ciociazlarada
13.11.11, 23:05
Zachęcona prze Pinupgirl_dg zamówiłam sobie od nich girdle i przy okazji przysłano mi katalog, więc pozwalam sobie założyć wątek i podzielić się wrażeniami.
Modele ogólnie raczej zachowawcze, sporo bieli, niemniej mają w ofercie miski od AA do JJ i obwody od 28 do 46, również kilka (co prawda bardzo prostych i białych) modeli w rozmiarach 60AA, 60B, 60C oraz to w obwodzie 65.
Widziałam również modele bezfiszbinowe w bardzo szerokiej rozmiarówce (AA do JJ) i naprawdę ładne staniki z dużą ilością bawełny do JJ (od 65) - może zainteresować zarówno małobiuściaste jak i dużobiuściaste karmiące.
Adres strony: www.silhouettelingerie.co.uk/ niestety działa całkowicie poprawnie jedynie pod Internet Exploderem.
Wysyłają na cały świat za 3.5 funta. Ja ze swojego zakupu jestem bardzo zadowolona, girdle zafarbowałam farbką do poliestru i teraz mam śliczną fioletową:) Bardzo wygodna, duży wybór rozmiarów, mam zamiar sobie kupić jeszcze jakąś i zafarbować na inny odcień, bo łapie kolor bardzo wdzięcznie.
Macie jakieś doświadczenia z tą marką? Próbowałyście?