Dodaj do ulubionych

OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER

13.02.06, 19:25
Ja uważam że to spoko knajpka:)
Obserwuj wątek
    • pietnacha40 Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 13.02.06, 21:07
      Chyba by im się przydało trochę więcej stolików. Fajny,zorientowany barman :)
    • cotti Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 13.02.06, 22:11
      bardzo lubię klimat palisandrowy, choć faktem jest, że zazwyczaj jest problem,
      żeby mieć gdzie usiąść :)
    • martinet16 Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 14.02.06, 20:00
      NO FAJNIE TAM:)
    • denedra Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 15.02.06, 08:50
      Często tam zaglądam, uwielbiam barmana, ale.. blond barmanka mnie drażni, jest
      antypatyczna i nie wie co to uśmiech, od szefowej kilka razy już nam się
      oberwało - też jej nie lubię, jak jest dużo ludzi to kiepsko z wentylacją i dym
      szczypie w oczy, 2 razy niestety nie doszło do koncertu i kabaretu na który
      miałam bilet. A tak to jako tako.
      • murat.73 OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 17.02.06, 08:31
        Fajnie jest :) Lokal w podziemiu, uwielbiam podziemia :)) Właścicielka też mi
        się podoba :)) i koncerty są ok.
    • ahimsaboy Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 15.02.06, 17:58
      Kiedyś tam odwiedzałem ten klub. Wystrój mi się podoba(ł), obsługa mniej...
      Kiedyś razem ze znajomymi zarezerwowaliśmy stolik na kilka osób. Kiedy
      przyszliśmy,okazało się że przy "naszym" stole siedzą jacyś ludzie. Szefowa nie
      umiała racjonalnie wytłumaczyć,dlaczego nie mamy smiejsca,mimo że mieliśmy to
      obiecane. Skończyło się,że szefowa przyszła z jakimś "ABS-em" i musieliśmy
      zrezygnować...
      Odkąd pierwszy raz odwiedziłem "Space" piętro wyżej już mnie tam nie zobaczyli.
      Pzdr.!
    • jarod1974 Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 15.02.06, 20:27
      Niewiem kto projektowała wystrój tego lokalu, ale napewno nie zawodowiec,może
      osoba której się zdaje że to potrafi.Całość wygląda jakby zebrane do kupy z
      kilku projektów, nic nie trzyma sie kupy (co kupił to wdup..ł).Zero klimatu taki
      pusty garaż z kilkoma stolikami i stołem bilardowym.Barmani i właściciele często
      oszukuja na zawartości i cenie drinków i markowych alkoholi.Najwięcej zawsze
      kasuje chamowata, pazerna na kase i antypatyczna Pani współwłaścicel,bo drugi
      jest albo pijany albo zawalony jakimś prochem. . Śmierdzące zawilgocone ubikacje
      z tandetnymi zdjęciami. A tak juz na koniec - właściciele są totalnymi
      analfabetami w temacie muzyki i co mnie śmieszy prowadzą pub muzyczny.To jest
      moja subiektywna opinia na temet tego lokalu jak i właścicieli.
    • jarod1974 Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 15.02.06, 20:44
      Swojego czasu na stronie klubu widniała księga gości została usunięta z powodu
      zbyt dużej (80%) ilości negatywnych wpisów.To też o czymś świadczy.
      • lisonetka Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 16.02.06, 13:27
        nie byłam
        • latooo Re: OPINIE NA TEMAT PUBU PALISANDER 16.02.06, 21:50
          aspiryna duża osobowości trochę mniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka