Dodaj do ulubionych

Miseczki ponizej D we Freyi

20.11.10, 01:29
Mam wlasnie o nie pytanie. Wiem ze sa. Na ichniej stronie sa w biezacej kolecji na przykladzie modeli Monet czy Leony. Tak samo w wiosennym katalogu. Miseczki ponizej D sa generalnie od obwodu 32...
Czy ktos to mial w reku i na cyckach? Czy warto o takich rozmiarach myslec pod katem sklepu? W koncu 32 C jest rozmiarem dosc latwo dostepnym...
Obserwuj wątek
    • kasienka.body Re: Miseczki ponizej D we Freyi 20.11.10, 10:14
      Szczerze powiedziawszy nie do końca wiem co chcesz usłyszeć. Skąd inne sklepy mogą wiedzieć czy akurat w Twoim sklepie będzie taki rozmiar potrzebny? To, że jest potrzebny (albo nie jest) u mnie nie oznacza zupełnie nic, bo u Ciebie może być (i prawdopodobnie będzie) zupełnie inaczej.
      A co do kroju - będą biusty, na których będzie leżeć dobrze, będą takie, na których nie będzie leżeć wcale - jak ze wszystkim.

---------------------------------------
      Jesienne nowości już dostępne w sklepie BODY.
      www.body.sklep.pl
      kontakt@body.sklep.pl
    • maith Re: Miseczki ponizej D we Freyi 20.11.10, 11:29
      Ale Twój sklep będzie w Portugalii, tak?
      To co Ci przyjdzie z informacji o biustach... Polek? ;)
      I to jakich one potrzebują rozmiarów i to jak na nich leżą różne modele niestety będziesz musiała sprawdzić na miejscu...
    • aleksandralm Re: Miseczki ponizej D we Freyi 20.11.10, 13:39
      Dziewczyny, wiem ze kazdy biust jest inny i ze na kazdym moze lezec inaczej. Niemniej chodzi mi o to czy ktokolwiek cos juz wie o tych modelach. Duzo/malomiseczkowe, rozciagliwe czy nie... itd
    • roza_am Re: Miseczki ponizej D we Freyi 20.11.10, 14:02
      Jeśli chodzi Ci o doświadczenia klientek z miseczkami poniżej D, to chyba lepiej pytać na Lobby Małobiuściastych, ew. Balkonetce.

PS. Moje uszy poproszą o nieużywanie słowa "cycki". Zwłaszcza, gdy nie jest mowa o własnych atrybutach ;)
    • sylwiastka wątek sklepowy 20.11.10, 17:35
      Aleksandrolm załóż proszę wątek z nazwą swojego sklepu i tam zamieszczaj wszelkie tego typu posty. Na LB lubimy porządek, zakładanie oddzielnych wątków na stronie głównej zaburza przejrzystość forum. Takie wątki będą kasowane.
      • butters77 Popieram. n/t 21.11.10, 00:54

• aleksandralm Re: Popieram. n/t 21.11.10, 03:00
          Dziewczyny, ale ja przeca jeszcze sklepu nie mam. I po drugie po co wam watek o sklepie w dalekiej Portugalii? Zwlaszcza ze ceny beda generalnie wyzsze od Bravissimowych, Figleavesowych itd. Zwlaszcza jesli chodzi o Eveden...:( I obawiem sie ze cennikiem co poniektorych innych marek powinnam sie dostosowac do Dama de Copas (coby nie zaczynac z nimi wojny cenowej, tylko miec przyjazna wspolprace...)
    • moniach_1 Re: Miseczki ponizej D we Freyi 20.11.10, 23:11
      Szczerze mówiąc, gdyby pasował na mnie 32C to _w_życiu_ nie kupowałabym takich drogich staników jak Freya (zresztą przy 65D i tak nie kupuję). Nie wiem, czy ceny Frei w przeliczeniu na zarobki Portugalek są też aż tak wysokie, więc u ciebie to może wyglądać inaczej. Poza tym, im mniejszy biust, tym większe prawdopodobieństwo niekompatybilności z balkonikami. Monet - ok, ale z balkonikami naprawdę bym uważała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka