mamarta77 07.04.04, 00:44 Ostatnio pytalam o Olę, ale okazalo sie ze znow bede miec facecika wiec od razu zamarzyl mi sie Macius. To juz chyba nie jest tak popularne imie, czy moze ja znow jestem niedoinformowana? Duzo znacie malych Mackow? Pozdrawiam -Marta mama Jurka i .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosey Re: A Maciuś? 07.04.04, 09:19 Ostatnio jest troche czesciej nadawane, ale do wielkiej popularnosci chyba jeszcze mu daleko. Zanim dogoni Kube czy Kacpra minie dobrych kilka lat. Zreszta, co ja tu bede sciemniac - moj ma na imie Maciej i jestem zdedydowana fanka tego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: A Maciuś? 07.04.04, 10:28 Chyba dosyć często nadawane ostatnio. Znam dwóch małych Maciusiów. Imię bardzo ładne. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: A Maciuś? 07.04.04, 13:49 Jak bylam mala dziewczynka, to po raz pierwszy uslyszlam o tym imieniu, kiedy moj brat opowiadal mi o Maćku, naszym kocie. Ja juz go nie pamietalam, bylam zbyt mala. I przez pewien czas uwazalam, ze wszystkie szare kocurki nosza imie- Maciek. Pozniej mi to minelo. Kiedys mialam tez kotke Kleopatre, zupelnie nie reagowala na to imie. Teraz to imie dobrze mi sie kojarzy i jak dla mnie jest ladne i pasuje do chlopca jak i do doroslego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: A Maciuś? 07.04.04, 14:26 Czesc ! Imie takie typowo dzieciece,ale brzmi ladnie.Pamietam,ze moja siostra zawsze chciala miec Macka,ale jakos jej 3 synow nosi inne imiona.Moze w latach 80 bylo za bardzo popularne? Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
gabimama Re: A Maciuś? 07.04.04, 17:26 Nie wiem skąd jesteś, ale w ostatniej warszawskiej sobotniej Wyborczej w dodatku Niemowlaki było baaaaardzo dużo Maciusiów (jeśli chcesz, to ich dokładnie policzę). Wydrukowali chyba aż 5 obustronnych podwójnych kartek (dzieciaczki z lutego i marca). Odpowiedz Link Zgłoś
megi79 Re: A Maciuś? 07.04.04, 19:09 Cześc, ja znam tylko 1 małego Maćka i dużych też nie za wieluImię jest wg mnie b.fajne.Znajomi mają Macieja i Maksyma - b.mi się podoba. Pozdrawiam,megi79 i Lilianna Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: A Maciuś? 08.04.04, 04:39 Ja bardzo lubie to imie. Pasuje do malutkiego dziecka, jak i do doroslego. Nie da sie ukryc ze jest dosc czesto nadawane ale nie lawionowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mamula_anula Re: A Maciuś? 08.04.04, 14:31 witaj jestem mamą 7 letniego Maciusia i uważam,że to bardzo ładne imię dla chłopca i dla wiekszego faceta też, wkrótce do mojego Macieja dołączy jego brat Maksymilian pozdrawiam aneta+maciuś+37tc(maks) Odpowiedz Link Zgłoś
angie555 Re: A Maciuś? 08.04.04, 14:34 Macius to takie slodkie. Bardzo ladne a ja nie znam malego Macka.... Odpowiedz Link Zgłoś
pyziulak Re: A Maciuś? 16.04.04, 11:46 Mój synek 3,5 roku to Maciuś, jest jedynym Maciusiem w grupie w przedszkolu i bardzo lubi swoje imie. Pasuje do dorosłego faceta jak i do dziecka, pozatym Maciuś brzmi tak słodko. Nieprawdaż??? Super imię. Pozdrawiam Ania mama Maciusia Odpowiedz Link Zgłoś