Dodaj do ulubionych

wspaniałe przedszkole

10.06.05, 22:21
Jestem zachwycona przedszkolem, do którego chodzi moje dziecko
Przedszkolanki kochają tam dzieci, podchodza do nich bardzo indywidualnie
jast to małe, przytulne przedszkole z klimatem
Obserwuj wątek
    • j.oker Re: wspaniałe przedszkole 11.06.05, 01:01
      No no ciekawy jestem gdzie jest to przedskole ?
      a tak apropo czy jest w Tychach przedszkole w ktorym
      mozna zostawic dziecko juz od godziny 5 rano ?
      • kalarepka_07 Re: wspaniałe przedszkole 12.06.05, 11:52
        j.oker napisał:

> No no ciekawy jestem gdzie jest to przedskole ?
        > a tak apropo czy jest w Tychach przedszkole w ktorym
        > mozna zostawic dziecko juz od godziny 5 rano ?

Współczuje dzieciakowi !

5 rano ? to o której ono ma wstać - o 4 ?
        To sie nazywa trudne dzieciństwo i nieodpowiedzialność rodziców.
        n
        • lawia Re: wspaniałe przedszkole 13.06.05, 00:05
          Ja całe szczęście nie musiałam tak wcześnie budzić dzieciaczka do przedszkola ale co ma do tego nieodpowiedzialność ???????????
          Jesli rodzice pracują od godz 6.00 nie mają rodziny w pobliżu i do tego nie zarabiają tyle żeby wynająć opiekunkę to co mają zrobić???????????
        • j.oker Re: wspaniałe przedszkole 13.06.05, 16:44

>
          >
          > Współczuje dzieciakowi !
          >
          > 5 rano ? to o której ono ma wstać - o 4 ?
          > To sie nazywa trudne dzieciństwo i nieodpowiedzialność rodziców.
          > n

Kalarepko troszeczke sie zastanow nad tym co piszesz
          skoro rodzice pracuja na 6 rano to według ciebie co maja zrobic z dzieckiem ?
          gdzie tu jest nieodpowiedzalnosc -to raczej zycie i codziennosc nas do tego
          zmusza
    • lawia Re: wspaniałe przedszkole 11.06.05, 08:58
      No fakt za dużo szczegółów to nie napisałaś:-)
    • rasia1 Re: wspaniałe przedszkole 26.06.05, 22:47
      GDZIE TO PRZEDSZKOLE???
      btw- czy tyskie przedszkola przyjmuja dzieci za darmo (ponizej 5 godzin bez
      wyzywienia); byla ostatnio taka akcja w poniedzialkowej gw.
      ciekawe jak u nas to wyglada?
      • kasia9949 Re: wspaniałe przedszkole 27.06.05, 07:20
        Nie, wiem o jakim przedszkolu pisze janinka2, ale ja polecam
        przedszkole "Promyk"(Ekologiczno-Artystyczne Przedszkole Niepubliczne "PROMYK"
        ul. Elfów 7 43-100 Tychy,tel./fax 032/227-24-41 e-mail: przedszkole@ekoart-
        promyk.pl) , do którego chodzi (jeszcze tylko przez 4 dni- zerówka)mój syn,
        przedszkole jest nie publiczne, ale opłaty są identyczne jak w przedszkolu
        publicznym, poza tym w przedszkolu jest naprawdę wspaniale, dzieci są otoczone
        dobrą opieką ze strony pań, którym można zaufać. Są organizowane wycieczki dla
        dzieci, a także pikniki rodzinne, z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim
        rodzicom. Nawiązując do tego, o co pytał(a) rasia1, jeśli dziecko nie korzysta
        z posiłków to pewnie rodzić jest zwolniony z opłat za nie, ale opłata za
        przedszkole jest obowiązkowa bez względu na to ile razy dziecko w miesiącu jest
        obecne, jednak radziłabym upewnić się bezpośrednio w przedszkolu. Jeszcze jedna
        istotna sprawa: przedszkole jest czynne od 6:00-17:30.
        Pozdrawiam
        • aniask_mama Re: wspaniałe przedszkole 11.07.05, 15:39
          Ja też jestem zadowolona z "Promyka", w zeszłym roku, gdy szukałam przedszkola
          dla syna - obejrzałam kilka i to własnie wybrałam. Mały jest zadowolony i to
          jest chyba najważniejsze ;).
          Tak przy okazji: zdarzyło mi sie przedszkole, z którego mogłam spokojnie
          wynieść połowę rzeczy, przez ponad 0,5h NIKT się nie pojawił z nauczycieli czy
          pomocy, kiedy w końcu pojawiłą sie P. Dyrektor - najpierw załatwiała sprawy ze
          swoimi pracownikami ;(
          PS
          Nie pracuję w żadnym przedszkolu, gdyby ktoś miał zakusy wmawiania mi reklamy ;)
    • anula691 Re: wspaniałe przedszkole 28.06.05, 21:33
      Wydaje mi sie ze przedszkole promyk samo sie reklamuje tu na forum podajac sie
      za rodzica, ja z tego przedszkola zabieram dziecko, bo malo tam dostaja
      posilków i w malych ilosciach, wszystko jest na pokaz.
      • kasia9949 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 06:59
        anula691, jesteś w błędzie to nie przedszkole się reklamuje, ja nie wiele mam
        wspólnego z przedszkolem, oprócz tego że moje dziecko tam chodzi,po prostu
        uważam że jest dobre i warto je polecić, w końcu po to jest forum, żeby komuś
        coś polecić, poradzić czyż nie, bo uważam że przedszkole Promyk jest godne
        polecenie - moje dziecko się najada, znam przedszkola które, nawet do pięt nie
        dorastają Promykowi, no ale cóż, zawsze znajdą się osoby, którym się nic nie podoba.

• janinka2 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 19:15
      O promyku nie pisalam, ale wydaje mi sie ze prywatne przedszkola nie sa dobrym
      rozwiazaniem, znam jedno co prawda nie promyk , ale nie podoba mi sie
      przenioslam dziecko do przedszkola publicznego i jestem zachwycona
      to prywatne w tychach bylo bardzo na pokaz , mysleli ze rodzicom mozna wciskac
      kit. okropne!
    • anula691 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 19:28
      oj, wyrazilam tylko moje zdanie na temat przedszkola Promyk, po co sie tak
      denerwujesz
      a swoja droga nie trudno, abys sie przyznala, ze pracujesz w promyku
      tak wlasciwie to kasiula przypuszczalam, ze dosyc szybko temu zaprzeczysz i nie
      pomylilam sie
      taka jest prawidlowosc.
      sama sie zdradzilas swoja porywczoscia.
      pozdrawiam i proponuje lepsze podejscie do dzieciakow
      • kasia9949 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 21:50
        Po czym kobieto sądzisz, że pracuję w tym przedszkolu, czy powinnam narzekać i
        ganić wszystko w koło tak jak Ty? Czy to znaczy, że wszyscy, którzy na tym forum
        coś chwalili i polecali chcieli się po prostu zareklamować? już napisałam
        wcześniej, że chciałam tylko pomóc w wyborze komuś, kto musi od września dać
        dziecko do przedszkola, jeśli się Tobie nie podoba to nie czytaj a przynajmniej
        nie komentuj. Myślę, że istnieją bardziej wyrafinowane metody reklamowania się
        niż zachwalanie swojej firmy na forum. Tak na marginesie, jestem kasia, a nie
        kasiula. I jeszcze jedno przedszkole niepubliczne to nie to samo, co prywatne.
        Pozdrawaim
        • anula691 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 22:12
          nie unos sie tak - daleka jestem od krytykowania wszystkiego, wyrazilam tylko
          moje zdanie , chyba mozna nie? zauwaz, ze nikogo nie obrazalam w
          przeciwienstwie do ciebie
          spokojnie,
          na tym koncze ta dyskusje, ktora nie ma sensu
          pozdrawiam cie i zycze spokoju i kontrolowania emocji
          • kalarepka_07 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 22:28
            dalej sądze że jesteście mało odpowiedzialni i gó.. wiecie o wychowaniu dzieci.
            • j.oker Re: wspaniałe przedszkole 30.06.05, 02:10
              kalarepka_07 napisała:

> dalej sądze że jesteście mało odpowiedzialni i gó.. wiecie o wychowaniu
              dzieci.

Jak widac na załaczonym obrazku kalarepka mało tego ze cos sadzi to jeszcze
              rzuca łacina .......zapewne dobrze jej to wychodzi przy wychowywaniu dzieci.
              Pozdrawiam
            • lawia Re: wspaniałe przedszkole 30.06.05, 09:28
              Oj kalarepka z Twoją kulturą to pewnie te dzieci były by świetnie wychowane.
    • adel11 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 22:44
      nie rozumiem dlaczego tak pani Kasia sie denerwuje, skoro nie pracuje w tym
      przedszkolu , oj kobiety kto was zrozumie?
      a swoja droga ciekawy jestem gdzie to przedszkole janinki
    • kalarepka_07 Re: wspaniałe przedszkole 04.07.05, 17:37
      i tak dalej uwazam ze malo macie obejscia posröd dzieci
      marne z was towarzystwo !
      • j.oker Re: wspaniałe przedszkole 04.07.05, 20:27
        Pochopne decyzje kalarepko i bardzo słabe argumenty jakimi sie
        posługujesz .....
    • falandysz1 Re: wspaniałe przedszkole 18.07.05, 22:55
      wpaniale przedszkole napewno nie promyk , napewno nie
      mam swoje uzasadnione powody, by tak pisac ale i tak gdy to napisze to bedzie
      to usuniete, wiec pomine milczeniem, jednak odradzam Promyk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka