Dodaj do ulubionych

Zlot w Krakowie

02.06.12, 17:30
Macie ochotę na spotkanie forumowe w Krakowie? Jeśli tak to zagłosujcie w ankiecie: www.doodle.com/6t4i7bcv2p2beqf2

Nie wiem czy w okresie wakacyjnym znajdzie się dużo chętnych na typowo stanikowe spotkanie. Jeśli chętnych będzie mało to można się po prostu spotkać na jakieś kawie.

W ankiecie można wybierać wśród lipcowych i sierpniowych weekendów.
Mile widziane są wszystkie forumki, niezależnie od wielkości biustu czy forumowego stażu.
Obserwuj wątek
    • izas55 Re: Zlot w Krakowie 02.06.12, 19:13
      O, ja bym się chętnie wybrała. Pewnie najchętniej w okolicach 11-12 sierpnia, zaraz pędzę się wpisywać.
    • lavaenn Re: Zlot w Krakowie 02.06.12, 19:18
      Pewnie że tak :) U mnie odpada 14-22 lipca, poza tym jak najbardziej (chociaż konkretnych planów na sierpień jeszcze nie mam).
    • madzioreck Re: Zlot w Krakowie 02.06.12, 20:36
      Ja bym się chętnie wybrała do Krakowa - i może nawet w wakacje będzie to możliwe :)
    • yaga7 Re: Zlot w Krakowie 02.06.12, 23:31
      Ja pewnie jakieś weekendy będę mieć wolne, ale na razie trudno mi powiedzieć co i jak, więc pewnie zdecyduję się w ostatniej chwili, jak już będzie jakiś termin.
    • mniickhiateal Re: Zlot w Krakowie 03.06.12, 07:51
      Kwik. Macie. Pewnie będę jakoś na chwilę tu i ówdzie wyjeżdżać, ale na razie nie mam konkretnych planów, więc wpisałam się na większość terminów. Jak będzie ustalony ostateczny termin, to postaram się dopasować.
      Jeśli, jak mam nadzieję, wszystko dojdzie do skutku i będzie potrzebna pomoc przy organizacji, to też się zgłaszam na ochotnika. Kwik.
    • 100krotna Re: Zlot w Krakowie 03.06.12, 13:02
      Wpisałam się na wszystkie terminy lipcowe - bo chwilowo nie mam sprecyzowanych planów. Jednak, ponieważ większość moich planów objawia się na dzień lub dwa przed ich realizacją, nie gwarantuję, że uda mi się być na zlocie...
      Nie jestem też w stanie powiedzieć nic bliższego o sierpniu, dlatego zaznaczyłam tam warunkowo "tak"
    • aksanti Re: Zlot w Krakowie 05.06.12, 10:49
      A z Rz też można? ;) może ktoś jeszcze się skusi, razem byśmy się wybrały co?
      Większość weekendów mam w tym momencie niezaplanowanych, dostosuję się prawdopodobnie do ustalonego terminu.
    • zazulla jestem ZA 05.06.12, 11:12
      Teraz ciężko jest mi wypowiedzieć się odnośnie terminu, ale zlot w Kraku mile widziany :) Jeśli termin spasuje, to najprawdopodobniej się pojawię:)
      • zazulla wpisałam się 30.06.12, 16:28
        Już wiem, kiedy mąż urlop i wiem które terminy przez to nie pasują.
    • korlat Re: Zlot w Krakowie 05.06.12, 11:35
      Ja tez bardzo chetnie sie pojawie :) A co do terminu sie dostosuje
    • scarlet_agta up! 11.06.12, 20:24
      Podbijam i zapraszam nie tylko Krakowianki!
    • inez69 Re: Zlot w Krakowie 11.06.12, 23:05
      Bardzo mamy ochotę na takie spotkanie, tym bardziej, że nigdy nie byłam na zlocie. Jak podacie konkretną datę, to wtedy mogę sobie zaklpeac wolne w pracy, a póki co nie jestemw stanie powiedzieć kiedy mogę. Postaram się dostosować.
    • ziireael Re: Zlot w Krakowie 16.06.12, 10:19
      Jestem bardzo za! Wpisałam się w ankietę, choć niestety większość weekendów mam zajętych. Zobaczymy, może akurat się uda ;)
    • marisella Re: Zlot w Krakowie 16.06.12, 11:20
      Ja jestem na zlot bardzo chętna, ale nie zgłoszę się kiedy konkretnie, bo w sumie na chwilę obecną pasuje mi każda data, o ile coś w ostatniej chwili nie wyskoczy :)

Tradycyjnie z przyjemnością mogę na zlot zaoferować swój dom, ale nie ten co do tej pory, bo mieszkam już pod Krakowem (jakieś 16 km od placu Centralnego w Nowej Hucie; z Ronda Czyżyńskiego busikiem 20 minut, z Dworca Głownego jakieś 35 minut), więc pewnie na taką wyprawę chętnych nie będzie. Ale w razie czego - zawsze aktualne, łącznie z możliwością przenocowania kogoś lub kogosiów jeśli przyjedzie z dalsza i będzie miał ochotę zostać dłużej :)
    • yovenna Re: Zlot w Krakowie 16.06.12, 15:16
      Chętnie wpadnę jeżeli to będzie pomiędzy 8, a 20 sierpnia. Właśnie wtedy planuję być w Krakowie :) A przylatuję z Gdańska ;)
    • scarlet_agta 11 sierpnia? 27.06.12, 19:22
      Do tej pory wygrywa 11 sierpnia, na kolejnych miejscach 4.08, 12.08, 18.08, 5.08. Myślę więc, że możemy ustalić datę 11 sierpnia. (Jeśli pojawi się sporo głosów sprzeciwu możemy zrobić dogrywkę między najpopularniejszymi datami, a jeśli nie będzie sprzeciwów do niedzieli to od poniedziałku zacznę zbierać zapisy).

Uczestniczek zapowiada się sporo, bo sądząc po doodle i wpisach na forum będzie ich co najmniej 15, a może nawet więcej. Możemy więc mówić o zlocie, a nie jedynie małym spotkanku przy kawie. :D Co jest fajne, ale wiąże się z koniecznością wynajęcia jakiegoś lokum i w związku z tym potrzebna będzie składka na pokrycie tych kosztów, najprawdopodobniej koło 15-20zł (płatne przed zlotem, po znalezieniu odpowiedniej sali).

Niestety okazało się, że nie będę w stanie poświęcić na jego organizację tak dużo czasu jak początkowo zakładałam, więc żeby doszedł do skutku potrzebna jest pomoc w organizacji. Chodzi w pierwszym rzędzie o znalezienie odpowiedniego lokum. Chętne do pomocy proszę o zgłaszanie się w wątku lub na maila gazetowego.
      • ladybird_91 Tylko NIE 4-5.08, 27.06.12, 23:19
        w tym czasie jest woodstock!
        Lipiec odpada?
        • scarlet_agta Re: Tylko NIE 4-5.08, 30.06.12, 12:37
          W lipcu tylko 14. zdobył popularność, ale nie wiem, czy do tego czasu byśmy się wyrobiły.
          11 sierpnia nie pasuje?
      • scarlet_agta 11 sierpnia wygrywa! 09.07.12, 19:03
        W ankiecie wygrał ostatecznie 11 sierpnia, więc jeśli wszystko się uda zorganizować to zlot będzie w tym terminie.
        • zazulla Re: 11 sierpnia wygrywa! 09.07.12, 19:46
          Szkoda, na 98% nie będzie mnie w tym terminie. Od razu liczę na kolejny zlot :)
        • inez69 Re: 11 sierpnia wygrywa! 09.07.12, 21:37
          Zaklepuję ten dzień!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka