basturk 09.10.03, 16:44 czy mógłbyś sie tą mutacją/wąglikiem/psycholem (basturkiemprawdziwym) zająć???? to jest jakiś psychol. czy nie da mu sie zablokowac jego konta???? prosze jako basturk-wykasuj jego przygłupawe smieci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basturk grabie wykasuj wszystkie wątki pochodzące od 09.10.03, 16:49 Przyjacielu tyskiego forum-Grabie wykasuj wszystkie wątki pochodzące od basturkaprawdziwego czy basturkawłaściwego. prosze jako basturk.Zajmij sięnim i zrób z nim porzadek.Debilizmowi musimy powiedzieć stop tak jak próchnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Grabie usuń wsyztskie mutacje basturka PLEAS... 09.10.03, 16:53 zostaw tylko samego basturka. tak będzie najłatwiej. Zablokój mu też wszystkie jego konta jak sie da!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basturk dzięki za już wykonaną robotę i prośba o dalszą 09.10.03, 17:13 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
salo Basturk, nie przejmuj się aż tak bardzo ! 10.10.03, 11:51 My Ciebie poznamy niezależnie od tego czy będziesz zalogowany, czy nie. Jednakże powiem szczerze, że ułatwisz nam życie logując się. Przecież wiesz, że podróbki nie musisz oglądać ! Trzymaj się ciepło i spokojnie ! Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Basturk, nie przejmuj się aż tak bardzo ! 10.10.03, 17:13 salo napisał: > My Ciebie poznamy niezależnie od tego czy będziesz zalogowany, czy nie. > Jednakże powiem szczerze, że ułatwisz nam życie logując się. Przecież wiesz, że > > podróbki nie musisz oglądać ! > Trzymaj się ciepło i spokojnie ! > Pozdrawiam - Salo :) > dzieki salo ale mnie to wkurzyło. przyszedłem z pracy chcialem sobie pocyztać i popisać atu patrze jakaś tania podróbka...udaje mnie i pisze bzdurne teksty. Z hamstwem debilizmem i próchnicą trzeba walczyc. Od wczoraj sie loguje i tylko tak będe występował. Wma też to radze zanim jakis oszołom zacznie udawać kogoś.. atak na jednegoi z forumowiczów jest takiem na całe forum. dobrze ze mamy naszego Graba. Grabie niech Ci tyskie łatwo płynie.. Odpowiedz Link Zgłoś
basturkztychow Re: Basturk, nie przejmuj się aż tak bardzo ! 10.10.03, 20:51 całe to forum zaśmiecają paula99@konin.lm.pl i ed zkorytnicy i ich podszywacze Odpowiedz Link Zgłoś