szczypior74 22.10.03, 09:06 Pamiętajcie, że z soboty na niedzielę cofamy wskazówki zegarów o godzinę. Będziemy spać dłużej, ale wcześniej zrobi się ciemno za oknem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salo Re: czas letni/czas zimowy 22.10.03, 09:28 Nie lubię :| Znowu będę po ćmoku z domu wychodzić i po ćmoku wracać :( Okropność !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: czas letni/czas zimowy 22.10.03, 11:54 Też nie przepadam za zmianą czasu. Najchętniej: 1. Zaszyłabym się moim domku, w łożeczku i przeziomowała ten okres ciemności śpiąc jak niedźwiedź 2. Zmieniłabym sobie godziny pracy. Do 16.00 miałabym czas by nacieszyć się jasnoscią dnia, a potem mogliby mnie zamykać w biurze. Pracowałabym 100 razy chętnie, 1000 razy wydajniej i - co najważniejsze - bezdepresyjnie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: czas letni/czas zimowy 22.10.03, 16:30 Nareszcie przynajmniej raz sobie godzine dłużej pośpie... Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Nie lubię, nie chcę... 22.10.03, 18:04 ...ale co ja mogę? Trza będzie troche powstawać półprzytomnym, wytrzęść się z zimna, rzucić ze 2 razy kapciem w budzik i pójść dalej spać. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Nie lubię, nie chcę... 23.10.03, 08:04 radexindamix napisał: > ...ale co ja mogę? > Trza będzie troche powstawać półprzytomnym, wytrzęść się z zimna, rzucić ze 2 > razy kapciem w budzik i pójść dalej spać. Też bym tak chciał :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: czas letni/czas zimowy 22.10.03, 22:43 Dluzej?? Wydawalo mi sie ze krocej? hmm spoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: czas letni/czas zimowy 23.10.03, 16:16 Fakt ze jesteś spostrzegawczy ale to prawda spoimy godzine dłuzej... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: czas letni/czas zimowy IP: *.tsi.tychy.pl 23.10.03, 18:32 basturk napisał: > Fakt ze jesteś spostrzegawczy ale to prawda spoimy godzine dłuzej... :)) A może ktoś wytłumaczy mojemu dziecku, że ma (przynajmniej) godzinę dłużej spać????:( W niedzielę mamy gwarantowaną pobudkę o 6.00 zimowego czasu:( Odpowiedz Link Zgłoś