Dodaj do ulubionych

Model jaki???

01.06.13, 18:21
Dziewczyny...
Poproszę o wskazanie kierunku czego szukać. Po moim trzecim potomku biust jest w stanie takim sobie i znajdując chwilę weszłam do malou poszukać odpowiedniego stanika. Przymierzyłam kilka modeli w rozmiarze 30g - okazało się, że jedna pierś leży ok a druga bułkuje jak nigdy :/. Przemiła Pani przyniosła 30GG - jedna pierś się topi a druga może być. Przymierzyłam moje ukochane rio, które w rozmiarze niegdyś 65ff :) było super (świetnie unosił piersi i robił fajny okrągły kształt). Teraz w rozmiarze 65GG leży wg przemiłej pani świetnie a mi jakoś źle bo już nie robi jabłek tylko do przodu bardziej rakiety, mostek się przekrzywia w ruchu i ten luz w lewej piersi mnie tak wnerwia okrutnie. Kupiłam, ale co go zakładam to radości niet. Śliczna była freya marina, ale odrobinę za mała (30g), deco ze względu na asymetrię odpadł, arabella w ogóle nie lubi mojego biustu. Fantasie model marie 30G jest bardzo ok i jakoś nie widać w niej takiej asymetrii moich piersi. Macie jakieś propozycje co przymierzać? Myślałam może o andorce ze względu na elastyczną koronkę, którą polecają w opisać dla asymetrycznych piersi (plunge czy zabudowany???)? Jak myślicie? Będę wdzięczna za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • kasienka.body Re: Model jaki??? 01.06.13, 19:41
      na plastyczne piersi z asymetrią Andorra full cup, choć nie zaszkodzi zmierzyć też plunga. Polecam też Panache Idina oraz Jasmine - oba z elastyczną koronką i sprawdzają się przy asymetrii (przy okazji robią zaokrąglony profil) :)

--------------------------------------
      Zapraszamy na zimowe wyprzedaże w sklepie BODY.
      www.body.sklep.pl
      kontakt@body.sklep.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka