janinka2 10.06.05, 22:21 Jestem zachwycona przedszkolem, do którego chodzi moje dziecko Przedszkolanki kochają tam dzieci, podchodza do nich bardzo indywidualnie jast to małe, przytulne przedszkole z klimatem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.oker Re: wspaniałe przedszkole 11.06.05, 01:01 No no ciekawy jestem gdzie jest to przedskole ? a tak apropo czy jest w Tychach przedszkole w ktorym mozna zostawic dziecko juz od godziny 5 rano ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalarepka_07 Re: wspaniałe przedszkole 12.06.05, 11:52 j.oker napisał: > No no ciekawy jestem gdzie jest to przedskole ? > a tak apropo czy jest w Tychach przedszkole w ktorym > mozna zostawic dziecko juz od godziny 5 rano ? Współczuje dzieciakowi ! 5 rano ? to o której ono ma wstać - o 4 ? To sie nazywa trudne dzieciństwo i nieodpowiedzialność rodziców. n Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: wspaniałe przedszkole 13.06.05, 00:05 Ja całe szczęście nie musiałam tak wcześnie budzić dzieciaczka do przedszkola ale co ma do tego nieodpowiedzialność ??????????? Jesli rodzice pracują od godz 6.00 nie mają rodziny w pobliżu i do tego nie zarabiają tyle żeby wynająć opiekunkę to co mają zrobić??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: wspaniałe przedszkole 13.06.05, 16:44 > > > Współczuje dzieciakowi ! > > 5 rano ? to o której ono ma wstać - o 4 ? > To sie nazywa trudne dzieciństwo i nieodpowiedzialność rodziców. > n Kalarepko troszeczke sie zastanow nad tym co piszesz skoro rodzice pracuja na 6 rano to według ciebie co maja zrobic z dzieckiem ? gdzie tu jest nieodpowiedzalnosc -to raczej zycie i codziennosc nas do tego zmusza Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: wspaniałe przedszkole 11.06.05, 08:58 No fakt za dużo szczegółów to nie napisałaś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rasia1 Re: wspaniałe przedszkole 26.06.05, 22:47 GDZIE TO PRZEDSZKOLE??? btw- czy tyskie przedszkola przyjmuja dzieci za darmo (ponizej 5 godzin bez wyzywienia); byla ostatnio taka akcja w poniedzialkowej gw. ciekawe jak u nas to wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia9949 Re: wspaniałe przedszkole 27.06.05, 07:20 Nie, wiem o jakim przedszkolu pisze janinka2, ale ja polecam przedszkole "Promyk"(Ekologiczno-Artystyczne Przedszkole Niepubliczne "PROMYK" ul. Elfów 7 43-100 Tychy,tel./fax 032/227-24-41 e-mail: przedszkole@ekoart- promyk.pl) , do którego chodzi (jeszcze tylko przez 4 dni- zerówka)mój syn, przedszkole jest nie publiczne, ale opłaty są identyczne jak w przedszkolu publicznym, poza tym w przedszkolu jest naprawdę wspaniale, dzieci są otoczone dobrą opieką ze strony pań, którym można zaufać. Są organizowane wycieczki dla dzieci, a także pikniki rodzinne, z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim rodzicom. Nawiązując do tego, o co pytał(a) rasia1, jeśli dziecko nie korzysta z posiłków to pewnie rodzić jest zwolniony z opłat za nie, ale opłata za przedszkole jest obowiązkowa bez względu na to ile razy dziecko w miesiącu jest obecne, jednak radziłabym upewnić się bezpośrednio w przedszkolu. Jeszcze jedna istotna sprawa: przedszkole jest czynne od 6:00-17:30. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: wspaniałe przedszkole 11.07.05, 15:39 Ja też jestem zadowolona z "Promyka", w zeszłym roku, gdy szukałam przedszkola dla syna - obejrzałam kilka i to własnie wybrałam. Mały jest zadowolony i to jest chyba najważniejsze ;). Tak przy okazji: zdarzyło mi sie przedszkole, z którego mogłam spokojnie wynieść połowę rzeczy, przez ponad 0,5h NIKT się nie pojawił z nauczycieli czy pomocy, kiedy w końcu pojawiłą sie P. Dyrektor - najpierw załatwiała sprawy ze swoimi pracownikami ;( PS Nie pracuję w żadnym przedszkolu, gdyby ktoś miał zakusy wmawiania mi reklamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anula691 Re: wspaniałe przedszkole 28.06.05, 21:33 Wydaje mi sie ze przedszkole promyk samo sie reklamuje tu na forum podajac sie za rodzica, ja z tego przedszkola zabieram dziecko, bo malo tam dostaja posilków i w malych ilosciach, wszystko jest na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia9949 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 06:59 anula691, jesteś w błędzie to nie przedszkole się reklamuje, ja nie wiele mam wspólnego z przedszkolem, oprócz tego że moje dziecko tam chodzi,po prostu uważam że jest dobre i warto je polecić, w końcu po to jest forum, żeby komuś coś polecić, poradzić czyż nie, bo uważam że przedszkole Promyk jest godne polecenie - moje dziecko się najada, znam przedszkola które, nawet do pięt nie dorastają Promykowi, no ale cóż, zawsze znajdą się osoby, którym się nic nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
janinka2 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 19:15 O promyku nie pisalam, ale wydaje mi sie ze prywatne przedszkola nie sa dobrym rozwiazaniem, znam jedno co prawda nie promyk , ale nie podoba mi sie przenioslam dziecko do przedszkola publicznego i jestem zachwycona to prywatne w tychach bylo bardzo na pokaz , mysleli ze rodzicom mozna wciskac kit. okropne! Odpowiedz Link Zgłoś
anula691 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 19:28 oj, wyrazilam tylko moje zdanie na temat przedszkola Promyk, po co sie tak denerwujesz a swoja droga nie trudno, abys sie przyznala, ze pracujesz w promyku tak wlasciwie to kasiula przypuszczalam, ze dosyc szybko temu zaprzeczysz i nie pomylilam sie taka jest prawidlowosc. sama sie zdradzilas swoja porywczoscia. pozdrawiam i proponuje lepsze podejscie do dzieciakow Odpowiedz Link Zgłoś
kasia9949 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 21:50 Po czym kobieto sądzisz, że pracuję w tym przedszkolu, czy powinnam narzekać i ganić wszystko w koło tak jak Ty? Czy to znaczy, że wszyscy, którzy na tym forum coś chwalili i polecali chcieli się po prostu zareklamować? już napisałam wcześniej, że chciałam tylko pomóc w wyborze komuś, kto musi od września dać dziecko do przedszkola, jeśli się Tobie nie podoba to nie czytaj a przynajmniej nie komentuj. Myślę, że istnieją bardziej wyrafinowane metody reklamowania się niż zachwalanie swojej firmy na forum. Tak na marginesie, jestem kasia, a nie kasiula. I jeszcze jedno przedszkole niepubliczne to nie to samo, co prywatne. Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
anula691 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 22:12 nie unos sie tak - daleka jestem od krytykowania wszystkiego, wyrazilam tylko moje zdanie , chyba mozna nie? zauwaz, ze nikogo nie obrazalam w przeciwienstwie do ciebie spokojnie, na tym koncze ta dyskusje, ktora nie ma sensu pozdrawiam cie i zycze spokoju i kontrolowania emocji Odpowiedz Link Zgłoś
kalarepka_07 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 22:28 dalej sądze że jesteście mało odpowiedzialni i gó.. wiecie o wychowaniu dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: wspaniałe przedszkole 30.06.05, 02:10 kalarepka_07 napisała: > dalej sądze że jesteście mało odpowiedzialni i gó.. wiecie o wychowaniu dzieci. Jak widac na załaczonym obrazku kalarepka mało tego ze cos sadzi to jeszcze rzuca łacina .......zapewne dobrze jej to wychodzi przy wychowywaniu dzieci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: wspaniałe przedszkole 30.06.05, 09:28 Oj kalarepka z Twoją kulturą to pewnie te dzieci były by świetnie wychowane. Odpowiedz Link Zgłoś
adel11 Re: wspaniałe przedszkole 29.06.05, 22:44 nie rozumiem dlaczego tak pani Kasia sie denerwuje, skoro nie pracuje w tym przedszkolu , oj kobiety kto was zrozumie? a swoja droga ciekawy jestem gdzie to przedszkole janinki Odpowiedz Link Zgłoś
kalarepka_07 Re: wspaniałe przedszkole 04.07.05, 17:37 i tak dalej uwazam ze malo macie obejscia posröd dzieci marne z was towarzystwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: wspaniałe przedszkole 04.07.05, 20:27 Pochopne decyzje kalarepko i bardzo słabe argumenty jakimi sie posługujesz ..... Odpowiedz Link Zgłoś
falandysz1 Re: wspaniałe przedszkole 18.07.05, 22:55 wpaniale przedszkole napewno nie promyk , napewno nie mam swoje uzasadnione powody, by tak pisac ale i tak gdy to napisze to bedzie to usuniete, wiec pomine milczeniem, jednak odradzam Promyk Odpowiedz Link Zgłoś