Dodaj do ulubionych

Nowy sklep w Toruniu!

03.09.10, 13:24
Idę sobie dziś rano ul. Piekary i widzę szybę sklepową z napisem
"profesjonalne dobieranie staników"-myślę sobie "czyzby drugi
pseudobrafiterski sklep w Toruniu?"-już jeden mamy taki na Nowym
Rynku-lobbystki z Torunia na pewno wiedzą o co chodzi. Zatrzymuję się i
oglądam staniki na wieszakach i dostrzegam znaną markę Panache i metki, na
których widać miseczki D-K. "A więc jednak-myslę sobie-normalny sklep w
Toruniu z bielizna, teraz będę miał gdzie wysyłać koleżanki -niedowiarki", bo
raczej ja nie znajdę tam swojego 65b-ale to już inny problem, więc cieszmy
się, że jest w końcu sklep z szerszą rozmiarówką w Toruniu!
Obserwuj wątek
    • ciri1971 Re: Nowy sklep w Toruniu! 03.09.10, 14:20
      Jutro lecę zobaczyć, mam nadzieję, że w soboty jest czynne:)

Kok, w Toruniu jest już sklep z Panache i chyba Konradem? na Kozackiej, dziewczyny nawet chwaliły w wątku o dobrych sklepach:)
      • kok.12 Re: Nowy sklep w Toruniu! 03.09.10, 15:28
        Otwarcie sklepu jest właśnie w sobotę-tak przynajmniej zapamiętałam. A co do
        sklepu na Kozackiej to dziwne, że się o tym z lobby nie dowiedziałam, bo w
        Toruniu nie zapuszczam się w te okolice.
        • bergamotkak Re: Nowy sklep w Toruniu! 03.09.10, 18:22
          dajcie znac dziewczyny "co w trawie piszczy"
          moze wybadajcie tez cenowo
          hurra beda zakupy ;)

na kozackiej bylam - Pani przemila a i wybor calkiem niezly
    • ciri1971 Byłam:) 04.09.10, 13:58
      Dziewczyny, sklep ma ogromny potencjał:)

Na razie jest Freya i Panache. Modele raczej z bazówki- Rio, Pollyanna, czarna Arabelka, z nowości- grafitowa, którą kupiłam, bo jest 100 razy ładniejsza niż na zdjęciach katalogowych. Na Panache specjalnie się nie znam, bo nie noszę, ale bylo chyba Harmony i z Maskaradek nowa czekoladowa Maja.
      Pani powiedziała, że za dużo jesiennych nowości już nie będzie, bo nie zdążyła zakontraktować (czy jak to tam się fachowo nazywa), ale za ok. 10 dni ma być jeszcze Pour Moi?. Nie ma na razie majtek do kompletu, ale pani jest otwarta na współpracę i można sobie zamówić, a ona postara się sprowadzić:)

No i jest Biubiu:). Nowości na razie nie ma, ale są bluzki koszulowe, do dżinów, kocio turkusowe i fioletowe, czarna Polka. Sytuacja z ubraniami jest rozwojowa, jak będą się sprzedawać, to nowe modele też się pewnie pokażą.

Sklep bardzo ładny, jest miejsce dla czekającego mężczyzny, duże, dobrze oświetlone przymierzalnie.

Ceny jak na razie wydają się w porządku- za Arabelkę zapłaciłam 169 zł., w sklepach internetowych widziałam po 175. Biubiu- sukienki z tego, co pamiętam, po 150 zł., czyli chyba nieżle:)

Pani przemiła, w zasadzie są dwie, druga krążyła gdzieś na tyłach, też sympatyczna:). Zorientowana w temacie, żadnego wciskania na siłę. Jak z brafittingiem- nie wiem, bo nie korzystałam:)

Bardzo polecam, ja na pewno będę zaglądać, bardzo bym chciała, żeby sklep się utrzymał i rozwijał.
    • butters77 Bardzo dobra wiadomość :-) 17.09.10, 09:30
      Na pewno będę zaglądać. Może w najbliższy weekend? Szczególnie cieszy mnie obecność BiuBiu :-)
    • braboutique_torun Re: Nowy sklep w Toruniu! 20.09.10, 22:52
      > których widać miseczki D-K. "A więc jednak-myslę sobie-normalny sklep w
      > Toruniu z bielizna, teraz będę miał gdzie wysyłać koleżanki -niedowiarki", bo
      > raczej ja nie znajdę tam swojego 65b-ale to już inny problem, więc cieszmy
      > się, że jest w końcu sklep z szerszą rozmiarówką w Toruniu!

zapraszam do sklepu do przymierzenia Pour Moi? model St Tropez w rozmiarze 65B :)

Rabat 10% na hasło "lobby" nadal (do końca września) obowiązuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka