fragmatoca 12.01.03, 18:33 Sesja mi sie wkrotce zaczyna,a zaliczenia juz mnie mecza. Skoro dziele się z wami sercowymi problemami to i podziele sie naukowymi;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa \0/ Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 13.01.03, 19:28 doskonale cie rozumiem, chyba mam ten sam problem Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 13.01.03, 19:38 ucz sie dziecko ucz bo.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 14.01.03, 18:28 a ja to tylko czekam az bedzie sesja bo nie trzeba codziennie jezdzic na uczelnie. tylko od czasu do czasu, dwa, trzy razy w tygodniu na jakies zaliczenie albo egzamin. wiadomo trzeba sie uczyc ale najwazniejsze to sie nie przejmowac! trzymajcie sie wszyscy co sie musza uczyc do sesji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 31.01.03, 22:51 No i jak idzie, studenci? Pochwalcie się swoimi piątkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula szpiegula Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 02.02.03, 01:14 Jakimi piątkami? Chyba mnie coś w życiu omija :P ale co tam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 11:32 hehe,dobre.A ja jutro mam ciężki egzamin,i choć na początku byłem nastawiony na 5,tak teraz myślę by go tylko zaliczyć Odpowiedz Link Zgłoś
lmagonsk Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 02.02.03, 15:25 Sesja nie jest taka zła , szczególnie letnia!! zawsze moge na dłużej przyjechać do Tychów. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 02.02.03, 19:41 lmagonsk napisał: > Sesja nie jest taka zła , szczególnie letnia!! zawsze moge na dłużej > przyjechać do Tychów. i tyskiego się napić u "źródła" Odpowiedz Link Zgłoś
magda_mistrzyni Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 02.02.03, 22:12 a ja mam sie fajowo. Jeszcze jeden egzamin i...znowu wakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 02.02.03, 22:20 a ja chce zeby znowu byl piatek! caly tydzien zalek, chyba zwariuje Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 03.02.03, 18:39 magda_mistrzyni napisała: > a ja mam sie fajowo. Jeszcze jeden egzamin i...znowu wakcje. A ja juz mam wakacje! Rylem cala sesyjke i teraz to nie bardzo z lozka mi sie chce wychodzic no chyba, ze do kompa by powypisywac troche bzdur na forum. Musze przyznac, ze liczba wpisow na TYCHACH rosnie w tempie geometrycznym. Strach robic jakiekolwiek prognozy dotyczace ksztaltowania sie ilosci wpisow na tyskim forum bo sie pewnie okaza za niskie. Dalej tyscy "stachanowcy" wpisywac sie ile sie tylko da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Nie chce mi się uczyć,a powininem-matmy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 21:13 No cieszę się,że grono stałych(mam nadzieję,że mogę tak o tobie pisać) forumowiczów powiększa się.Tego temu forum trzeba.Niedługo już to nie bedzie wzrost 'geometryczny',a ........(no i w tym momencie wyszły moje braki w wiedzy matematycznej,cóż-matme miałem wieki temu). Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: Nie chce mi się uczyć,a powininem-matmy 04.02.03, 14:28 Gość portalu: Radex napisał(a): > No cieszę się,że grono stałych(mam nadzieję,że mogę tak o tobie pisać) > forumowiczów powiększa się.Tego temu forum trzeba.Niedługo już to nie bedzie > wzrost 'geometryczny',a ........(no i w tym momencie wyszły moje braki w wiedzy > > matematycznej,cóż-matme miałem wieki temu). No nie wczoraj chyba tychowianie ostro zakuwali, bo cos mala aktywnosc na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Wreszcie ferie!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 21:15 Miałem dziś egzamin i poszło mi nieźle.A teraz dłuuuuugi,zasłużony odpoczynek :)))Dwutygodniowa przerwa w nauce Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: Wreszcie ferie!!! 04.02.03, 14:56 A stary kujon z ciebie. Ja po sesji robie sobie zawsze przerwe do nastepnej sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Wreszcie ferie!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 17:04 Nie do końca wytłumaczyłem.To akurat jest oczywiste,że przerwa ma trwać do letniej sesji.Ale po raz pierwszy mi studia na to nie pozwalają,bo mam jakąś badziewiarską prace napisać na 19.02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Wreszcie ferie!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 17:33 A o czym ta badziewiarska praca, jesli mozna wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Wreszcie ferie!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 20:36 A takie socjologiczne dyrdymały: współczesne przejawy wandalizmu.Taki sobie temat wymyśliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.media / 10.10.7.* 05.02.03, 00:47 Odwieczny problem studentów, uczniów - czas zaliczen, na szczescie dla mnie jestem juz do przodu ze wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula szpiegula Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 12:23 a ja oblałam :) w poniedziałek poprawka a mi się tak nic nie chce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.unice.fr 06.02.03, 13:49 Jak to ci sie nic niechce? Na forum sie odzewalas. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 06.02.03, 16:53 a ja mam tydzien wolnego, a pozniej... trzeba skonczyc sesje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula szpiegula Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 10.02.03, 13:57 he he koniec z pierdołkami:) przebolałam jakos te dwa dni nauki i efekt jest - 4.0 (wczesniej 2.0 no ale co to za student bez pały). a tak wogóle to nie wiem co sie dzieje na forum przez ten egzamin. wybaczcie!!!!!!!!!!! juz nadrabiam zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 09.02.03, 01:28 OOO wlasnie jak mi sie nie chce uczyc mam jeden jedyny egzam a tu taki wstret :( I co mam zrobic egzamin w poniedzialek a ja nie chce nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: osz2:* / 10.62.16.* 10.02.03, 16:13 Zawsze możesz zachorować, złamać noge czy nie dotrzeć. Ups poniedziałek to dzisaj?! No to już chyba po wszystkiemu. Trzymaj sie jakoś może tak źle nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 10.02.03, 16:53 taaa bylo zle jutro wyniki pewnie kapa :( Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 11.02.03, 23:48 no i gleba trzymajcie 28.II :( Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 18.02.03, 23:04 jak tam wam idzie nauka? ja mam jutro zaliczenie i nic mi sie nie chce! nigdy tego nie moge zrozumiec, skad mam takiego lenia w d...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 23:45 A ja jutro spóźniony egzamin.A uczyłem się 20min.Wolałem Barce obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 19.02.03, 01:00 A ja jeszcze mam egzamin 4 marca , czy to cholera normalne , że tak późno. Do dupy z tą sesją moją. Nawet ferii nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 19.02.03, 12:52 A kto ma?? Ja za tydzien egzamin a teraz goraczka i siedze w robocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 19.02.03, 14:52 No to chłopaki was zasmucę.Ja dziś zdałem ostatni egzamin!Uff,jestem na kolejnym semestrze.Teraz czas na leniuchowanie(mimo,iż zaczęła się już buda:))) WRESZCIE.A wam życzę powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 23:36 Ciesz się, poki mozesz. Za niedlugo zacznie sie sesja letnia... Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 20.02.03, 15:22 Gość portalu: osF napisał(a): > Ciesz się, poki mozesz. Za niedlugo zacznie sie sesja letnia... Dobra Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 20.02.03, 17:56 Gość portalu: osF napisał(a): > Ciesz się, poki mozesz. Za niedlugo zacznie sie sesja letnia... Sytachy na lachy! Teraz full relaks czyli narty i.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 20.02.03, 23:29 LETNIEJ JUZ NIE MA :))))) YUPPPPIIII choc wakacji tez :( Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 22.02.03, 13:25 No coz za tydzien egzam a mi sie nieeeee chceeeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 01.03.03, 14:01 No i w koncu zdalem :) Moje Gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 19.05.03, 23:31 radex czy tego szukales? ten temat jest zawsze aktualny!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 19.05.03, 23:36 pewnie juz nie pamietales ze zalozyles do z innego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 00:39 Właśnie tego szukałem!Pamiętałem,że zakładałem go jako fragmatoca,ale mimo wszystko nie dokładnie szukałem. Dzięki za znalezienie!Temat cholernie aktualny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: 81.15.156.* 21.05.03, 00:23 :( niestety aktualny W tym tygodniu jeszcze 3 egzaminy... Taki dół że chyba pójde spać z tego wszystkiego, bo jak zwykle do nauki to ja się dziś chyba już nie zmuszę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: 81.15.156.* 21.05.03, 00:32 a komu sie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.05.03, 12:59 'bo to zla nauka byla' Odpowiedz Link Zgłoś