mmb 26.06.09, 18:20 Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego hydraulika w Tychach? Mam cieknącą spłuczkę podtynkową i nie wiem gdzie mogę znaleźć fachowca który tym się zajmie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rst Re: szukam dobrego hydraulika 26.06.09, 20:28 Oj to musiałabyś raczej co najmniej dwuzawodowca szukać, gdyż to trzeba i ścianę rozwalić, i spłuczkę naprawić, i potem zamurować. A może nawet jeszcze kafelki na tej ścianie masz. A swoją drogą skąd wiesz, że za ścianą cieknie Ci ze spłuczki? PS. Jestem pod wrażeniem Twojej wizytówki. Trochę mi zejdzie na przeglądaniu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmb Re: szukam dobrego hydraulika 26.06.09, 23:07 Na szczęście cieknie nie ze ściany tylko woda się leje w kiblu (uszczelka puszcza) i cały problem polega na tym że chce znaleźć fachowca który mi to naprawi bez kucia ścian Odpowiedz Link Zgłoś
rst Re: szukam dobrego hydraulika 27.06.09, 10:11 Spróbuj zdjąć przyciski, albo poproś jakiegoś chłopa z domowników. Pod przyciskami powinna być możliwość pewnych regulacji położenia spłuczki. A najlepiej idz do OBI i obejrzyj sobie taki sam zestaw, bedziesz wiedzieć chociaż jak zdjąć klapkę z przyciskami :) Odpowiedz Link Zgłoś
kik33kki3k33 Re: szukam dobrego hydraulika 09.07.09, 17:21 Swojego czasu był u mnie przyzwoity fachowiec z Tychów. Miałam podobny problem, który został rozwiązany... Nie wiem jak to zrobił ale widziałam że demontował przycisk spłukujący i tam coś grzebał. Spłuczka przestała lać to najważniejsze! Adres do niego otrzymałam w sklepie Kran w Tychach. Jest to ich firmowy sklep. Mają tam też przyciski i inne akcesoria do spłuczek, z resztą nie tylko to, bo widziałam tam wszystko do łazienek. Co ciekawe, razem ze sklepem prowadzą usługi. Także polecam! Dwa w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
adnims hydraulik tychy 11.09.13, 22:18 Polecam bardzo dobrego hydraulika hydraulik Tychy Odpowiedz Link Zgłoś