askant 04.10.08, 14:34 Czy są osoby które mają nakrętki plastikowe i chcą je przekazać proszę o kontakt , pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaligar Re: Nakrętki plastikowe . 04.10.08, 22:13 Ale o co chodzi? Jakie nakrętki?? Odpowiedz Link Zgłoś
79tyszanka Re: Nakrętki plastikowe . 05.10.08, 14:54 Chodzi o nakrętki plastikowe z napoi , szamponów i tym podobne najważniejsze by to był plastik . Później są przekazywane firmie która pomaga zdobyć wózek inwalidzki ( nowoczesny ) dla dzieci . Zachęcam do zbiórki . Odpowiedz Link Zgłoś
aneta123451 Re: Nakrętki plastikowe . 06.10.08, 17:22 witam ,rozmawiałam z Panią wychowawczynią mojej córki ,szkoła może sie włączyć w tą akcję ,jednak proszę bardzo o nazwę ,numer telefonu itp.do kontaktu szkoły , bo co jakaś jest akcja to szkoła musi mieć namiary ,podstawówka z miłą chęcią weźmie udział ,proszę pisać na meila; anetagralak@interia.pl POMOŻEMY :-)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dioras Re: Nakrętki plastikowe . 21.10.08, 14:47 Witam! Proszę o podanie namiarów na adres diora@o2.pl. Mamy dużo nakrętek i szukamy odbiorcy na terenie śląska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Nakrętki plastikowe . 23.10.08, 11:57 askant, odbierz maila gazetowego:) albo po prostu podaj adres, na jaki mam wysłać nakrętki (na mojego gazetowego). Odpowiedz Link Zgłoś
askant Re: Nakrętki plastikowe . 23.10.08, 14:43 SZCZEGÓŁY POD NR GG 2242934 POZDRAWIAM ;) Odpowiedz Link Zgłoś