Dodaj do ulubionych

codzienny stanik - zamiast Pollyanny

02.06.11, 11:17
Mozecie mi cos doradzic?
Moj stan wiedzy na temat stanikow zatrzymal sie na etapie sprzed dwoch lat.
Teraz po karmieniu w koncu wrocilam do starego rozmiaru i poszukuje fajnych stanikow,
ktore moglabym kupic w UK (bede w Londynie i planuje wizyte w sklepie Bravissimo).
Mozecie mi cos poradzic?
Zalezy mi na bardzo codziennym staniku, takim, zeby nie pilowal pod pachami, zeby byl wygodny, no i wiadomo ladnie ksztaltowal biust.

Nosze 32 GG. Mozecie cos polecic?
Help!
Obserwuj wątek
    • maheda Re: codzienny stanik - zamiast Pollyanny 02.06.11, 11:57
      Z tej samej firmy może być Naomi - bardzo wygodny stanik i dobrze skrojony.

Ale generalnie dobrze jest przymierzyć wszystko, co będzie w sklepie w Twoich okolicach rozmiarowych :-)
    • akna Re: codzienny stanik - zamiast Pollyanny 02.06.11, 12:56
      Alanę z bravissimo
    • noweti Re: codzienny stanik - zamiast Pollyanny 02.06.11, 16:38
      A ja polecam freya jolie. Jest megawygodna. To jest obecnie moj najlepszy codzienniak, nic nie piluje i w ogole nie czuje go na sobie:)
      • beata-1978 Re: codzienny stanik - zamiast Pollyanny 02.06.11, 17:32
        fauve india i freya amy - noszę je na zmianę z polyanną jako staniki domowe
        • antyka Re: codzienny stanik - zamiast Pollyanny 02.06.11, 17:45
          kochane jestescie :)
          No, to zaszaleje :)
          • dorianne.gray Re: codzienny stanik - zamiast Pollyanny 02.06.11, 22:00
            Lacey jest bardzo milusia, miękki przyjemny materiał.
            • antyka dorr 03.06.11, 17:07
              buziaczki :) na gg bylas maupico mniej wylewna :)
    • adamantia Re: codzienny stanik - zamiast Pollyanny 03.06.11, 19:56
      Koniecznie wypróbuj Alanę! tylko pamiętaj, że w niej trzeba brać większe rozmiary - ja mam 30K/32J, a w Alanie całkiem nieźle dobrze pasuje mi 32K (będę wypróbowywać 30KK).
      Fajne kolorki (ja mam Nude, jest naprawdę niezły)
      www.bravissimo.com/products/lingerie/sensational-sets/alana-bra/nude/au01nu/?criteria=alana&show=16&sort=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka