hal65 20.12.08, 10:47 Gdzie kupie do tego wszystko co jest potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotttek Re: Decoupage 20.12.08, 10:55 kurcze chyba na allegro bedzie najprosciej albo popytaj w papirusie Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Decoupage 20.12.08, 17:00 Co nieco jest w Papirusie, ale kiepskiej firmy i mały wybór. Polecam sklepy netowe jednak... Za to w halach targowych jest stoisko z całkiem niezłym wyborem serwetek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hal65 Re: Decoupage 20.12.08, 19:55 Dziekuje, na allegro wiem ale jestem poczatkujaca i czasem potrzebuje porady, a poza tym przy zakupie za pare zloty ta oplata wysylkowa za kazdm razem. Ale dziekuje za namiary na serwetki bo sa dla mnie tez bardzo istotne, a gdzie znajduje sie ten Papirus? Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: Decoupage 20.12.08, 22:42 na skrzyzowaniu na wysokosci policji naprzeciw stacji statoil obok apteki i mrówki [pod arkadami] [aleja bielska kierunek na browar :D] na gaziecie.pl jest forum dotyczace Decoupage - powinni tam pomoc :D Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Decoupage 21.12.08, 14:19 ale niestety w Papirusie drogo. W Katowicach jest kilka takich sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Decoupage 23.12.08, 14:00 Dziś w Realu na regale papierniczym przyuważyłam klej do deku i krak jednoskładnikowy. Może jest tam coś więcej, ale nie miałam czasu grzebać ;) PS Czyżby w Tychach było więcej dekupażystek ???? :):) Odpowiedz Link Zgłoś