Dodaj do ulubionych

WISŁA WISŁA

IP: osz2:* / 10.62.16.* 21.02.03, 00:37
jakie wrażenia po meczu??? bo Poloneziki (czytaj legioniści) są zawiedzeni że
Wisła nie przegrała (forum onetu). Według mie osiągnęli niezły wynik z taką
renomowana drużyną mimo jej kłopotów. oczywiścxie pozostaje pewien niedosyt
ale co tam .. 3:3!!! teraz czekam zniecirpliwością na mecz w Krakowie
Obserwuj wątek
    • Gość: Radex Re: WISŁA WISŁA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 12:15
      Rewelacja.Piękny mecz,a mogło być duzo lepiej:)))Jeśli chodzi o komentarze na
      Onecie to chciałbym się odnieść do gry Kuźby.Tam go strasznie skrytykowano.A ja
      uważam,że zagrał...najlepiej z wszystkich piłkarzy wisły.Fakt,spartolił kilka
      strzałów w końcówce,ale nie można patrzeć na jego grę tylko przez ten pryzmat.
      Wykonał świetną robotę przed polem karnym,grał z polotem,świetnie się
      zastawiał.No i te genialne podania!!!I dobrze,że chociaż wyborcza to zauważyła
      też mu dając 'piątkę'.
      • Gość: LukaZ23 Re: WISŁA WISŁA IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 21.02.03, 16:17
        Pierdolic Warszawe. Kraków zagrał bardzo dobrze i nawet taki optymista jak ja
        był zdziwiony wynikiem. Jednak jest pewien niedosyt bo mogłoby być 3:2 jednak
        wynik jest jak najbardziej odzwierciedleniem meczu. Nie sądze , że Kuźwa
        zagrał super , nie jest koleś zły ale nie jest dobrym napastnikiem bo
        napastnik ma strzelać a on zmarnował sporo akcji. Brawo czarnuch brawo Kosa.
        • Gość: LukaZ23 Re: WISŁA WISŁA IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 21.02.03, 16:21
          chyba za dużo "jednak" :) ale tak to bywa przy piwku
          • pawel_1 Re: WISŁA WISŁA 22.02.03, 00:35
            dla mnie piękny mecz, nerwy byly ogromne.
            az milo patrzec jak polska druzyna panuje na bokisku(druga polowa), grali
            zajebiscie, szkoda straconych sytuacji, ale jak bedzie w krakowie tak jak w
            rzymie to wiselka awansuje.
            brawo
            • Gość: LukaZ23 Re: WISŁA WISŁA IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 22.02.03, 19:13
              Ja chce jechać na meczyk do Krakowa!!!!!! są jeszcze bilety , jedzie ktoś?
              • Gość: osF Re: WISŁA WISŁA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 19:14
                Rozumiem że fundujesz? No to jadę!
                • Gość: LukaZ23 Re: WISŁA WISŁA IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 23.02.03, 12:24
                  No jak jesteś piękną i mądrą brunetką to czemu nie....
                  • Gość: osF Re: WISŁA WISŁA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 22:13
                    No nie do końca z tą brunetką się zgadza :-(
      • man_x Re: WISŁA WISŁA 25.02.03, 20:59
        Gość portalu: Radex napisał(a):

> Rewelacja.Piękny mecz,a mogło być duzo lepiej:)))Jeśli chodzi o komentarze na
        > Onecie to chciałbym się odnieść do gry Kuźby.Tam go strasznie skrytykowano.A
        ja
        >
        > uważam,że zagrał...najlepiej z wszystkich piłkarzy wisły.Fakt,spartolił kilka
        > strzałów w końcówce,ale nie można patrzeć na jego grę tylko przez ten
        pryzmat.
        > Wykonał świetną robotę przed polem karnym,grał z polotem,świetnie się
        > zastawiał.No i te genialne podania!!!I dobrze,że chociaż wyborcza to
        zauważyła
        > też mu dając 'piątkę'.

100% zgody z radexem
        1. Kużba - w kazdej akcji zakonczonej golem mial spory udzial
        2. "blondyn" Uche - 1 gol, kilka super akcji
        3. Baszczyński - nie wiedzialem ze jest taki dobry
        • radexindamix Re: WISŁA WISŁA 25.02.03, 22:07
          No cieszę się,że tyszanie znają się na piłce.I nie ulegają pozorom jakim
          większość 'onetowców' uległa.Zresztą sami pewno zmienią zdanie po najbliższym
          Kuźby występie.
          A ja się martwię,że nie bede mógł całego meczu oglądać,bo mam impreze,na
          której 'musze' być
          • man_x Re: WISŁA WISŁA 02.03.03, 16:34
            radexindamix napisał:
            > A ja się martwię,że nie bede mógł całego meczu oglądać,bo mam impreze,na
            > której 'musze' być
            radex-szczescie w nieszczesciu, nie?
    • radexindamix Wielkie Lazio boi się Wisły 27.02.03, 13:55
      Wielkie Lazio boi się Wisły,nieźle.Już nawet przy zielonym stoliku próbują
      wygrać(czyt. czepiają się trawy)
      • man_x Re: Wielkie Lazio boi się Wisły 27.02.03, 14:00
        Prezes PZPN Michał Listkiewicz stwierdził, że to uwagi Włochów to normalna
        zagrywka. - Oni często kwestionują warunki do gry, ale według przepisów UEFA
        mecz na pewno się odbędzie - powiedział Listkiewicz.(PAP/INTERIA.PL)

o 14 bedziemy wiedziec wszystko
        • kaner Re: Wielkie Lazio boi się Wisły 27.02.03, 14:05
          o 8 :)
        • kaner Re: Wielkie Lazio boi się Wisły 27.02.03, 14:05
          o 18 :)
        • kaner Re: Wielkie Lazio boi się Wisły 27.02.03, 15:36
          No nie ma dzisiaj meczu :) HAHAHAHAHA
          dobrze tak :)
      • radexindamix Re: Wielkie Lazio boi się Wisły 28.02.03, 13:19
        Ehh,no nie mam słów na tych Włochów!Cała Polska żyła tym meczem,to było
        oczekiwanie na coś wielkiego,wyjątkowego... a tu jakieś panienki przyjechały.
        Nie lubię kląć,zwłaszcza na forum,ale tu już nie mogę się powstrzymać:
        Kurwa mać,jebani makaroniarze,jeszcze se wymyślają by zagrać w Czechach,ciule
    • Gość: Basturk Re: WISŁA WISŁA IP: osz2:* / 10.62.16.* 28.02.03, 14:29
      Lazio nie może grać 5 marca!

„Tempo” informuje, że mecz Wisły z Lazio, przełożony na 5 marca, może się nie
      odbyć również w tym terminie.

„UEFA nie może przełożyć meczu na 5 marca, bo na ten dzień jest zaplanowane
      spotkanie z Romą w Pucharze Włoch. Przełożenie meczu w Pucharze UEFA nie może
      zadziałać jak domino i zdemolować całego kalendarza” – powiedział sekretarz
      Calcio, czyli ligi włoskiej.

„Jeśli UEFA ustali, że mecz ma się odbyć w terminie, w którym nie ma żadnego
      innego spotkania – kluby mają obowiązek zagrać. Jeśli zachodzi kolizja, muszą
      się porozumieć i zgodzić wszystkie strony. To niemożliwe, bo nie da się
      przełożyć meczu Romy. Ona ciągle gra w Lidze Mistrzów. (...) Dlatego nie wiem,
      kiedy odbędzie się mecz Wisła – Lazio. Czekamy na sygnał z UEFA” – dodał
      włoski działacz.

To jest jakas parodia i paranoja. Najpierw mówią że na pucharze UEFA im nie
      zależy póxniej że z powodu mrozu itp nie bedą grać a teraz że im 5 marca nie
      pasuje. To jest jakoaś paranoja chyba!!!! Nie długo jak bedą grali latem to
      powiedzą żę spowodu deszczu też nie bedą grać bo jest ślisko i se mogą
      paznokcie połamać u nóg i rąk. I że im woda zburzy fryzure. Milanowi 13
      stopniowy mróz i śnieg nie przeszkadzał w Moskwie. jakoś nic im sie niestało!!!
      To jest jedna wielka gra. Niestety UEFA dała się w to wciągnąć i daje sobą
      pomiatać przez Włochów.
    • Gość: Basturk Zapomniałem dodać że Włosi chcą grać poza Polską IP: osz2:* / 10.62.16.* 28.02.03, 14:32
      www1.gazeta.pl/krakow/1,35798,1349602.html
    • Gość: Radex Dziady IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 15:30
      Najchętniej spotkałbym takiego Manciniego na ulicy i pokazałmu,że po dobrze
      przeprowadzonej rozgrzewce fajnie się gar w piłke nawet na asfalcie-zresztą tak
      najczęściej grywam. Ostatniego lata grywałem po 3-4 mecze w tygodniu i rzadnej
      kontuzji nie odniosłem!!!Ja - amator!!!
      • Gość: Radex Re: Dziady IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 13:01
        Po meczu:
        www.fun.from.hell.pl/2003-02-28/wisla.jpg
    • man_x Re: WISŁA WISŁA 02.03.03, 16:43
      wina lezy takze po stronie dzialaczy wisly
      w wyborczej facet z firmy montujacej instalacje ogrzewajace boiska(ajax,chelsa)
      powiedzial ze koszt takiego zalozenia to ok 700 tys. zl
      wisla to jak na polskie warunki bogaty klub i takie ogrzewanie powinna miec
      dawno!!!
      nie musialaby wtedy wyjezdzac na zgrupowania do francji
    • Gość: Basturk Re: WISŁA WISŁA IP: osz2:* / 10.62.16.* 03.03.03, 11:50
      "W końcu wyjaśniło się, co Włosi mieli na myśli, pisząc w czwartek, że do
      rozmrażania boiska w Krakowie miano użyć między innymi... końskiego łajna –
      czytamy w „Tempie”.

Rozwiązała się także zagadka, dlaczego właśnie „stajenne zapachy” wzbudziły we
      Włoszech tak wielkie emocje.

Otóż już po powrocie do Rzymu, stoper Lazio, Paulo Negro przyznał (w Polsce
      nie odważył się tego powiedzieć), że na boisku Wisły strasznie śmierdziało
      końskimi odchodami i każdy upadek na płytę groził... zakażeniem".

co jak co ale to już było przegięcie. Straciłem wszystkie resztki szacunku dla
      włoskiej ligi. W dodatku drużyna lazio chce skarżyć Wisłe za to że.... nie
      odbył się mecz?! Mam nadzieje że Wisła dokopie im za te różne wypowiedzi o
      polakach z 10:0. Mam też nadzieje że jednocześnie przez te wypowiedzi nie
      pojawi się z 10 miśków i Wisła wygra normalnie i awansuje dalej.

• kaner Re: WISŁA WISŁA 03.03.03, 12:05
        No i mecz w srode w krakowie o 18 :)
        • Gość: basturk Re: mecz w srode o 15.00!!! IP: osz2:* / 10.62.16.* 03.03.03, 12:10
          Po swoich wypowiedziach chyba sie boją Polaków, kibiców itp, że chcą grać w
          porze kiedy ludzie pracują.
          • kaner Re: mecz w srode o 15.00!!! 03.03.03, 13:06
            A jednak sie bede upiram ze o 18 :)
            • Gość: basturk Re: mecz w srode o 15.00!!! albo IP: osz2:* / 10.62.16.* 03.03.03, 13:25
              Ja też bede się nadal upierał że ma być o 15.00. Ale szczerze przyznam, że
              wolałbym żeby był o 18.00 lub jeszcze lepiej o 20.00.
            • Gość: basturk Re: chyba miałeś racje. IP: osz2:* / 10.62.16.* 03.03.03, 13:32
              jednak bedzie chyba o 18.00 Ale czytałem przed połudbniem na onecie to pisało
              zę o 15.00.
              • kaner Re: chyba miałeś racje. 03.03.03, 15:43
                Informacje potwierdzone:
                Sroda 5.III.
                godz. 18:00
                Krakow, stadion Wisly
                • Gość: basturk Re: miałeś racje. IP: osz2:* / 10.62.16.* 03.03.03, 17:48
                  Informacja przyjęta. dziękuję
    • Gość: basturk Re: mam nadzieje że ich arogancja, buta itp IP: osz2:* / 10.62.16.* 03.03.03, 12:06
      mam nadzieje że ich arogancja, buta itp zostanie ukarana!!!!!!!!!!!!!!!!
      Im kopać w piłke przeszkadza wszystko ale jakby byli dobrzy tak za jakich sie
      uważają to by im nic nie przszkadzało. A zresztą na nich szkoda słów i
      klawiszy.
      • kaner Re: mam nadzieje że ich arogancja, buta itp 05.03.03, 19:42
        No i cos im nie dokopuja :)
        Jest 2:1 dla Lazio
    • man_x Re: WISŁA WISŁA 03.03.03, 21:06
      :-)
      sport.onet.pl/1,16,11,1426169,4284512,forum.html
    • Gość: Radex Fani Wisły są zabawni IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 22:56
      www.fun.from.hell.pl/2003-03-03/Lazio-na-Reymonta.gif
      • kaner Re: Fani Wisły są zabawni 03.03.03, 23:07
        Wlasnie to przed chwila ogladalem :)
    • Gość: nikt Re: WISŁA WISŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 16:40
      Kasperczak musi odejść!!najpierw kompromitacja z Arką Gdynia katastrofa z
      Anderlechtem,porażka z Amiką i kompromitacja z Legią...no ale Kasperczak stołka
      łatwo nie odda (gdzie indziej będzie miał25tyś zł na czysto miesięcznie)
      • Gość: basturk Re: WISŁA WISŁA IP: 80.51.254.* 24.09.03, 16:51
        nie przesadzaj??!. co ma do tego kasperczak. To swietny trener. porażki nawet
        Realowi się zdażają. A jak w Polsce będą tak szybkie roszady trenerów to nigdy
        nie doczekamy na lepsze wyniki..
        • Gość: nikt Re: WISŁA WISŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 16:58
          moim zdaniem Kasperczak nie powinien już być dalej tenerem Wisły.W poprzednim
          sezonie po odniesionych sukcesach wszyscy zaczęli go nosić na niemal nosić na
          rękach .Spowodowało to to,że jako trener przestał się rozwijać ,jego warsztat
          trenerski stanął w miejscu i efekty tego są dziś aż nazbyt widoczne...
          • Gość: basturk Re: WISŁA WISŁA IP: 80.51.254.* 24.09.03, 17:03
            nie no moim zdaniem aż tak proste to to nie jest. Każdy trener się rozwija i
            uczy czegoś. A co do trener a to uważam ze nie ma lepszego wkraju.Ten koleś ma
            wizję zespołu i wie jaka powinni grać taktykę. Niestety nastąpiły pewne zmiany
            w składzie i zanim zespół bedzie grał tak jak pwoinien bedą zdarzały się
            wpadki..
            • Gość: nikt Re: WISŁA WISŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 18:26
              Wbrew obiegowej opinii jakoby to Wisła została poważnie osłabiona tak naprawde
              z Wisły odszedł tylko Kosowski i Hugeues(notabene dość kiepski bramkarz).Czym
              więc można tłumaczyć taką drastyczną zmianę w wynikach osiąganych przez Wisłę?
              Po prostu Kasperczak spoczął na laurach i przestał się rozwijać-nie jest w stan
              ie wprowadzać nowych wariantów taktycznych nie jest w stanie odpowiednio
              przygotowąć Wisły do gry.Zresztą zobaczymy jak zagra Wisła z NEC Nijmegen
              (średniakiem ligi holenderskiej)ale widżę ten mecz w czarnych barwach...
              • Gość: Radex Re: WISŁA WISŁA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 20:47
                Nikcie drogi, w sprawach sportowych ciężko bedzie nam się zgodzić.
                Po pierwsze tu nie chodzi o rozwój trenera tylko piłkarzy. Trener wypracował
                schematy, które Wiśle przyniosły sukces w poprzedniej edycji Pucharu UEFA.
                Zespół pod jego wodzą grał świetnie: nowocześnie i pięknie dla oka. Ale po
                stracie 3 podstawowych graczy gra 'padła'. Nie byli oni tylko podstawowi, ale
                wręcz kluczowi, bo to oni najlepiej wprowadzali w życie zamysły trenera- grę
                skrzydłami.
                Po ich odejściu trzeba było znów szukać zawodników odpowiedniej klasy lub
                takich którzy rokują rozwój. I tu jest jedyny moment w którym można by coś
                zarzucić Kasperczakowi. Brasilia się okazał za słaby. W Gorawskiego wierzę, z
                niego jeszcze może coś być.
                W pomocy nigdy nie mogłem się do Strąka przekonać. Tam właściwie gra tylko
                Szymkowiak i przy byle zagęszczęniu środka Wisła siada.
                W obronie sytuacja jest ciężka bo Głowacki nie gra, a Jop jest słaby.

Ale NIE WOLNO za wszystko Kasperczaka winić, bo nie on wykłada pieniądze.
                Moim zdaniem wyciska co może z drużyny jaką ma. A ostatnie problemy to bardziej
                dołek psychiczny niż braki umiejętności.
                Wisła wyjdzie z tego, a tymczasem cieszmy się nową Wisłą- GROCLINEM
                :-)))))))

• Gość: basturk Re: WISŁA WISŁA IP: 80.51.254.* 24.09.03, 21:00
                  pięknie to ująłeś a oto mi chodziło. Np Kosowskiemu wielu wiele zarzuca ale to
                  on wyprowadzał akcje z których często gęsto padały gole i to dzięki niemu
                  oglądaliśmy te miłe chwile-szybkie i pomysłowe akcje.
    • Gość: nikt Re: WISŁA WISŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 11:07
      Wisła popłynie dzisiaj z Nijmegen -cierpliwość Cupiała się skończy i wresczie
      zwolni Kasperczaka(bynajmniej mam taką nadzieję)
      • Gość: basturk Re: WISŁA WISŁA IP: 80.51.254.* 25.09.03, 16:33
        wiec chyba czatujesz i ciessysz sie jak wisła przegrywa-nadzieją na rychłe
        odejscie kasperczaka???
        ja tam chce zeby został bo to naprawde swietny szkolenieowec.
        • Gość: nikt Re: WISŁA WISŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 17:00
          zobaczymy dzisiaj wieczorem czy Wisła poradzi sobie z przeciętnym by nie
          powiedzieć słabiutkim holenderskim klubem
          • Gość: Radex Re: WISŁA WISŁA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 17:16
            Jakby był słabiutki to by w pucharach się nie znalazł. A mój komentarz do
            twoich słów umieściłem wyżej.
            • Gość: basturk Re: WISŁA WISŁA IP: 80.51.254.* 25.09.03, 22:16
              słabiutki to napewno nie jest. Jednak liga holenderska stoi na "nieco" wyższym
              poziomie niż nasza a co za tym idzie i kluby.
              grunt że Wisłą wygrała. szkoda tej głupiej stracoinej bramik ale lepszy rydz
              niż muchomor sromotnikowy..
    • Gość: nikt Re: WISŁA WISŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 21:12
      jadnak z polską ligą nie jest tak żle.skoro Wisła która ogrywana jest niemal
      przez wszystkie polskie drużyny dobrze sobie radzi z Holendrami
      • Gość: basturk Re: WISŁA WISŁA IP: 80.51.254.* 25.09.03, 22:19
        ależ z ciebie prowokator....
        wpadki zdażają sie kazdemu i wszędzie-w sumie dobrze że są bo gdyby ich nie
        było to byłoby coś nie tak...
        wpadki nie równają się ogrywaniu
        • Gość: nikt Re: WISŁA WISŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 22:25
          zobaczymy może masz rację mówiąc że trzeba dać jescze szanse Wiśle i
          Kasperczakowi ale raczej jestem sceptyczny ,wystarczy że Nijmegen wygra u
          siebie 1:0 i to Holendrzy awansują
          • Gość: basturk Re: WISŁA WISŁA IP: 80.51.254.* 25.09.03, 22:27
            to dobrze ze troche sie przychyliłeś do mojej oceny. co do rewanzu to
            wystarczy ze bedzie 0:0 lub 1;1 lub 2:2...lub poporstu 0:1 i Wisełka awnasuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka