Dodaj do ulubionych

Tyski ZDZ kat. B

17.08.05, 21:11
Jakiego instruktora wybrać w tyskim ZDZ-cie?, jeżeli ktoś chodził właśnie tam
na nauke prawo jazdy prosze o sugestie jakiego instruktora wybrać z góry
dziękuje za odpowiedź.

Pozdrawiam :)

Obserwuj wątek
    • madzix88 Re: Tyski ZDZ kat. B 17.08.05, 22:24
      Polecam polecam i jeszcze raz polecam Pana Opiołę. Wyszkolił mnie tak, że egzamin zdałam za pierwszym razem:)
      • enessi Re: Tyski ZDZ kat. B 17.08.05, 22:49
        Dzięki za odpowiedź, z chęcią bym go wybrała ale możemy wybierać tylko wśród 3
        instruktorów tj. Pan Henryk Mrozik, Eugeniusz Stachańczyk i Grzegorz Fioła. I
        właśnie mam dylemat którego instruktora wybrać.
        • madzix88 Re: Tyski ZDZ kat. B 18.08.05, 13:11
          A może Grzegorz Opioła a niw Fioła? Bo Opioła ma właśnie na imię Grzegorz a z tego co wiem dalej tam pracuje.
          pozdro
          magda
          • enessi Re: Tyski ZDZ kat. B 18.08.05, 14:29
            Jejku no to przepraszam, ale te nazwiska instruktorów spisywałam od kolegi
            także głowy nie dam sobie uciąć czy nie pomyliłam się i dziękuje za poprawienie
            jednak Grzegorz Opioła, tylko problem jest taki że z naszego kursu wziął do
            siebie na jazde tylko 4 osoby i stwierdził, że więcej osób nie może wziąść
            ponieważ i tak ma już za dużo kursantów (w sobote i niedziele nie jeździ wogóle
            a w ciągu tygodnia tylko rano bo popołudniu ma wykłady) także wybór pozostaje
            mi między Panem Henrykiem Mrozikiem a Eugeniuszem Stachańczykiem. Szkoda bo też
            właśnie słyszłam że bardzo dobrze uczy swoich kursantów Pan Opioła, ale nie
            wiem tak głupio się troche narzucać żeby wziął mnie na jazdy skoro ma tyle
            kursantów i nie ma czasu, ale z drugiej strony pujść do złego instruktora i
            mieć przewalone 30 godzin jazdy też mi się nie uśmiecha...
            • kinioslawa Re: Tyski ZDZ kat. B 18.08.05, 15:44
              No na pewno nie do Stachańczyka :/ Co prawda ja brałam jazdy parę lat temu, ale
              prowadził je jak tyran, parę osób po kilku godzinach jazd rezygnowało z niego,
              bo ludzie wybiegali z auta z płaczem. Nie polecam.
              • enessi Re: Tyski ZDZ kat. B 18.08.05, 15:54
                Kinioslawa dziękuje za odpowiedź :) a już miałam zapisywać się do
                Stachańczyka... to w takim razie iść do Mrozika czy prosić Opiołe żebym mogła u
                niego jeździć?, a jeśli moge wiedzieć to z kim jeździłaś?

Pozdrawiam
                • kinioslawa Re: Tyski ZDZ kat. B 18.08.05, 21:46
                  Niestety, tych dwóch nazwisk nie kojarzę. Zresztą, ja jeździłam naprawdę ładnych
                  kilka lat temu ;) część instruktorów się pozmieniało, ten mój na pewno, bo
                  widziałam go jakiś czas później i mówił, że jest na emeryturze. Jeśli o Opiole
                  jest taka dobra opinia, to ubłagaj go :)

Ja w sumie miałam 3 instruktorów (ten drugi się rozchorował poważnie (ale nie
                  przeze mnie ;) ), ten ostatni był zarobiony po pachy, jazdy robiłam kilka
                  miesiecy (bo do tego doszło pełno moich zajęć), ale z jakości jazd byłam bardzo
                  zadowolona.
                  • enessi Re: Tyski ZDZ kat. B 19.08.05, 14:50
                    To chyba postaram się jednak ubłagać Pana Opiołe żeby jednak przyjął mnie na
                    jazdy do siebie. Właśnie wczoraj rozmawiałam z nim i może jednak uda mi się
                    chodzić do niego na jazdy także nic straconego ale zobaczymy narazie nie
                    zapeszam... hm w sumie ciekawa jeszcze jestem jak uczy Pan Mrozik, ale może się
                    jeszcze dowiem.

Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka