Dodaj do ulubionych

ortopeda potrzebny

08.11.06, 10:21
Obserwuj wątek
    • jokawie Re: ortopeda potrzebny 08.11.06, 10:23
      kto wie o dobrym ortopedzie dzieciecym dziekuje za informacje
      • kulturkampf Re: ortopeda potrzebny 08.11.06, 10:42
        Odpowiem poprzez negację.
        Na pewno nie Pindór.
        • j.oker Re: ortopeda potrzebny 08.11.06, 12:16
          tnij.org/m1y
          Pan Widuchowski Jerzy był kiedyś lekarzem reprezentacji Polski.
    • amelka99 Re: ortopeda potrzebny 08.11.06, 20:21
      Zalezy jakiej specjalizacji : w Tychach w szpitalu wojewodzkim Pani dr.Ciepła , w Ligocie w Centrum Zdrowia Dziecka dr.Tomaszewski( super wyniki w operacji kregoslupa i rekonstrukcjach ) , natomiast w Sosnowcu w szpitalu wojewodzkim dr.Pasierbek ( podczas pobytu syna w szpitalu -ok.pol roku zauwazylam ze wiekszosc osob tam lezacych ma problem z nogami ).Moj syn choruje na jałowa martwice kosci dlatego ta droga wedrowalismy ..szukajac pomocy .Gdybys chcial dokladniejsze namiary ,napisze na priva.
      • amelka99 Re: ortopeda potrzebny 08.11.06, 20:26
        dr.Tomaszewski :
        gczdim.katowice.pl/Info/news.php?akcja=pokaz&page=4&news=48
    • zyta_1 Re: ortopeda potrzebny 10.11.06, 00:23
      niestety do pani dr Ciepły zapisy będą przyjmowane od 15 listopada na.... 2007
      rok.
      • jokawie Re: ortopeda potrzebny 10.11.06, 18:10
        cz do dr.Cieply mozna sie dostać prywatnie, gdzie przyjmuje
        • mama_ryba1 Re: ortopeda potrzebny 20.11.06, 22:18
          Prywatnie przyjmuje w Lędzinach. W Przychodni dla dzieci na Bibliotecznej
          przyjmuje w środy między 15.30 a chyba 18.00. Jeśli Ci bardzo zależy możesz
          podejść (lub podjechać) i zapytać ją bezpośrednio. Miesiąc temu próbowałam (dla
          znajomej) wyciągnąć od niej numer do Lędzin, ale powiedziała mi, że jeśli to
          nie jest nic pilnego, to nie ma sensu wydawać pieniędzy na prywatne wizyty i
          lepiej zapisać się na 2007 r.
          Czyli, że nie zależy jej tylko na kasie, ale też ma na względzie dobro pacjenta
          (w tym przypadku jego kieszeni ;)
          Pozdrawiam
    • amelka99 Re: ortopeda potrzebny 10.11.06, 18:21
      Na termoplastyce przyjmuje Pani dr.Sobotowicz , chodzimy do niej prywatnie -wizyta kosztuje 30 zł (przyjmuje w srody od.okolo 15) na kase chorych jest sie bardzo trudno dostac ...na nowy rok beda zapisy dopiero w styczniu.
    • huli10 Re: ortopeda potrzebny 15.11.06, 15:05
      ja też odpowiem przez negacje.na pewno nie Wziętek z przychodni na ul.
      Damrota.chodziłam tam z dzieckiem od 2 mies.a teraz ma 7 i stale zlecał szelki
      pawlika.byliśmy juz załamanim.ale jak wkońcu powiedział ze nastepne 2 mies w
      szelkach(czyli 9 by miało moje dziecko po skończeniu) i stwierdził ze lewa
      panewka jest płytka(a problemy stale były niby z prawą) to szala sie przebrała
      i zapisałam sie prywatnie do innego-dr Osojca.i ja polecam!!!super babka!!!
      dziecko ma zdrowe bioderka i wcale nie musi nosić szelek.a on za głupie 40zł
      chciał nastepne dwa miesiące męczyc moje dziecko.poza tym podpadł mi od
      pierwszej wizyty-zół gume i rozmawiał przyez komórkę.beznadzieja!!!
    • edytka_73 Re: ortopeda potrzebny 15.11.06, 18:08
      Doktor Kempny - kiedyś przyjmował w Por. wielospecjalistycznej na ul.
      Bibliotecznej, bardzo fachowo i serdecznie (zero pośpiechu, delikatność) zajął
      sie bioderkami naszego niemowlaka. Nie wiem, czy tam jeszcze przyjmuje, ma
      prywatny gabinet za "szeregowcami", ale tam nie ma usg...
    • zyta_1 dziś zapisałam się - termin na 16 lutego :( 29.11.06, 21:58
      Ta informacja w celu zobrazowania jak działa nasza służba zdrowia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka