babciun
29.04.13, 13:19
wyjścia poza krąg panaszowskich tang i zamówiłam w firmie "Świat Fiszbinki" stanik (przepisuję z metki) Bellise Balconnet Floral Pri- Sculptresse BY PANACHE, rozmiar 90/J, który podpowiedziała mi właścicielka sklepu.
Bardzo byłam podekscytowana i ciekawa, czy ten inny model będzie na moje bardzo, bardzo duże piersi dobry i to zamawiany drogą internetową! Zdecydowałam się na te zamówienie, bo w tej firmie już raz udał mi się zakup na odległość. Przesyłka przyszła dosłownie na drugi dzień. Stanik śliczny, szerokie ramiączka podszyte czymś miłym,zapięcie na 3 haftki, niebolesne fiszbiny. Trochę musiałam się pogimnastykować, zmienić długość ramiączek itp. żeby dostrzec, czy model jest "trafiony". Na tę chwilę leży świetnie, nic nie uwiera, obwód jest bardzo ścisły- mam nadzieję, że to początek zmian w moim bardzo skromnym zasobie staników. Dzięki Lobby wdrożyłam świadome ostanikowanie a także odważyłam się (z dobrym skutkiem) korzystać z internetowego sklepu, co kiedyś wydawało mi się niemożliwe. Dziękuję:)