Dodaj do ulubionych

www.justbras.co.uk

20.01.10, 22:47
Wątek poświęcony sklepowi internetowemu:
www.justbras.co.uk
Tu zamieszczamy komentarze i pytania dotyczące OBSŁUGI, CZASU
DOSTAWY, procedury składania zamówień, sposobów płatności, zwrotów,
wysokości cen, zmian na stronie internetowej, promocji cenowych itp.

UWAGA! NIE omawiamy w tym wątku KONKRETNYCH MODELI STANIKÓW! Na to
miejsce jest w wątkach odpowiednich producentów (np. Fantasie,
Kalyani, Panache itp
Obserwuj wątek
    • inez69 Re: www.justbras.co.uk 20.01.10, 22:51
      Nie znam tego sklepu, a chciałabym zamówic Freyę Deco bo jest w
      świetnej cenie (23Ł+2,99Ł wysyłka), więc jeśli któraś z Was tam już
      kupowała, to proszę o opinie.
    • inez69 up n/t 23.01.10, 00:11

• psuj-ka Problemy z płatnością paypalową - rozwiązanie ;) 27.05.10, 21:07
      Postanowiłam zakupić tam Deco, skuszona fajną ceną. Niestety przy próbie płacenia ciągle przekierowywało mnie między stroną paypala a sklepu. Napisałam maila, dostałam szybką odpowiedź, że mogę wysłać bezpośrednio paypalową płatność na ich adres mailowy albo mogę zamówić telefonicznie. Ale nie poddałam się i spróbowałam jeszcze raz - i co się okazało? problem wynikał z tego, że w adresie paypalowym nie miałam nic wpisane w polu "county/state", a w justbras to pole jest wymagane do wysyłki. Zmieniłam adres i już poszło gładko.

Aha, niby biorą za wysyłkę każdej rzeczy 2,99 funta za zwykłą przesyłkę, ale ja miałam do wyboru tylko signed for za 8 albo zwykłą za 3,5.
      • psuj-ka Opinia po zakupach 15.06.10, 17:44
        na plus:
        - staranne zapakowanie - stanik moulded owinięty karbowanym kartonem i w worku pocztowym
        - cena - rzeczywiście korzystna
        - obsługa - gdy miałam problem z płatnością, szybko dostałam miłą odpowiedź

na minus:
        - długie oczekiwanie - nigdzie na stronie nie widzę info o dostępności. dopiero jak złożyłam zamówienie, dostałam info, że najpierw oni muszą zamówić i zajmie im to 7-10 dni roboczych. Zmieścili się w tym terminie, chyba w 9. dniu wysłali, ale nie spodziewałam się tego.
        - dziwny regulamin - mają zapis w regulaminie, że zastrzegają sobie prawo do odrzucenia zamówienia, jeżeli zamówię więcej niż 2 rozmiary tego samego stanika, bo to świadczy o tym, że chcę sobie dopasować rozmiar i większość zamówienia odeślę. a co im do tego?
        - przesyłka - nie zwracają kasy, jeżeli zginie nierejestrowana przesyłka. niby opłata za przesyłkę wynosi 2,99 funta za przedmiot, a ja zamawiając jeden stanik zapłaciłam 3,5.

W sumie - jak komuś się nie spieszy, to warto. Zwrotu chyba nie będę testować :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka