marbuj1 16.12.05, 15:41 Powiedzcie mi proszę jak dojechać z Katowic do centrum Tychów (Tych?)chodzi mi o autobus lub o tramwaj - ul. Grota Roweckiego Tychy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owiec3 Re: Dojazd z Katowic do Tychów 16.12.05, 15:46 z przystanku na jorfantego jeżdzą wszytskie autobusy do tychów. Autobus nr 1 jedzie dosłownie z tego przystanku katowice korfantego do tychy grota roweckiego Odpowiedz Link Zgłoś
owiec3 Re: Dojazd z Katowic do Tychów 16.12.05, 15:47 źle mi się napisało miała być ul. Korfantego Odpowiedz Link Zgłoś
marbuj1 Re: Dojazd z Katowic do Tychów 16.12.05, 15:53 a Korfantego to gdzie w katowicach jest? Ja znalazam takie połączenie 688 z dworzec PKP Katowice do tychy Grota Odpowiedz Link Zgłoś
owiec3 Re: Dojazd z Katowic do Tychów 16.12.05, 16:31 Korfantego to jest ta ulica która biegnie od rynku w katowicach do spodka a przystanek jest dokładnie koło hotelu o ile się nie myle katowice zaraz koło restauracji sphinx w pobliżu najwyższego budynku w katowicach tj Altus i pizzeri pizza hut Odpowiedz Link Zgłoś
abelincoln Re: Dojazd z Katowic do Tychów 16.12.05, 16:59 Można ewentualnie skorzystać z 4 bądź 400, które mają przystanek ('Tychy Apteka') tuż za skrzyżowaniem al. Niepodległości z Grota-Roweckiego. Konkretniej można zobaczyć na mzk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Dojazd z Katowic do Tychów 17.12.05, 11:44 688 tez jezdzi, ale to autobus turystyczny. To znaczy, ze z wiedzisz cala okolice (Piotrowice, Kostuchna, Podlesie) nim dojedziesz :-). Najszybciej jezdza te z Korfantego. Tylko pamietaj, aby kupic w kiosku obok bilet MZK Tychy, gdyz katowickie bilety sa w tych autobusach niewazne. Odpowiedz Link Zgłoś
marbuj1 Re: Dojazd z Katowic do Tychów 18.12.05, 10:36 Dziękuję bardzo za pomoc, pojadę z Korfantego, sprawdzam połączenia na mzk. Podajcie mi tylko proszę, ile autobus orientacyjnie jedzie z Korfantego do Grota-Roweckiego w Tychach. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz766 Re: Dojazd z Katowic do Tychów 18.12.05, 10:46 wchodzisz na strone MZK TYCHY klikasz na rozkład jazdy -przystanek Katowice Korfantego i już wszystko wiesz ....................... masz internet naucz sie z niego korzystać . www.mzk.pl/rozklady/p/p0418.htm Odpowiedz Link Zgłoś
marbuj1 Re: Dojazd z Katowic do Tychów 18.12.05, 10:53 No dobrze, ja to wiem, tak właśnie zrobiłam. Mam podany czas odjazdu linii nr 1 z Korfantego, ale chcę wiedzieć, o której godzinie mniej więcej autobus będzie na miejscu. A tego nie dowiem się ze strony mzk. To dla mnie istotna informacja. Czyli ile jedzie autobus linii nr 1 z Korfantego do Grota-Roweckiego. To ty chyba nie zrozumiałeś pytania. W szkole uczyli czytania ze zrzumieniem tekstu prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Dojazd z Katowic do Tychów 18.12.05, 11:07 '1' z Karfantego 4:30 na Grota Roweckiego jest 5.03 wszystko z rozkladu :) Odpowiedz Link Zgłoś
marbuj1 Re: Dojazd z Katowic do Tychów 18.12.05, 11:13 Też na to wpadłam, dzięki wielkie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadzik3 Re: Dojazd z Katowic do Tychów 18.12.05, 17:22 Skad odjezdzaja autobusy PkS w Katowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz766 Re: Dojazd z Katowic do Tychów 18.12.05, 18:01 gadzik3 napisał: > Skad odjezdzaja autobusy PkS w Katowicach? 3-5 min pieszo od dworca PKP jest dworzec PKS obok supersamu w okolicy jest też ślązak Pl Skargi Odpowiedz Link Zgłoś