Dodaj do ulubionych

Pomożecie wybrać?

07.05.12, 18:58
Mój ulubiony biustonosz to Freya moda.allegro.pl/biustonosz-freya-pollyanna-32hh-70hh-czarny-i2298564860.html rozmiar 70 H.
Chcialabym teraz kupić sobie biustonosz pod jasną bluzkę.
Zastanawiam się nad:
moda.allegro.pl/bestseller-panache-tango-classic-34-j-75-j-bezowy-i2265374112.html
Myślicie, że trafię z rozmiarem? A może powinnam wziąć 70 H?

Myślę jeszcze o tym:
moda.allegro.pl/kris-line-biustonosz-perle-70-hh-ecri-sliczny-i2287310872.html
Jak myslicie, który powinnam zamówić?

Obserwuj wątek
    • madzioreck Re: Pomożecie wybrać? 07.05.12, 20:19
      Jeśli chodzi o to tango z drugiego linka, to chciałaś nam pokazać model, czy naprawdę rozważasz 75J? Przecież to będzie o kilka misek za duże, gdzie 70H a 75J ;)
      A Perle - rzeczywiście jest prześliczna, ale radziłabym Ci celować miskowo w 70HH/70I (niby oznaczają rozmiary po brytyjskiemu, ale mają trochę mniejsze miski). Natomiast obwodowo z Krisem w bazówce jest Loteria - trzymasz w rękach 2 egzemplarze w tym samym rozmiarze, i jeden obwód pracuje normalnie, a drugi prawie nie...
    • bra-dreamerka Re: Pomożecie wybrać? 07.05.12, 23:24
      Skoro, ulubiony to Pollyanna, to pod jasną bluzkę będzie świetnie leżeć nowy model( następca Pollyanny) Faye w kolorze cielistym w delikatne białe wzorki. Zwróć uwagę tylko, że Faye jest rozciągliwa, zatem proponuję 30HH( skoro nosisz czarną pollyankę w rozmiarze 70H). Czarna trzyma rozmiar, a Faye- nie. Podsyłam link do obejrzenia biustonosza:
      www.bra-dreams.pl/product-pol-432-Biustonosz-Freya-Faye-BALCONY-CARAMEL.html
    • paula.anna Re: Pomożecie wybrać? 08.05.12, 13:52
      Z moich doświadczeń wynika, że pollyanna zupełnie inaczej kształtuje biust niż panache, także tango. Dla mnie panache ma za szerokie fiszbiny, rozstawia mi piersi na boki...

Jeśli więc pollyanna jest sprawdzona, może kupisz ją w jasnym kolorze?
      Znalazłam białą
      moda.allegro.pl/biustonosz-freya-pollyanna-balcony-ecru-32h-70h-i2322861199.html
      Albo innego stanika tej marki?
      Chyba, że masz ochotę wypróbować coś innego.

Kris line nie znam, jednak ich zdjęcia mnie zniechęcają....
    • anna-pia Re: Pomożecie wybrać? 08.05.12, 14:15
      Pollyanna ma węższe fiszbiny niż Tango, produkują je inne firmy. Tango Classic jest pieruńsko ścisłe i małomiseczkowe, może pasować w obwodzie, ale miseczka będzie za duża, a fiszbiny zamordują cię kłując w pachy. KrisLine jest nieprzewidywalny.
      Zdecydowanie sugeruję zamówienie Pollyanny w jasnym kolorze i tyle :)
    • nova_33 Re: Pomożecie wybrać? 09.05.12, 17:50
      Dziekuję:)
      Chyba zdecyduję się na jasną Freye:)
      • kulka85 Re: Pomożecie wybrać? 09.05.12, 18:06
        W sklepie online peachfield widziałam białą freye rio w rozmiarze 70h. Cena była całkiem atrakcyjna po obniżce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka