Dodaj do ulubionych

Przyjmę do pracy

19.02.06, 00:58
sprzedawcę,mającego doświadczenie przy sprzedaży odzieży męskiej.Uczciwego i
naprawdę chętnego do pracy.Proszę,osoby zainteresowane podać,gdzie było
zdobyte doświadczenie handlowe.Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • firmag Re: Przyjmę do pracy 21.02.06, 21:38
      Czy nie ma chętnych sprzedawców do pracy?
      • firmag Re: Przyjmę do pracy 03.03.06, 23:08
        Proszę,żeby zgłaszały się osoby chętne do pracy w handlu.
      • firmag Re: Przyjmę do pracy 12.03.06, 10:15
        Czy naprawdę,nie ma chętnych do pracy w handlu?
    • matams Re: Przyjmę do pracy 22.02.06, 09:26
      moze przedstaw warunki? jaka umowa, na jaki czas, jakie wynagrodzenie? bo jak
      za 3,5 na zlecenie to raczej nik sie nie zglosi
    • bezrobotnik Re: Przyjmę do pracy 04.03.06, 08:54
      Ja bym chentnie mogła, umiem wszystko i moge nawet na noc pracować,nie pale i
      nie ćpam,moge też posprzątać po pracy.
      na początek 1000 na ręke a potem sie zobaczy.
      prosze o odpowiedz na skrzynke pocztową.
      • mariusz766 Re: Przyjmę do pracy 04.03.06, 11:26
        bezrobotnik napisała:

> Ja bym chentnie mogła, umiem wszystko

brzmi zachęcająco dobrze jak byś napisała w jakim jesteś wieku i jakaś fotka

a ha umowa o dzieło wchodzi w rachube ?

bo na stałą umowe mam żone zatrudnioną .
        • firmag Re: Przyjmę do pracy 04.03.06, 11:46
          Ha,Ha,bardzo śmieszne.Proszę o poważne oferty chętnych do pracy.
          • bezrobotnik Re: Przyjmę do pracy 04.03.06, 21:24
            Ej , no wez ,myślałam kurde że wreszcie mam szanse na jakąś robote, zaglądam
            na skrzynke, a tu kurcze blade, nic.
            Wez pogadaj ze mną, mówię ci, bedziesz zadowolona, z tym tysiakiem to troche
            przegiełam, 900 na rączke i będzie oki.
            Robiłam w zeszłym sezonie na targu, także wiem o co chodzi,(majtki, kalesony
            męskie oczywiście, żaden problem znam temat)
            Ej, no wez kupiłam internet teraz.Prosze zgódz sie
            • metgreg Re: Przyjmę do pracy 12.03.06, 15:19
              bezrobotnik napisała:

> Ej , no wez ,myślałam kurde że wreszcie mam szanse na jakąś robote, zaglądam
              > na skrzynke, a tu kurcze blade, nic.
              > Wez pogadaj ze mną, mówię ci, bedziesz zadowolona, z tym tysiakiem to troche
              > przegiełam, 900 na rączke i będzie oki.
              > Robiłam w zeszłym sezonie na targu, także wiem o co chodzi,(majtki, kalesony
              > męskie oczywiście, żaden problem znam temat)
              > Ej, no wez kupiłam internet teraz.Prosze zgódz sie

buehehhheh, "jak skutecznie szukać pracy"? idż do potencjalnego pracodawcy,
              szazrpnij za rękaw i rzeknij doń: "eeeee, weź, nie, pogadaj, nie, ze mnom
              pogadaj, nie..."
              • firmag Re: Przyjmę do pracy 12.03.06, 20:11
                Czy nie ma chętnych do pracy w handlu,z doświadczeniem?
                • klaudusia22 Re: Przyjmę do pracy 13.03.06, 01:00
                  Witam mam 22 lata i jestem osobą uczciwą i można powiedziec dosyć sumienną,
                  szybko sie ucze i nawiazuje kontakty.Z wykształcenia jestem technmikiem -
                  ekonomistą. Parcowałam w lumpeksie w Mikołowie przez pół roku ale niestety na to
                  nie moge pokazac jakiś dokumentów gdyż umowy sie nie doczekałam a sklep
                  zlikwidowano. Teraz pracuje w pizzerii konkretnie odbieram telefony i pracuje na
                  kuchni, ale zależy mi bardzo na zmianie pracy. Gdyby zainteresowała Cie moja
                  osoba prosze o kontakt poprzez poczte: klaudia175@poczta.onet.pl

• firmag Re: Przyjmę do pracy 19.03.06, 11:03
                    Moja droga,nie masz doświadczenia praktycznie w handlu,pozatym jesteś
                    młoda,jeśli bym cię nauczyła zawodu,to pewnie jest osoba jakaś,bliska twemu
                    sercu i za chwilę,będą dzieci,niestety,ale mam takie ja doświadczenia.Ja
                    potrzebuję pracownika,który przynajmniej ze 2,3 lata popracuje,bez żadnych
                    urlopów typu:ciąża,bo należny-to oczywiście.Przyjmę osobę,która da z siebie
                    wszystko[czyli,super podejście do klijenta],wtedy gwarantuję dobre zarobki.
                    • klaudusia22 Re: Przyjmę do pracy 19.03.06, 13:23
                      Witam. To fakt nie mam praktycznie doświadczenia z handlem mimo ze to moja
                      druga praca w tym zawodzie nigdy nie mialam problemów z klijentami wrecz
                      przeciwnie jestem osoba bardzo komunikatywna i nigdy nie usłyszałam jako tako od
                      klijenta złego słowa. Mam tylko jedno pytanie!! Czy którykolwiek pracodawca
                      zatrudnia osobę młodą?? My nie mamy szansy zdobyć doświadczenia gdyz ciągle
                      słyszymy że nam w głowie dzieci i rodzina, owszem sa różne wypadki ale nie moza
                      przekreślac wszystkich młodych osób bo prawda jest taka że my w wieku 30 lat
                      nadal nie bedziemy miec doświadczenia a nie wszystkim się śpieszy do gotowania
                      obiadków i do pieluch.
                      • firmag Re: Przyjmę do pracy 19.03.06, 13:54
                        Kochana,zatrudniamy,oczywiście,że zatrudniamy,tylko,że są problemy,typu właśnie
                        tych pieluch i potem szkoda,bo ponowne rozglądanie się za nowym
                        pracownikiem.Przepraszam,oczywiście,że nie wszyscy tak myślą,ale ja niestety do
                        tych ludzi należę co mają pecha i co która młoda przyjdzie do pracy,po nie
                        długim czasie jest w ciąży,i nie chce jej się pracować.Z jednej strony stawiam
                        na młodość,ale...poprostu boję się.,
                        • xrobertx Re: Przyjmę do pracy 19.03.06, 16:46
                          Jak to sie nazywa fachowo... ?! dyskryminacja?
                          • salo Re: Przyjmę do pracy 21.03.06, 09:59
                            xrobertx napisał:

> Jak to sie nazywa fachowo... ?! dyskryminacja?

Tak, dyskryminacja. Ale zawdzięczamy to naszym cudownym prawodawcom.
                            Po ostatnio dokonanych zmianach będzie jeszcze gorzej. Gdybym była na miejscu
                            pracodawcy, też bym nie zatrudniła młodej dziewczyny - niezależnie od jej
                            doświadczenia zawodowego.
                            Sądzę, że gdyby zgłosił się mężczyzna (niekoniecznie z dużą praktyką) to Firmag
                            by go zatrudniła.
                        • grzes_wro Re: Przyjmę do pracy 19.03.06, 23:08
                          To jak sie boisz to po co prowadzisz firme???
                          Mowisz ze stawiasz na młodych ale w tej wypowiedzi nie widac ze tak jest.
                          Na dzien dobry skreslasz ich. Moze emerytka byla by dobra?? bo nie zajdzie w
                          ciaze?? Ale... zapomnialem jedno emerytka moze miec juz swoje dorosłe dzieci i
                          zostac babcia wiec tez ci uciekinie :) Twoje ogloszenie o pracy powinno miec
                          taka tresc: Przyjme do pracy kobiete lat 20, 5-letnie doswiadczenie w pracy,
                          dwoje dzieci, ukonczone 2 fakultety ... chyba wystarczy
                          • czy_jest_tu_cwaniak Re: Przyjmę do pracy 23.03.06, 15:15
                            Słóhaj mnie zatrótnij.
                            Jestem odpowiedniom osobom. Doświatczenie w chandlu mam, poniewarz dilowałam
                            dragami pare lat. Doświatczenie z kliętami nabyłam. Nigdy nie miałam problemu
                            ze sprzedarzom. Teraz znam tajniki skótecznego chandlu, no wiesz ta cała
                            psyhologia wywierania wpływu. Dzieci mieć nie bedem, bo systematycznie je
                            usówam. Generalnie nie mam po co żyć. Z henciom oddam się pracy.
                            Acha, znam się na menskiej odzierzy, w końcu rozbierałam w życiu paru
                            menrzczyzn.
                            Czekam na kontakt. Come on firmag!
    • gianto Re: Przyjmę do pracy 30.03.06, 11:29
      ale się rozbawiłem czytając to wszystko, :)))
      • bezrobotnik Re: Przyjmę do pracy 02.04.06, 11:39
        Odpowiem ci tak firmag.
        Jesteś głupia /głupi/ jak BUT, po co piszesz takie bzdury o zatrudnieniu
        pracownika , skoro prawda jest taka, że nie masz żadnego powodu ani takiej
        potrzeby, bo nie masz żadnej firmy ani sklepu, a miejsce tutaj nie jest
        odpowiednim do tego typu ogłoszeń i do poszukiwań potencjalnych i poważnych
        chętnych do jakiejkolwiek roboty.
        Pewnie sama jesteś bezrobotną osóbką mającą oprócz wychodzonego dyplomu, siano
        w główce, zakompleksioną faktem comiesięcznego wystawania w kolejce na schodach
        pośredniaka celem otrzymania paru złotych na przetrwanie.
        Ende
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka