Dodaj do ulubionych

Bieruń chce FIATA - 6mln podatku o tym nie wspomną

16.03.06, 11:13
tak , co do wątku bierun od morza......

przecież ludziska tu chodzi o ziemie o fabryke o podatek który FIAT
odprowadza , oni powołuja sie ze to były ich tereny 100 lat temu a moze
odrazu oddajmy całe tychy Pszczynie np bo kiedys jak babajagi fruwały Tychy
były terenami Pszczynskimi

Bieruniu stuknij sie w głowe
Obserwuj wątek
    • matams Re: Bieruń chce FIATA - 6mln podatku o tym nie ws 16.03.06, 12:24
      Nic dziwnego 2% rocznie od wartosci nieruchomosci to duzo. Bierun bedzie sie
      plawil w luksusach.

A tak powaznie. Wladze bierunia nie zastanawiaja sie nad konsekwencjami. Zmiana
      granic jest nie tylko kosztowna ale i uciazliwa. Zmiana pieczatek, adresow ect.
      To jest ogromny koszt liczony w dziesiatkach tysiecy zlotych! Widze tez
      zdziewienia ludzi zaa granicy polski, jak ktos mowi ze te fiaty sa z Bierunia
      buahahaha pytanie zadane bedzie jedno - a dzie to jest? hahah
      • silesia-n Re: Bieruń chce FIATA - 6mln podatku o tym nie ws 21.03.06, 22:02
        matams napisał:

> Nic dziwnego 2% rocznie od wartosci nieruchomosci to duzo. Bierun bedzie sie
        > plawil w luksusach.
        >
        > A tak powaznie. Wladze bierunia nie zastanawiaja sie nad konsekwencjami. Zmiana
        >
        > granic jest nie tylko kosztowna ale i uciazliwa. Zmiana pieczatek, adresow ect.
        >
        > To jest ogromny koszt liczony w dziesiatkach tysiecy zlotych! Widze tez
        > zdziewienia ludzi zaa granicy polski, jak ktos mowi ze te fiaty sa z Bierunia
        > buahahaha pytanie zadane bedzie jedno - a dzie to jest? hahah

najpierw sie doinformuj potem plec bzdury. Nie bedzie trzeba zmieniac pieczatek bo jedynie fabryka ma sie zanlezc w Bieruniu a siedziba Fiata pozostanie w Tychach ;]
        • j.oker Re: Bieruń chce FIATA - 6mln podatku o tym nie ws 22.03.06, 06:17
          Siedziba Fiata znajduje sie w Turynie :))))
          • ziemiowziety Tychy chce FIATA u sie 6mln podatku zopstawic 22.03.06, 07:08
            przeciez to ta sama logika, czwemu te 6 milionow ma nie przypasc Bieruniowi, jak
            fabryka stoi na ich gruntach, ma im przypasc, to oczywiste
            a ziemie te nalezaly do Bierunia 30 kilka lat temu
            badz poinformowany lub nie manipuluj
            • ajwenhou Re: Tychy chce FIATA u sie 6mln podatku zopstaw 22.03.06, 08:41
              no to może upomnimy się o Lwów?
            • cjanek Re: Tychy chce FIATA u sie 6mln podatku zopstaw 22.03.06, 08:41
              Ziemowzięty, przeskakujesz z wątku na wątek jak pszczółka po kwiatkach a nie
              odpowiadasz na pytania które Ci się zadaje!
              Dygasz?:)
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=36620358&a=37571985
              • murat.73 Re: Tychy chce FIATA u sie 6mln podatku zopstaw 22.03.06, 12:49
                Ziemiowzięty nigdy nie odpowiada na pytania, to ignorant.
            • depozyt24 Re: Tychy chce FIATA u sie 6mln podatku zopstaw 22.03.06, 12:49
              Pamiętać należy, że większość pracowników Fiata to mieszkańcy Tychów i część
              wpływów z podatku idzie na różnego rodzaju wydatki jakie ponoszą w związku z tym
              Tychy, np. na utrzymanie komunikacji i dróg by ludzie mogli dojechać do pracy,
              albo wypłatę zasiłków jak fabryka zacznie zwalniać ludzi.
              • ziemiowziety Boze co za argumenty 22.03.06, 16:56
                byle nie oddac, tego co odsdac nalezy
                cjanek, ja juz odpowiedzialem na to pytanie powyzej, sprawdz, przeczytaj, zrozum
                • xrobertx Re: Boze co za argumenty 22.03.06, 18:09
                  Moze Ty napisalbys jakies normalne argumenty?
                  "slowacki wielkim poeta byl"
                • mariusz766 Re: Boze co za argumenty 22.03.06, 18:10
                  ziemowzięty czy jak Ci tam daj se chłopie spokój załóż forum Bieruń i tam
                  możesz pisać te swoje bzdury .

Fiat zawsze był w Tychach i nic tego nie zmieni bo gdyby to ruszyli to lawina
                  takich spraw zaleje Polske ....

chłopie tu sie wypowiadaja sami Tyszanie bądź Tyszanki i nikt nie podziela
                  Twoich głupich argumentów .

a jak masz jakieś kopleksy małomieszczaństwa to złóż petycje do radnych żeby
                  znów przyłączyc Bieruń do Tychów .

• ziemiowziety ja jestem Tyszaninem 22.03.06, 18:54
                    Twoje slowa Mariusz766, sa obrazliwe, mam nadzieje,ze wypowiadales je w chwili
                    emocji i potem inaczej spojrzysz na sprawe
                    musi byc sprawiedliwie, i wlasnie jako Tyszanin glosni i zdecydowanie chce
                    wlasciwego zalatwienia tej sprawy
                    nie rezygnujmy z dobrego sasiedztwa dla kasy i ambicji,
                    a tamta ziemia jest bierunska...
                    • pawel1940 Re: ja jestem Tyszaninem 22.03.06, 20:22
                      Oddajmy Polske zaborcom, nie zrezygnujemy z dobrego sasiedztwa dla kasy i ambicji.

Wystapmy z Unii, nie rezygnujemy z dobrego sasiedztwa (naszych braci ze wschodu)
                      dla kasy i ambicji.

i wreszcie...

Zabierzmy pieniadze szkolom, zeby utrzymac drogi i autobusy ktorymi pracownicy
                      dojezdzaja do FIATA, no bo naturalnie nie rezygnujemy z dobrego sasiedztwa dla
                      kasy i ambicji...

Ja rozumiem, ze gdyby nie okreslone czynniki w przeszlosci to bylby to teren
                      Bierunia, ale prawda jest taka, ze fabryka od zawsze lezy na terenie Tychow i to
                      Tychy zadbaly o cala infrastrukture i wszystko co niezbedne do jej funkcjonowania.
                      • silesia-n Re: ja jestem Tyszaninem 22.03.06, 22:21
                        pawel1940 napisał:

> Oddajmy Polske zaborcom, nie zrezygnujemy z dobrego sasiedztwa dla kasy i ambic
                        > ji.

Jesli mowa o zabotrach...
                        1972 - Komuniści kradną Bieruniowi 320h i wlaczaja je do Tychów (Pierszy zabór Bierunia przez Tychy)
                        1975 - Czerwona zaraza wprtowadza nowy podział administracyjny w którym kilkusetletnie miasto Bieruń zostaje właczone do wielkiego socjalistycznego - Tychów (Drugi zabór Bierunia przez Tychy)
                        1991 - Bieruń uniezależnia sie od Tychów, jednakże pozagranicami miasta wciąż pozostają tereny stracone w trakcie pierwszego zaboru.
                        2002 (chyba :D) do Bierunia wraca osiedle Fiatowskie
                        teraz czas na powrót reszty ziem Bieruńskich do macierzy :)

>
                        > Wystapmy z Unii, nie rezygnujemy z dobrego sasiedztwa (naszych braci ze wschodu
                        > )
                        > dla kasy i ambicji.
                        >
                        > i wreszcie...
                        >
                        > Zabierzmy pieniadze szkolom, zeby utrzymac drogi i autobusy ktorymi pracownicy
                        > dojezdzaja do FIATA, no bo naturalnie nie rezygnujemy z dobrego sasiedztwa dla
                        > kasy i ambicji...
                        >
                        >
                        > Ja rozumiem, ze gdyby nie okreslone czynniki w przeszlosci to bylby to teren
                        > Bierunia, ale prawda jest taka, ze fabryka od zawsze lezy na terenie Tychow i t
                        > o
                        > Tychy zadbaly o cala infrastrukture i wszystko co niezbedne do jej funkcjonowan
                        > ia.

O jaka to Infrastrukture zadbaly Tychy :D? W czasach socjalizmu o wszytskim decydowala gora ona dzielila srodki na poszczegolne cele.
                        Dzisiaj Tychy dbaja głownie o to żeby zbierać od Fiata podatki ;]
                    • luad Re: ja jestem Tyszaninem 22.03.06, 20:35
                      AKURAT!!! Każdemu prawdziewemu tychowianinowi leży na sercu dobro naszego
                      miasta. O Tobie powiedzieć się tego niestety nie da. A niby w czym objawiają
                      się te dobre stosunki z Bieruniem? Może np. wspólną komunikacją? Z czego to
                      niby zrezygnujemy? Pojedź w lato na Łysinę to zobaczysz jak sympatycznie
                      potraktuje Cię bieruńska straż miejska!!! Sam fakt zmiany nazwy powiatu
                      świadczy o niezwykłej sympatii i przywiązaniu władz Bierunia do naszego
                      pięknego miasta!!!
                      • silesia-n Re: ja jestem Tyszaninem 22.03.06, 22:00
                        luad napisała:

> AKURAT!!! Każdemu prawdziewemu tychowianinowi leży na sercu dobro naszego
                        > miasta. O Tobie powiedzieć się tego niestety nie da. A niby w czym objawiają
                        > się te dobre stosunki z Bieruniem? Może np. wspólną komunikacją?

Bieruń od wielu lat jest obslugiwany przez PKS Oświęcim :)

Z czego to
                        > niby zrezygnujemy? Pojedź w lato na Łysinę to zobaczysz jak sympatycznie
                        > potraktuje Cię bieruńska straż miejska!!!

Oj czyzby mandacik za zle parkowanie sie dostalo :) Straz Miejska ma nie byc sympatyczna , tylko wykonywac swoje obowiazki.

> Sam fakt zmiany nazwy powiatu
                        > świadczy o niezwykłej sympatii i przywiązaniu władz Bierunia do naszego
                        > pięknego miasta!!!

przez 16 lat Tychy zadzily sobie Bieruniem i teraz jego wladze mają sie czuc z tego powodu przywiazane do Tychów? A co takiego dobrego Tychy dla Bierunia zrobily? Powiat jest i bedzie Bieruńsko-Lędziński czy sie to komus podoba czy nie :) W najgorszym przypadku gdyby jakis rząd wpadł na pomysł zmniejszenia liczby powiatów to Bieruń wyladuje pod Pszczyną :)
                        • luad Re: ja jestem Tyszaninem 23.03.06, 07:39
                          > Bieruń od wielu lat jest obslugiwany przez PKS Oświęcim :)
                          Własnie właśnie - od lat widzimy poruszające się złomy po Tychach z szyldem
                          PKS, które niszczą i zatruwają Tychowię. Władze Bierunia ni jak się garną do
                          wspólnej i tańszej dla Bierunia komunikacji - a swoją drogą ciekawe dlaczego?
                          Ha - pewnie dla dobra mieszkańców.

> Oj czyzby mandacik za zle parkowanie sie dostalo :) Straz Miejska ma nie byc
                          sy> mpatyczna , tylko wykonywac swoje obowiazki.
                          Bez urazy ale ze straża miejską bieruńscu "przebierańcy" nie mają nic
                          wspólnego. Mały przykładzik: "przebierańcy" po kryjomu w nocy, w środku sezonu,
                          wkopują jakieś śmieszne znaki przez co ludzie muszą później jeździć do
                          siedziby "staży" mieszczącej się na końcu świata. Uciąłem sobie
                          z "przebierańcami" pogadankę na ten temat, w wyniku której okazało się, że
                          ich "wzrok" nie sięga poza koncówkę długopisu!!!

> przez 16 lat Tychy zadzily sobie Bieruniem i teraz jego wladze mają sie czuc z
                          > tego powodu przywiazane do Tychów? A co takiego dobrego Tychy dla Bierunia
                          zrob
                          > ily? Powiat jest i bedzie Bieruńsko-Lędziński czy sie to komus podoba czy
                          nie :

Nikomu to nie przeszkadza - tylko siedźcie sobie dalej cichutko w Waszych
                          domkach i oglądajcie wieczorkami informacje o życiu w mieście przez duże M -
                          albo chociaż przez średnie M!!!

> ) W najgorszym przypadku gdyby jakis rząd wpadł na pomysł zmniejszenia liczby
                          p
                          > owiatów to Bieruń wyladuje pod Pszczyną :)
                          I dobrze wylądujcie sobie gdzie chcecie!!! Tylko nie ośmieszajcie się dalej z
                          tymi żałosnymi małomiasteczkowymi aspiracjami. Proponuję iść dalej - postawmy
                          szlabany, wprowadźmy wizy, wybudujmy obwodnice!!!

• silesia-n Re: ja jestem Tyszaninem 24.03.06, 11:21
                            luad napisała:

> > Bieruń od wielu lat jest obslugiwany przez PKS Oświęcim :)
                            > Własnie właśnie - od lat widzimy poruszające się złomy po Tychach z szyldem
                            > PKS, które niszczą i zatruwają Tychowię. Władze Bierunia ni jak się garną do
                            > wspólnej i tańszej dla Bierunia komunikacji - a swoją drogą ciekawe dlaczego?
                            > Ha - pewnie dla dobra mieszkańców.
                            >

Szczerze nie wiem jak jest aktualnie ale za to dobrze pamietam gdy Bieruń wybieral dla siebie przewoźnika który bedzie obsługiwał miasto oferta PKS Oświęcim byla bezkonkurencyjna.

> > Oj czyzby mandacik za zle parkowanie sie dostalo :) Straz Miejska ma nie
                            > byc
                            > sy> mpatyczna , tylko wykonywac swoje obowiazki.
                            > Bez urazy ale ze straża miejską bieruńscu "przebierańcy" nie mają nic
                            > wspólnego. Mały przykładzik: "przebierańcy" po kryjomu w nocy, w środku sezonu,
                            >
                            > wkopują jakieś śmieszne znaki przez co ludzie muszą później jeździć do
                            > siedziby "staży" mieszczącej się na końcu świata. Uciąłem sobie
                            > z "przebierańcami" pogadankę na ten temat, w wyniku której okazało się, że
                            > ich "wzrok" nie sięga poza koncówkę długopisu!!!

Chyba naprawde kochasz Bieruń skoro bywasz tutaj w srodku nocy ;)
                            Bardziej na powaznie to zalezy na kogo sie trafi. Sa normalnie straznicy ale jest tez kilku jak ich okresliles "przebierańców" ktorym zależy tylko na uprzykszaniu zycia normalnym obywatelom wiec masz duzo racji :(
                            Ale to Polska wlasnie wiec nie wydaje mi sie zeby tylko bylo tak w Bieruniu - tak samo jest z Policja co wiem z autopsji i tak samo jest zapewne z SM w innych miastach.

>
                            > > przez 16 lat Tychy zadzily sobie Bieruniem i teraz jego wladze mają sie c
                            > zuc z
                            > > tego powodu przywiazane do Tychów? A co takiego dobrego Tychy dla Bieruni
                            > a
                            > zrob
                            > > ily? Powiat jest i bedzie Bieruńsko-Lędziński czy sie to komus podoba czy
                            >
                            > nie :
                            >
                            > Nikomu to nie przeszkadza - tylko siedźcie sobie dalej cichutko w Waszych
                            > domkach i oglądajcie wieczorkami informacje o życiu w mieście przez duże M -
                            > albo chociaż przez średnie M!!!

:)

>
                            > > ) W najgorszym przypadku gdyby jakis rząd wpadł na pomysł zmniejszenia li
                            > czby
                            > p
                            > > owiatów to Bieruń wyladuje pod Pszczyną :)
                            > I dobrze wylądujcie sobie gdzie chcecie!!! Tylko nie ośmieszajcie się dalej z
                            > tymi żałosnymi małomiasteczkowymi aspiracjami. Proponuję iść dalej - postawmy
                            > szlabany, wprowadźmy wizy, wybudujmy obwodnice!!!
                            >

Jesli nie chcesz przejeżdzać przez Bieruń Stary no to juz mas polobwodnice - ulica Turyńska :) Nowego narazie nie objedziesz zbyt prosto :(
                            Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia . Zasze cos jest mniejsze a cos wieksze. W Tychach mozna Bieruń nazywac malym miasteckiem , ale tak samo mozna nazywac Tychy w Katowicach :)
                            • luad Re: ja jestem Tyszaninem 24.03.06, 12:31
                              Szczerze nie wiem jak jest aktualnie ale za to dobrze pamietam gdy Bieruń wybie
                              > ral dla siebie przewoźnika który bedzie obsługiwał miasto oferta PKS Oświęcim
                              byla bezkonkurencyjna.

Bezkonkurencyjna?! Nie rozśmieszaj mnie!!! Zapytaj bieruńskich włodarzy czy
                              ongiś byli zainteresowani ofertą na organizację całej komunikacji, a nie tylko
                              wyborem przewoźnika. Dodam tylko, że znacznie korzystniejszą ofertą niż
                              aktualne rozwiązanie.

> Chyba naprawde kochasz Bieruń skoro bywasz tutaj w srodku nocy ;)

Ha - kocham nie kocham - nie mam wyjścia, przecież Bieruń to regionalna stolica
                              wieczornych rozrywek, w której życie w wszechobecnych centrach rozrywkowych
                              tętni do białego rana!!! ;)
                    • murat.73 Ziemiowzięty zaraz powiesz, że plują na ciebie ? 22.03.06, 20:36
                      Ziemiowzięty wszedzie masz jakieś dziwaczne wypowiedzi, nieprzystajace do
                      zdrowego rozsądku,myślałem na poprzednim forum że jesteś Tyszaninem, a ty
                      jesteś tym czym opisałem cię wcześniej ćwierćinteligentem z przedmieścia.
                    • xrobertx Re: ja jestem Tyszaninem 22.03.06, 21:08
                      Nie znam calej sprawy, proby przejecia czesci fiata,ale:
                      Czy bierun uzurpujac prawo do ziemi, wykupi czesc fabryki, ktora znajduje sie na
                      tej ziemi?
                      • silesia-n Re: ja jestem Tyszaninem 22.03.06, 22:02
                        xrobertx napisał:

> Nie znam calej sprawy, proby przejecia czesci fiata,ale:
                        > Czy bierun uzurpujac prawo do ziemi, wykupi czesc fabryki, ktora znajduje sie n
                        > a
                        > tej ziemi?
                        Po piersze Bieruń piszemy z dużej litery!
                        A niby od kogo i dlaczego ma wykupywać tą ziemie?

• xrobertx Re: ja jestem Tyszaninem 22.03.06, 22:46
                          Nie ziemie, tylko fabryke, ktora lezy na tej ziemi.
                          Gdyby zwrocic uwage na historyczne prawa do tej ziemi, to przeciez wtedy nie
                          bylo tam tyskiej fabryki.
                          • silesia-n Re: ja jestem Tyszaninem 24.03.06, 11:25
                            xrobertx napisał:

> Nie ziemie, tylko fabryke, ktora lezy na tej ziemi.
                            > Gdyby zwrocic uwage na historyczne prawa do tej ziemi, to przeciez wtedy nie
                            > bylo tam tyskiej fabryki.

Tak nie bylo tam "tyskiej" fabryki. Ale dalej nie rozumiem dlaczego Bieruń ma wykupywać ta cześc fabryki? Fabryka należy nie do Tychów tylko do Fiata.
                • cjanek Re: Boze co za argumenty 22.03.06, 21:36
                  Odpowiedziałeś tak merytorycznie jak Kurski w "Co z tą Polską":)
                  • ziemiowziety ja pisze o konkretnej sprawie, konkretnym miejscu 22.03.06, 21:53
                    nie mieszajmy tu zaborow, wielkiej polytyki, bierunskiej strazy miejskiej Bog
                    raczy wiedziec, czego jeszcze
                    po prostu jacys urzednicy, czy wrecz komunistyczni bonzowie z za biurka zabrali
                    te grunta Bieruniowi, wrecz teraz sie slusznie dopominaja i zgodzmy sie oddac
                    im to, to nic wielkiego, to nie boli
                    • murat.73 Ręce opadają 23.03.06, 20:36
                      Ziemiowzięty jak się czyta twoje wywody ręce opadają, nic dodać nic ująć, pleść
                      takie bzdury...powinni ci nobla przyznać

> nie mieszajmy tu zaborow, wielkiej polytyki, bierunskiej strazy miejskiej Bog
                      > raczy wiedziec, czego jeszcze
                      > po prostu jacys urzednicy, czy wrecz komunistyczni bonzowie z za biurka zabrali
                      >
                      > te grunta Bieruniowi, wrecz teraz sie slusznie dopominaja i zgodzmy sie oddac
                      > im to, to nic wielkiego, to nie boli
                      • ziemiowziety nie jadles sniadania? 23.03.06, 22:19
                        to i rece opdaja
                        a tak na powaznie Murat, to widac, ze nie masz nic do zaoferowania w tej sprawie
                        • murat.73 Mam propozycję 24.03.06, 08:33
                          Zgodnie z twoim tokiem ,,myślenia'' ,,ziemiowzięty'' Żwaków przyłączyć do
                          Pszczyny.
                • cjanek Re: Boze co za argumenty 24.03.06, 08:27
                  Jeśli dobrze zrozumiałem - jeśli w ciągu ostatnich 30 lat administracyjnie część
                  terenów zmieniła przynależność - to trzeba oddawać, a jeśli 31 lat temu to już nie?
                  Dobrze zrozumiałem Ziemowzięty?
                  • ziemiowziety zle rozumiesz cjanek 24.03.06, 19:03
                    pomysl jeszcze chwilke,czy to boli
                    • murat.73 Re: zle rozumiesz cjanek 24.03.06, 21:04
                      Ziemiowzięty ciebie jakoś wszyscy ,,żle rozumieją'' no i ,,plują'' na ciebie
                      :))) Nie myslałeś zatrudnic się w cyrku ???
                      • xrobertx Re: zle rozumiesz cjanek 24.03.06, 21:50
                        a moze jestes politykiem i wlasnie za to ci placa?!
                        • ziemiowziety ja po prostu bronie dobrego imienia Tychow 25.03.06, 06:20
                          nic wiecej, nic mniej
                          • luad "... bronie dobrego imienia Tychow" - AKURAT!!! 25.03.06, 10:14
                            ... bardzo interesujące!!!
                            bez urazy ale sądzę że jesteś najzwyklejszym
                            prowokatorem/wichrzycielem "sponsorowanym" przez bieruńskich "aparatczyków",
                            członkiem bieruńskiej partyzantki uprawiającej dywersje w naszym
                            mieście ;))))))))
                            Biada nam!!!
                            • cjanek Re: "... bronie dobrego imienia Tychow" - AKURAT! 25.03.06, 10:27
                              Nie panikuj! Facet nie wie gdzie Bieruń leży:))))))))))
                              • xrobertx Re: "... bronie dobrego imienia Tychow" - AKURAT! 25.03.06, 11:17
                                i nie do konca wie co pisze.
                                • murat.73 Re: "... bronie dobrego imienia Tychow" - AKURAT! 25.03.06, 12:43
                                  on nic nie wie, a i nauczyć go czegokolwiek jest niemożliwe, ziemiowzięty to
                                  taki sobie poprostu ćwierćinteligent...

> i nie do konca wie co pisze.
                                • murat.73 Re: "... bronie dobrego imienia Tychow" - AKURAT! 25.03.06, 12:43
                                  on nic nie wie, a i nauczyć go czegokolwiek jest niemożliwe, ziemiowzięty to
                                  taki sobie poprostu ćwierćinteligent...

• xrobertx Re: "... bronie dobrego imienia Tychow" - AKURAT! 25.03.06, 14:10
                                    jeszcze chwili takiego dyskredytowania i ... zmiemiowziety zmieni nicka:)
                                    • ziemiowziety STOP pazernosci 25.03.06, 17:16
                                      grupko frustratow
                                      otworzcie sie na sasiadow, badzmy wspolnie dobrymi sasaiadami
                                      • xrobertx Re: STOP pazernosci 25.03.06, 17:42
                                        ale oczym ty wlasciwie piszesz?
                                        daj swoje argumenty i mozemy zaczac dyskusje.
                                        • ziemiowziety nie udawaj Greka xrobertx 26.03.06, 05:20
                                          ja juz przedstawilem bezposrednio i posrednio argumenty powyzej w tym
                                          najwazniejsze opeartr na analize histrorycznoprawnej i zadoscuczynieniu za
                                          arbitrtalne decyzje podjete w warunkach totalitarnego rezimu
                                          • luad propozycja zadośćuczynienia 26.03.06, 10:25
                                            Tak sobie pomyślałem, że skoro tak bardzo leży Ci na sercu dobro naszych
                                            sąsiadów to proponuję abyś w ramach zadośćuczynienia, przeprowadził się za
                                            miedzę i do końca swoich dni aktywnie działał tam dla dobra społeczności
                                            bieruńskiej!!!
                                            Będziemy Cię wspierać w Twoich poczynaniach!!! ;)))))

Kto wie może Twoja przykładna postawa spowoduje, że za kilka lat
                                            wszyscy „przejrzymy na oczy”, i sami zapragniemy oddać nie tylko Fiata, ale
                                            idąc dalej, całą Tychowię włączymy do macierzy bieruńskiej!!! ;)))))

• login103 Re: propozycja zadośćuczynienia 26.03.06, 19:28
                                              BIERUN NIECH SIE BUJA NA DRZEWO !!!!!
                                              • ziemiowziety Longinie przeczytaj zanim muszcisz na forum 27.03.06, 01:06
                                                miales byc powanym facetyem co iles tam lta mieszka na D
                                                a jestes anty-wizytowka Tychow
                                                wstyd, moze trzeba wytrzezwiec?
                                                • login103 Re: Longinie przeczytaj zanim muszcisz na forum 27.03.06, 07:10
                                                  weźcie tego boroka albo ja go przestawie
                                                  • ziemiowziety Longinie, sluchaj dobrych rad 27.03.06, 08:10
                                                    to jest wlasnie moja rada
                                                  • murat.73 , sluchaj dobrych rad 27.03.06, 09:57
                                                    ziemiowziety napisała:

> to jest wlasnie moja rada
                                                  • murat.73 Nie zwracajcie uwagi 27.03.06, 09:58
                                                    To nieszczęśliwy człowiek ten ,,ziemiowzięty'' biedaczek...
                                                  • ziemiowziety Muracie, szukasz na sile zwolennikow? 27.03.06, 15:15
                                                    wroc do tematu
                                                  • murat.73 Re: Muracie, szukasz na sile zwolennikow? 28.03.06, 14:21
                                                    A ty wróć do Bierunia

> wroc do tematu
                                                  • ziemiowziety nie jestem z Bierunia, bronie tylko zasad 28.03.06, 18:33
                                                    i dobrego imienia Tychow

a Ty co, nie wracasz do swej ulubionej dywizji
    • basturk artykuł w Twoje Miasto /um tychy/ 27.03.06, 23:25
      www.tychy.pl/_pliki_/twoje-miasto/TM033.pdf
      polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka