Dodaj do ulubionych

neurolog dziecięcy

26.04.07, 08:13
czy ktoś może mi powiedzieć gdzie w tychach przyjmuje neurolog dziecięcy?
Obserwuj wątek
    • anian79 Re: neurolog dziecięcy 26.04.07, 08:35
      neurolog przyjmuje w przychodni przy szpitalu wojewódzkim, jednak jest to jakaś
      katastrofa. Nie ma w Tychach niestety specjalisty w tej dziedzinie i przychodnia
      nie szanuje sobie pacjentów. Moja mała córeczka miała mieć wizytę ale okazało
      sie, że Pani neurolog poszła sobie na urlop. miesiąc czekania, przychodze na
      wizytę z kilkumiesięcznym dzieckiem a tam pani w okienku z rozbrajającym
      uśmichem mówi, że Pani doktor nie ma. Umówiłam się więc na koleją wizytę. I tym
      razem Pani doktor nie przyszła. Przychodnia nie zapewniła ani zastępstwa, ani
      grzecznie nie zadzwoniła że lekarza nie będzie. Miałam złożyć skargę ale sobie
      odpuściłam bo wolę zajać się moim dzieckiem niż latać po przychodniach i
      NFZ-ach. Jednak przychodnia jest u mnie skreślona i nikomu nie polecam.
    • forra Re: neurolog dziecięcy 26.04.07, 09:05
      Zgadza się szpital w Tychach to beznadzieja.Na NFZ nic już chyba nie
      ma.Prywatnie przyjmuje podobno dobra pani doktor neurolog na Paprocanach w tej
      chwili nie pamiętam nazwiska.Na NFZ na pewno przyjmują w Ligocie w szpitalu
      dziecięcym na Medyków.Myślę ze konieczne jest skierowanie.Pozdrawiam z rana.
    • mira133 Re: neurolog dziecięcy 26.04.07, 10:16
      polecam doktor Surmacz ktora przyjmuje prywatnie w przychodni na paprocanach
    • izelka Re: neurolog dziecięcy 26.04.07, 12:11
      właśnie byłam w tej przychodni przy szpitalu. To totalna pomyłka. Mam termin na
      5.06. a przecież msc dla takiego maluszka to naprawde duzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka