość: jogurt Re: Konieczna!!!!!!!!!!!1111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 00:25
              a czy ja mu nie wierzę? tylko, że on uogólnia... motyla noga
          • Gość: embi Re: Konieczna!!!!!!!!!!!1111 IP: *.junisoftex.pl 25.04.05, 12:50
            > ona Ci ukradła to zdjęcie?? nie uogólniaj...

Napisalem: jej ugrupowanie "pozyczylo" sobie zdjecie z mojej strony.

Do niej pisalem w tej sprawie i to ona na niej sie reklamowała jako przyszly
            prezydent Tychow. Komitet Wyborczy Tychy - Nasza Mala Ojczyzna to jedyne do tej
            pory ugrupowanie ktore nie odpowiedzialo, chocby spie....... Na tej podstawie
            wyrobilem sobie zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka