Dodaj do ulubionych

spalacz tłuszczu TermLine

29.11.07, 08:16
Czy ktoś może stosował spalacz tłuszczu Term Line z firmy Olimp?
Jeśli tak jakie były tego efekty, czy rzeczywiście pomaga schudnąc,
oczywiście w połączeniu z ćwiczeniami?
Obserwuj wątek
    • walcester Re: spalacz tłuszczu TermLine 17.11.14, 13:05
      moze byc, nie mniej jednak lepszy ultra slim od najlepszyspalacztluszczu.blogspot.com/

polecam i pozdrawiam
    • wiesenblum Re: spalacz tłuszczu TermLine 17.11.14, 23:20
      Jako nie mam przekonania do produktów Olimpa. A tak w ogóle to po co Ci tzw. spalacze?
      Jeśli nie zbijasz tłuszczu np z 12% na 10% a jesteś w początkowej fazie tracenia wagi to dobrze ułożona dieta plus odpowiedni trening da dobre efekty. Wpływ spalaczy na tym etapie jest tak naprawdę znikomy, nawet kawa nie ma sensu. Stymulując organizm w ten sposób przyzwyczajmy go już do silnych bodźców, podczas gdy sam trening i dieta (sposób odżywiania) powinny być na tym etapie wystarczająco silnym bodźcem. Silne spalacze to już wtedy, gdy sam trening ^dieta nie przynoszą koljenych widocznych efektów.
      Na tym etapie poczytaj o tzw. "manipulowaniu węglowodanami" i spróbuj to zastosować plus suplementacja jakimś dobrze przyswajalnym preparatem witaminowo-mineralowym, dołóż ekstra kelp (jod) chrom, wapń i witaminę D.Oczywiście pilnuj "zdrowej michy" ;-) Dużo zieleniny :-)
      • wiesenblum Re: spalacz tłuszczu TermLine 18.11.14, 00:00
        O żesz ty! Dopiero teraz spostrzegłem ze dałem się nabrać na "marketing archeologiczny"
    • cyklon04 Re: spalacz tłuszczu TermLine 22.02.16, 21:56
      forum-sportowe.pl/topic/4-najlepsze-spalacze-t%C5%82uszczu-ranking/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka