Gość: Radex IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 06:54 No studenty, to zaczynamy kolejny rok akademicki... Kurka, ostatni raz tak wcześnnie to wstałem chyba w marcu:-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radex Re: Rok akademicki IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 06:52 Co jest, tylko ja rozpocząłem rok i kolejny raz wstaje o tak kretyńskiej( mam nadzieje, ze nie poda mnie za to stwierdzenie do sądu) godzinie?? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Rok akademicki 07.10.03, 12:12 Gość portalu: Radex napisał(a): > Co jest, tylko ja rozpocząłem rok Cusz Ci moge powiedzieć ? Reszta hyba jusz się wyedukowała albo óczyć im sie nie hce ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Rok akademicki 08.10.03, 09:09 Radex studiujesz na WNS-ie (mam nadzieję, że dobrze pamiętam) masz widok na nowe prawo ? Widziałeś z bliska ten inteligentny budynek ? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Rok akademicki 08.10.03, 18:25 salo napisał: > Radex studiujesz na WNS-ie (mam nadzieję, że dobrze pamiętam) masz widok na > nowe prawo ? Widziałeś z bliska ten inteligentny budynek ? Nie będe tak czepialski jak Ty, i nie skomentuje określenia 'nowe prawo';) A co do budynku, to nasze sale wykładowe mają piękny,panoramiczny widok na ten wydział, więc budowę śledziłem od samego początku. Rzeczywiście to inny świat. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Rok akademicki 09.10.03, 08:27 radexindamix napisał: > Nie będe tak czepialski jak Ty, i nie skomentuje określenia 'nowe prawo';) :))))) Miło z Twojej strony :) > A co do budynku, to nasze sale wykładowe mają piękny,panoramiczny widok na > ten wydział, Tyle wiem, ale pisząc "z bliska" miałem na myśli wnętrze. Chyba sobie pójdę pooglądać te cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Rok akademicki 09.10.03, 14:11 P.S. Macie linka: gu.us.edu.pl/index.php?op=artykul&rok=2003&miesiac=10&id=2747&type=norm jeści ktoś ciekawy o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Rok akademicki 11.10.03, 10:10 No to na tych fotach jest wnętrze. Ale zainteresowałeś mnie na tyle, że i ja sobie tam podejdę. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Tak tak, zaraz idę 13.10.03, 09:56 Nie musisz mnie Salo poganiać. Mam dziś zajęcia, choć zrobiłem sobie małą olewke i idę dopiero na 12:45 :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Tak tak, zaraz idę 13.10.03, 10:17 radexindamix napisał: > Nie musisz mnie Salo poganiać. O rety ! Czy ja naprawdę jestem taka - jak mawiało któreś dziecko w rodzinie - "męczyducha" ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Tak tak, zaraz idę IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 11:11 Ale mogę coś jeszcze przed wyjściem napisać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x przecież tak tego nie zostawię 13.10.03, 22:48 Gość portalu: Radex napisał(a): > Ale mogę coś jeszcze przed wyjściem napisać? ;) napisz co chciales napisac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: przecież tak tego nie zostawię IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 23:36 Cokolwiek, ale Salo mi nie pozwolił:-( Odpowiedz Link Zgłoś
salo Ja też tak tego nie zostawię ! 15.10.03, 09:25 Gość portalu: Radex napisał(a): > Cokolwiek, ale Salo mi nie pozwolił:-( O, ja bardzo przepraszam ! To są insynuacje i pomówienia ;) Wywołany do tablicy muszę w związku z tym co nieco sprostować. Po pierwsze primo kolega Radex nie dał mi szansy na udzielenie odpowiedzi bo sobie poszedł zanim ja przyszedłem (czego mogę dowieść), po drugie primo nie miałem zamiaru mu niczego zabraniać, po trzecie primo - nie czekając na moją zgodę - jednak napisał cokolwiek i to też mogę udowodnić :) W związku z powyższym pragnę zauważyć, że wcale nie jestem aż tak zły na jakiego wyglądam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Ja też tak tego nie zostawię ! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 11:51 salo napisał: > O, ja bardzo przepraszam ! To są insynuacje i pomówienia ;) > Wywołany do tablicy muszę w związku z tym co nieco sprostować. Po pierwsze > primo kolega Radex nie dał mi szansy na udzielenie odpowiedzi bo sobie poszedł > zanim ja przyszedłem (czego mogę dowieść), po drugie primo nie miałem zamiaru > mu niczego zabraniać, po trzecie primo - nie czekając na moją zgodę - jednak > napisał cokolwiek i to też mogę udowodnić :) > W związku z powyższym pragnę zauważyć, że wcale nie jestem aż tak zły na > jakiego wyglądam ;) > Primo, nie jesteś w stanie mi udowodnić, że poszedłem. Primo, dzięki jednak za łaskę i pozwolenie na dalsze 'pisanie' i primo widze, że nazbierałeś tego materiału dowodowego. Już czuję kajdanki na rękach ;-) Dobra, aż TAKI zły nie jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Ja też tak tego nie zostawię ! 15.10.03, 12:45 Gość portalu: Radex napisał(a): > Primo, nie jesteś w stanie mi udowodnić, że poszedłem. Fakt, nie jestem. Najwyraźniej nieco się zagalopowałem > Primo, dzięki jednak za łaskę i pozwolenie na dalsze 'pisanie' Ależ Radex'ie, czy ja Ci czegokolwiek zabraniałem ? > i primo widze, że nazbierałeś tego materiału dowodowego. To tylko w obronie własnej :) > Już czuję kajdanki na rękach ;-) Może i tak, ale one nie są moje ;) > Dobra, aż TAKI zły nie jesteś:) Oh ! Dziękuję, kamień z serca mi spadł :) Odpowiedz Link Zgłoś