Dodaj do ulubionych

Freya Carmen - help

23.05.11, 09:54
Czy któraś z Was może mi coś więcej powiedzieć o tym modelu? Czy on jest podobny do jakiegoś innego modelu Freyi? W katalogu jest jedna recenzja nie z moich okolic rozmiarowych, w galerii nie ma nic.
Carmen jest do H i wydaje mi się, że jest taka sama w rozmiarach -G i +G, czyli nie tak, jak Nancy czy Latisha. No i dlatego nie wiem, czy ryzykować 32GG, czy jednak nie. Czy może 34G, bo w katalogu jednak piszą, że ścisły.

Wszelkie info mile widziane.
Obserwuj wątek
    • azymut17 Re: Freya Carmen - help 23.05.11, 10:19
      Słowo przeciwko słowu, na klientkach ten model był luźny... I komu tu wierzyć ;-)
      Krój, z tego co pamiętam, nie zmieniał się w G/GG. Do czego podobny - nie wiem, to taka typowa sezonowa balkonetka-plunge.
    • ciociazlarada Re: Freya Carmen - help 23.05.11, 10:57
      Mogę tylko poprzeć Azymut, mierzyłam ten stanik zarówno w modelu plunge-balko jak i tym z padded z wiszącymi fiszbinami i oba były najluźniejszymi Freyami z jakimi ostatnio miałam do czynienia. Domyślam się, że nie pytasz o wersję padded, prawda? Ta nie-padded którą mierzyłam miała dość typowy kształt, szyta z 3 części, dawała efekt takich nosków jak Arabella czy Eleanor.
      • yaga7 Re: Freya Carmen - help 23.05.11, 11:00
        Padded jest to F, ja potrzebuję G/GG ;)

No właśnie, też potwierdzasz, że to taka typowa freyka. Czyli jednak obawiam się, że nie będzie dla mnie, bo ja muszę mieć nietypowe freyki z tą zmienioną konstrukcją :(

Dzięki dziewczyny! Chyba odpuszczę, a tak bardzo mi się ten stanik podoba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka