rtlrecznikprasowy 13.02.06, 19:25 Ja uważam że to spoko knajpka:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietnacha40 Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 13.02.06, 21:07 Chyba by im się przydało trochę więcej stolików. Fajny,zorientowany barman :) Odpowiedz Link Zgłoś
cotti Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 13.02.06, 22:11 bardzo lubię klimat palisandrowy, choć faktem jest, że zazwyczaj jest problem, żeby mieć gdzie usiąść :) Odpowiedz Link Zgłoś
denedra Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 15.02.06, 08:50 Często tam zaglądam, uwielbiam barmana, ale.. blond barmanka mnie drażni, jest antypatyczna i nie wie co to uśmiech, od szefowej kilka razy już nam się oberwało - też jej nie lubię, jak jest dużo ludzi to kiepsko z wentylacją i dym szczypie w oczy, 2 razy niestety nie doszło do koncertu i kabaretu na który miałam bilet. A tak to jako tako. Odpowiedz Link Zgłoś
murat.73 OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 17.02.06, 08:31 Fajnie jest :) Lokal w podziemiu, uwielbiam podziemia :)) Właścicielka też mi się podoba :)) i koncerty są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ahimsaboy Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 15.02.06, 17:58 Kiedyś tam odwiedzałem ten klub. Wystrój mi się podoba(ł), obsługa mniej... Kiedyś razem ze znajomymi zarezerwowaliśmy stolik na kilka osób. Kiedy przyszliśmy,okazało się że przy "naszym" stole siedzą jacyś ludzie. Szefowa nie umiała racjonalnie wytłumaczyć,dlaczego nie mamy smiejsca,mimo że mieliśmy to obiecane. Skończyło się,że szefowa przyszła z jakimś "ABS-em" i musieliśmy zrezygnować... Odkąd pierwszy raz odwiedziłem "Space" piętro wyżej już mnie tam nie zobaczyli. Pzdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
jarod1974 Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 15.02.06, 20:27 Niewiem kto projektowała wystrój tego lokalu, ale napewno nie zawodowiec,może osoba której się zdaje że to potrafi.Całość wygląda jakby zebrane do kupy z kilku projektów, nic nie trzyma sie kupy (co kupił to wdup..ł).Zero klimatu taki pusty garaż z kilkoma stolikami i stołem bilardowym.Barmani i właściciele często oszukuja na zawartości i cenie drinków i markowych alkoholi.Najwięcej zawsze kasuje chamowata, pazerna na kase i antypatyczna Pani współwłaścicel,bo drugi jest albo pijany albo zawalony jakimś prochem. . Śmierdzące zawilgocone ubikacje z tandetnymi zdjęciami. A tak juz na koniec - właściciele są totalnymi analfabetami w temacie muzyki i co mnie śmieszy prowadzą pub muzyczny.To jest moja subiektywna opinia na temet tego lokalu jak i właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
jarod1974 Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 15.02.06, 20:44 Swojego czasu na stronie klubu widniała księga gości została usunięta z powodu zbyt dużej (80%) ilości negatywnych wpisów.To też o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
latooo Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 16.02.06, 21:50 aspiryna duża osobowości trochę mniej Odpowiedz Link Zgłoś