kaner 15.09.03, 15:25 Zegnam na 2 tygodnie do przeczytania w październiku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexindamix Re: Do Zobaczenia 15.09.03, 16:20 Do zaobaczyska Kaner! Gdziekolwiek jedziesz życzę Ci nie powyrywanych słupków przydrożnych. Będziesz miał co odliczać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Do Zobaczenia IP: *.unregistered.media-com.com.pl 15.09.03, 18:36 A ja wiem! Jedzie nad morze. Pociągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Pogoda kaner zgodnmie z zamówieniem 15.09.03, 18:45 ale pod koniec wrzesnia i w październiku przygotuj sie na chłody.Pisąłem wczesniej. Miłęgo urlopowania i wpadaj od czasu do czas. A i kartke przyslij na adres forum Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Pogoda kaner zgodnmie z zamówieniem 01.10.03, 07:04 Pogoda byla super :) dopiero 29 wrzesnia sie zpsula :( Pieeekna i sloneczna pogode mialem, a ostatni dzien lata to dopiero bylo goraco :) Dzieki za pogode WROCILEM !!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Pogoda kaner zgodnmie z zamówieniem 01.10.03, 07:40 kaner napisał: > WROCILEM !!!!:) Miło Cię powitać :) Brakowało nam Ciebie :) Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk witamy znowu 01.10.03, 16:33 no to spox ze wyjazd Ci sie udał -bardzo mnie to cieszy ze mogłem pomóc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Kanerrrrr IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 14:25 Brakuje twych lakonicznych wypowiedzi....;) Długo jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś