umbaumba 15.01.08, 18:38 Hej, dziewczyny szukam dobrej kosmetyczki na terenie Tychów. Może znacie jakiś dobry gabinet? Będę wdzięczna za podpowiedź. Pozdrawiam Umba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiolka_tychy Re: KoSmEtYcZkA 15.01.08, 18:47 hej! ja chodzę do kosmetyczki koło poczty na os.B i jestem bardzo zadowolona, tel.780-31-31 p.Iza lub p.Agata Odpowiedz Link Zgłoś
effica Re: KoSmEtYcZkA 15.01.08, 19:23 dobrze,ze przeczytalam Twoj post bo wlasnie mialam wysmazyc identyczny :) Ja chodzilam do p.Izy i naprawde polecam, p.Agaty natomiast nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
miraztychy Re: KoSmEtYcZkA 08.02.09, 22:35 Najlepsza kosmetyczka jest na os H w salonie MIRAŻ vis a vis kościoła Bielska 90a www.mirazychy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izza123 Re: KoSmEtYcZkA 15.01.08, 21:38 A ja polecam p. Alicje w Cosmobelle :) dziewczyna jest świetna..... Odpowiedz Link Zgłoś
basik303 Re: KoSmEtYcZkA 16.01.08, 19:28 polecam kosmetyke na osiedlu ''m' .chodze tam do p.ewy jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
cinnamonee Re: KoSmEtYcZkA 23.04.08, 00:16 na ulicy Dąbrowskiego (w pawilonie gdzie znajdują się meble black red white) jest salon Beauty and Spa Expert, Kinga kosmetyczka jest bardzo fajna, choć dobrą hennę robi też Marta. Obie robią tipsy, jest jeszcze fryzjerka, którą bardzo polecam i podobno jest jakiś nowy chłopak, który robi tipsy (!) Odpowiedz Link Zgłoś
czi-ka Re: KoSmEtYcZkA 09.02.09, 00:31 Byłam w tym salonie i ta kosmetyczka Kinga jest beznadziejna, więcej się już tam nie pojawię. A tipsy które mi zrobiła, no cóż, po tygodniu zaczęły mi odpadać Odpowiedz Link Zgłoś
umbaumba Re: KoSmEtYcZkA 02.07.08, 09:55 No i byłam w Cosmobelle... Laski, w życiu tam idźcie!!! Co za masakra. Nie wiem jak nazywała się dziewczyna, która się mną zajęła, ale co wychodziła z gabinetu to wyłączała światło - podczas gdy ja zostawałam na fotelu w ciemnościach :S Nie wspomnę już, że twierdziła, ze mam cerę naczynkową a ja całe życie cierpię na tłustą (co widać jak na dłoni!!!). Myślę, że laska była za młoda. W tym zawodzie lepiej nabrać trochę doświaczenia...chyba Umba Odpowiedz Link Zgłoś
snowlove Re: KoSmEtYcZkA 09.02.09, 18:31 Do Cosmobelle chodzę regularnie -wyłączanie światła jest zabiegiem relaksacyjnym ;) Przed ślubem zafundowałam sobie taki "seans" jak miałam masaż twarzy lub leżałam z maseczką to pani wyłaączała swiatło i było bardzo przyjemnie ;) Może twoja cera jest problematyczna i nie "tylko" tłusta. Czesto cera na pozór tłusta jest również odwodiona i wrażliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ale_xis Re: KoSmEtYcZkA 17.05.08, 16:28 tez mialam ten problem. znalezc kompetentna kosmetyczke to skarb. Mam taka ale w Katowicach Piotrowicach w ZiebaClinic p.Tatina wczesniej pracowala w wielu renomowanych zakldach kosmetycznyc, ale teraz woli w klinice medycznej . Polecam ja serdecznie od lat mnie prowazadzi i komu polecilam byl zadowolony. Postawila sobie wyzwanie, poniewaz w tej ZiebaClinic lecza tez zmiany tradzikowe , naczynkowe, depiluja gdyz lekarze zajmuja sie zaburzeniami hormonalnymi. Rozgadalam sie , ale odwiedz p. Tatiane w Zieba Clinic warto..aha. kontakt na stronie www.ziebaclinic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jjarecka Re: KoSmEtYcZkA 17.05.08, 23:22 p. Tatiana.M i fachowość zawodowa to dwie odrębne rzeczy- NIESTETY... Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-na-muniu8 Re: KoSmEtYcZkA 28.11.13, 14:32 Hej dziewczyny. Jestem zmuszona odświeżyć wątek, bo właśnie przeprowadziłam się do Tych, a moja stara kosmetyczka została daleko hen ode mnie. A że ja bez pedicure przeżyć nie potrafię to muszę jakoś znaleźć dobry salon(zdecydowanie mam manię na punkcie pielęgnacji stóp). Siostra mojego brata poleciła mi beautifulskin.tychy.pl. Słyszałyście coś o tym salonie? Ich strona wygląda całkiem fajnie i zastanawiam się czy skorzystać z ich usług... Także będę wdzięczna za opinie, drogie kobietki. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-84 Re: KoSmEtYcZkA 29.11.13, 11:58 Ja polecam panią Joannę na ul. Bielskiej (k. policji). Czasami można znaleźć do Niej Groupon:) www.centrumurody-joanna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
9megi Re: KoSmEtYcZkA 23.01.14, 12:11 Osobiście byłam w beautifulskin.tychy.pl i bardzo polecam Pani doprowadziła moje stopy do ładu korzystała z jednorazowych narzędzi na co jestem bardzo uczulona na koniec poinformowała jak odpowiednio zając się stopami jak powinnam obcinac panokcie czym smarować itp..... teraz jestem wiernym klientem Odpowiedz Link Zgłoś
starobrno Re: KoSmEtYcZkA 12.12.13, 10:06 Joanna Janota-Kurek przy Szpitalu Wojewodzkim. Jest swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior NIE polecam Beauty Spa Tychy na ul. Niepodległości 26.06.14, 09:59 Umówili się z narzeczoną przed ślubem na kilka zabiegów. Gdy narzeczona przyszła okazało się, że zapomnieli jej zapisać. Zamiast awaryjnie organizować pracę po godzinach stwierdzili, że teraz nie da rady i tyle! Zapomnieć rzecz ludzka, ale zero zainteresowania klientem i chęci naprawienia winy to wystarczający powód by innych ostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
lilijcia Re: KoSmEtYcZkA 30.09.15, 09:15 Absolutnie odradzam salon H.Seweryn. Regulacja brwi to było zrobienie cieniutkich paseczków TRAGEDIA Odpowiedz Link Zgłoś
agatka1988 Re: KoSmEtYcZkA 30.07.19, 17:18 Hejka dziewczyny! przez długi czas szukałam dobrej kosmetyczki w Tychach. Niby salonów dużo ale zadanie nie takie proste jakby się mogło wydawać. Koleżanka z pracy poleciła mi gabinet Ogarnij się na ul. piłsudskiego. Jestem bardzo przedłużania rzęs i paznokci. Poza tym dobre ceny i bardzo przyjacielska atmosfera. Można się wyluzować po pracy w miłej atmosferze:) Odpowiedz Link Zgłoś