Dodaj do ulubionych

Nie chce mi sie uczyc!!!

12.01.03, 18:33
Sesja mi sie wkrotce zaczyna,a zaliczenia juz mnie mecza.
Skoro dziele się z wami sercowymi problemami to i podziele sie naukowymi;)
Obserwuj wątek
    • fragmatoca Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 12.01.03, 18:34
      Fragmatoca=Radex
      • Gość: justa \0/ Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 13.01.03, 19:28
        doskonale cie rozumiem, chyba mam ten sam problem
    • x=man Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 13.01.03, 19:38
      ucz sie dziecko ucz bo....
      pozdr
      • pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 14.01.03, 18:28
        a ja to tylko czekam az bedzie sesja bo nie trzeba codziennie jezdzic na
        uczelnie. tylko od czasu do czasu, dwa, trzy razy w tygodniu na jakies
        zaliczenie albo egzamin. wiadomo trzeba sie uczyc ale najwazniejsze to sie nie
        przejmowac!
        trzymajcie sie wszyscy co sie musza uczyc do sesji!!!
    • fotomarcin Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 31.01.03, 22:51
      No i jak idzie, studenci? Pochwalcie się swoimi piątkami!
      • Gość: kula szpiegula Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 02.02.03, 01:14
        Jakimi piątkami? Chyba mnie coś w życiu omija :P ale co tam !!!
        • Gość: Radex Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 11:32
          hehe,dobre.A ja jutro mam ciężki egzamin,i choć na początku byłem nastawiony na
          5,tak teraz myślę by go tylko zaliczyć
          • lmagonsk Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 02.02.03, 15:25
            Sesja nie jest taka zła , szczególnie letnia!! zawsze moge na dłużej
            przyjechać do Tychów.
            • pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 02.02.03, 19:41
              lmagonsk napisał:

> Sesja nie jest taka zła , szczególnie letnia!! zawsze moge na dłużej
              > przyjechać do Tychów.

i tyskiego się napić u "źródła"
              • magda_mistrzyni Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 02.02.03, 22:12
                a ja mam sie fajowo. Jeszcze jeden egzamin i...znowu wakcje.
                • pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 02.02.03, 22:20
                  a ja chce zeby znowu byl piatek!
                  caly tydzien zalek, chyba zwariuje
                • franck Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 03.02.03, 18:39
                  magda_mistrzyni napisała:

> a ja mam sie fajowo. Jeszcze jeden egzamin i...znowu wakcje.

A ja juz mam wakacje! Rylem cala sesyjke i teraz to nie bardzo z lozka mi sie
                  chce wychodzic no chyba, ze do kompa by powypisywac troche bzdur na forum.
                  Musze przyznac, ze liczba wpisow na TYCHACH rosnie w tempie geometrycznym.
                  Strach robic jakiekolwiek prognozy dotyczace ksztaltowania sie ilosci wpisow na
                  tyskim forum bo sie pewnie okaza za niskie.

Dalej tyscy "stachanowcy" wpisywac sie ile sie tylko da.
                  • Gość: Radex Nie chce mi się uczyć,a powininem-matmy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 21:13
                    No cieszę się,że grono stałych(mam nadzieję,że mogę tak o tobie pisać)
                    forumowiczów powiększa się.Tego temu forum trzeba.Niedługo już to nie bedzie
                    wzrost 'geometryczny',a ........(no i w tym momencie wyszły moje braki w wiedzy
                    matematycznej,cóż-matme miałem wieki temu).
                    • radex_1 Re: Nie chce mi się uczyć,a powininem-matmy 04.02.03, 14:28
                      Gość portalu: Radex napisał(a):

> No cieszę się,że grono stałych(mam nadzieję,że mogę tak o tobie pisać)
                      > forumowiczów powiększa się.Tego temu forum trzeba.Niedługo już to nie bedzie
                      > wzrost 'geometryczny',a ........(no i w tym momencie wyszły moje braki w
                      wiedzy
                      >
                      > matematycznej,cóż-matme miałem wieki temu).

No nie wczoraj chyba tychowianie ostro zakuwali, bo cos mala aktywnosc na forum.
                  • Gość: Radex Wreszcie ferie!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 21:15
                    Miałem dziś egzamin i poszło mi nieźle.A teraz dłuuuuugi,zasłużony
                    odpoczynek :)))Dwutygodniowa przerwa w nauce
                    • franck Re: Wreszcie ferie!!! 04.02.03, 14:56
                      A stary kujon z ciebie. Ja po sesji robie sobie zawsze przerwe do nastepnej
                      sesji.
                      • Gość: Radex Re: Wreszcie ferie!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 17:04
                        Nie do końca wytłumaczyłem.To akurat jest oczywiste,że przerwa ma trwać do
                        letniej sesji.Ale po raz pierwszy mi studia na to nie pozwalają,bo mam jakąś
                        badziewiarską prace napisać na 19.02
                        • Gość: osF Re: Wreszcie ferie!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 17:33
                          A o czym ta badziewiarska praca, jesli mozna wiedzieć?
                          • Gość: Radex Re: Wreszcie ferie!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 20:36
                            A takie socjologiczne dyrdymały: współczesne przejawy wandalizmu.Taki sobie
                            temat wymyśliłem.
    • Gość: damcio Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.media / 10.10.7.* 05.02.03, 00:47
      Odwieczny problem studentów, uczniów - czas zaliczen, na szczescie dla mnie
      jestem juz do przodu ze wszystkim
      • Gość: kula szpiegula Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 12:23
        a ja oblałam :) w poniedziałek poprawka a mi się tak nic nie chce !!!
        • Gość: Bywalec Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.unice.fr 06.02.03, 13:49
          Jak to ci sie nic niechce?

Na forum sie odzewalas.
          • pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 06.02.03, 16:53
            a ja mam tydzien wolnego, a pozniej... trzeba skonczyc sesje
          • Gość: kula szpiegula Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 10.02.03, 13:57
            he he koniec z pierdołkami:) przebolałam jakos te dwa dni nauki i efekt jest -
            4.0 (wczesniej 2.0 no ale co to za student bez pały). a tak wogóle to nie wiem
            co sie dzieje na forum przez ten egzamin. wybaczcie!!!!!!!!!!!
            juz nadrabiam zaległości
    • kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 09.02.03, 01:28
      OOO wlasnie jak mi sie nie chce uczyc
      mam jeden jedyny egzam a tu taki wstret :(
      I co mam zrobic egzamin w poniedzialek a ja nie chce nie chce
      • Gość: basturk Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: osz2:* / 10.62.16.* 10.02.03, 16:13
        Zawsze możesz zachorować, złamać noge czy nie dotrzeć. Ups poniedziałek to
        dzisaj?! No to już chyba po wszystkiemu. Trzymaj sie jakoś może tak źle nie
        było.
        • kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 10.02.03, 16:53
          taaa bylo zle jutro wyniki pewnie kapa :(
          • kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 11.02.03, 23:48
            no i gleba trzymajcie 28.II :(
            • pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 18.02.03, 23:04
              jak tam wam idzie nauka?
              ja mam jutro zaliczenie i nic mi sie nie chce!
              nigdy tego nie moge zrozumiec, skad mam takiego lenia w d...??
              • Gość: Radex Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 23:45
                A ja jutro spóźniony egzamin.A uczyłem się 20min.Wolałem Barce obejrzeć.
                • Gość: LukaZ23 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 19.02.03, 01:00
                  A ja jeszcze mam egzamin 4 marca , czy to cholera normalne , że tak późno. Do
                  dupy z tą sesją moją. Nawet ferii nie miałem.
                  • kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 19.02.03, 12:52
                    A kto ma??
                    Ja za tydzien egzamin a teraz goraczka i siedze w robocie :)
                    • radexindamix Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 19.02.03, 14:52
                      No to chłopaki was zasmucę.Ja dziś zdałem ostatni egzamin!Uff,jestem na
                      kolejnym semestrze.Teraz czas na leniuchowanie(mimo,iż zaczęła się już buda:)))
                      WRESZCIE.A wam życzę powodzonka
                      • Gość: osF Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 23:36
                        Ciesz się, poki mozesz. Za niedlugo zacznie sie sesja letnia...
                        • radexindamix Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 20.02.03, 15:22
                          Gość portalu: osF napisał(a):

> Ciesz się, poki mozesz. Za niedlugo zacznie sie sesja letnia...

Dobra
                        • franck Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 20.02.03, 17:56
                          Gość portalu: osF napisał(a):

> Ciesz się, poki mozesz. Za niedlugo zacznie sie sesja letnia...

Sytachy na lachy! Teraz full relaks czyli narty i....
                        • kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 20.02.03, 23:29
                          LETNIEJ JUZ NIE MA :)))))
                          YUPPPPIIII choc wakacji tez :(
              • kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 22.02.03, 13:25
                No coz za tydzien egzam a mi sie nieeeee chceeeeeeeeee
                bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                • kaner Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 01.03.03, 14:01
                  No i w koncu zdalem :)
                  Moje Gratulacje :)
                  • pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 19.05.03, 23:31
                    radex czy tego szukales?
                    ten temat jest zawsze aktualny!!
                    • pawel_1 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! 19.05.03, 23:36
                      pewnie juz nie pamietales ze zalozyles do z innego nicka?
                      • Gość: Radex Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 00:39
                        Właśnie tego szukałem!Pamiętałem,że zakładałem go jako fragmatoca,ale mimo
                        wszystko nie dokładnie szukałem.
                        Dzięki za znalezienie!Temat cholernie aktualny
                        • Gość: :) Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: 81.15.156.* 21.05.03, 00:23
                          :( niestety aktualny
                          W tym tygodniu jeszcze 3 egzaminy...
                          Taki dół że chyba pójde spać z tego wszystkiego, bo jak zwykle do nauki to ja
                          się dziś chyba już nie zmuszę :(
                          • Gość: LukaZ23 Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: 81.15.156.* 21.05.03, 00:32
                            a komu sie chce....
    • Gość: xxx Re: Nie chce mi sie uczyc!!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.05.03, 12:59
      'bo to zla nauka byla'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka