Dodaj do ulubionych

Mityng Stanikomaniaczek w Warszawie

09.07.15, 15:09
Drogie Lobbystki, myślę właśnie o zorganizowaniu regularnych spotkań dla zainteresowanych pogadaniem o stanikach. Z początku nie miałyby one charakteru dużych zlotów z bieganiem bez bluzek, a raczej spotkań przy kawce z tematem bra-. Można przyjść z prośbą o poradę, przyprowadzać nieostanikowane znajome itp. Co Wy na to? Pierwsze spotkanie byłoby już w przyszłym tygodniu albo za dwa tygodnie. Pierwsza propozycja terminu to piątek 17.07. Ktosia by wpadła? :-)
Obserwuj wątek
    • maggianna Re: Mityng Stanikomaniaczek w Warszawie 09.07.15, 19:27
      Pomysł świetny, przy okazji można by było pooglądać najnowsze nabytki na żywo, np to czerwone cudeńko ktore miałaś problem sfotografować :-)

BTW: Kasica - dotarły moje maile? Bo ostatnio wszystko od Ciebie wraca....
      • kasica_k Re: Mityng Stanikomaniaczek w Warszawie 09.07.15, 21:32
        maggianna, moje zwykłe konto przeżyło jakiś kosmiczny najazd spamu, sytuacja chyba jest już opanowana, ale jeszcze przez jakiś czas maile mogą się odbijać, więc prześlij proszę na stanikomania(maupa)gmail.com :)
    • anne_stesia Re: Mityng Stanikomaniaczek w Warszawie 09.07.15, 20:24
      17.07 nie mogę, ale gdyby to jednak było za dwa tygodnie to chętnie :)
      • kasica_k Re: Mityng Stanikomaniaczek w Warszawie 09.07.15, 21:32
        OK notuję :)
        • tfu.tfu Re: Mityng Stanikomaniaczek w Warszawie 09.07.15, 21:34
          ja bym chętniej w sierpniu dojechała, teraz nie mam jak wziąć urlopu
          • shiehallion Re: Mityng Stanikomaniaczek w Warszawie 14.07.15, 11:08
            Ja 17 lipca mogę :) Tydzień później być może też, ale nie mam pewności.
            • alexxx Re: Mityng Stanikomaniaczek w Warszawie 15.07.15, 11:38
              Jesli mozna, to chetnie dolacze. Czy juz wiadomo gdzie i kiedy dlaczego tak daleko? :)
    • kasica_k Data i miejsce :) 15.07.15, 13:06
      Dziewczęta, czekam na Was w ten piątek 17.07 o 18:00 :)
      Miejsce: Warszawa, Kredytowa 8, kawiarnia Kubek i Ołówek (można wypić dobrą herbatę, kawę i zjeść coś wegańskiego)
      :)

Czy te z Was, które wpisały się tutaj, zgłaszały się także na facebooku?
      Pytam, ponieważ muszę zarezerwować stolik dla nas i muszę znać przynajmniej przybliżoną liczbę chętnych :)
      • anulla1974 Re: Data i miejsce :) 15.07.15, 13:39
        Postaram się dotrzeć, jeśli jeszcze można się wprosić :).
        • kasica_k Re: Data i miejsce :) 17.07.15, 14:04
          Jasne :)
      • shiehallion Re: Data i miejsce :) 15.07.15, 14:56
        Zakonotowałam - 18.00, piątek 17 lipca, Kubek i ołówek :)
        Zanotowałam, myślę, że dotrę :) Na f-b się nie zgłaszałam, bo już mnie tam nie ma.
        • alexxx Re: Data i miejsce :) 17.07.15, 13:23
          potwierdzam na 99% :)
          • kasica_k Re: Data i miejsce :) 17.07.15, 13:52
            Super, a ja na 100% ;)
            • anulla1974 Re: Data i miejsce :) 17.07.15, 15:34
              Będę. Mam nadzieję, że dla roweru znajdzie się miejsce :)
              • kasica_k Re: Data i miejsce :) 18.07.15, 00:04
                No i chyba znalazło się :-)

Dzięki dziewczyny za spotkanie, było extra :-) Powtórka musi być :-)
                • shiehallion Re: Data i miejsce :) 18.07.15, 12:26
                  Ja też dziękuję za spotkanie, było super :) I cieszę się, że miałam możliwość obejrzenia niektórych starszych modeli, np. Masqueradek (bo ja świeżynka jestem w temacie). Następnym razem wezmę coś ze swoich nabiustnych nabytków.

Kasico, a tak w ogóle to my poznałyśmy się już wcześniej, dzięki Twojej kumpeli z Blipa, która niedawno obroniła doktorat :) Mam wrażenie, że nawet trafiliśmy w parę osób do kina na HTTD 2 i zachwycaliśmy się Szczerbatkiem ;)
                  • alexxx Re: Data i miejsce :) 20.07.15, 09:53
                    rowniez dziekuje za mile spotkanie :)

PS. Mario - niestety okazalo sie, ze Twoj bratkowy longline, ktory mnie urzekl jest poza moim zasiegiem :( robia tylko do G :(
                  • kasica_k Re: Data i miejsce :) 20.07.15, 12:22
                    Hej, no to świat jest mały i gęsto scrosslinkowany, jak mówi przysłowie :) Ale ja słabą pamięć do ludzi mam, bo Cię nie rozpoznałam :(
                    • shiehallion Re: Data i miejsce :) 20.07.15, 12:35
                      Wiem, dlatego napisałam o tym teraz i grzecznie się przedstawiłam na spotkaniu :)
                      • shiehallion Re: Data i miejsce :) 01.09.15, 13:52
                        Pomyślałam, że podrzucę temat, bo na Fejsie wypłynęła propozycja kolejnego spotkania 18 września :) Na f-b mnie nie ma, więc tutaj zapowiem, że postaram się być, jesli dowiem się, gdzie dokładnie dotrzeć i kiedy ;))
                        • kasica_k Re: Data i miejsce :) 01.09.15, 14:23
                          Dzięki za odświeżenie wątku! :-)

Rzeczywiście wstępny plan jest taki, żeby się spotkać znowu 18 września, super, że będziesz! :) Będę turaj też informować o konkretach.
                          • shiehallion Re: Data i miejsce :) 01.09.15, 14:27
                            Na to liczyłam :)) Ale fejsowe dyskusje też czytam, a jakże, ostatnio były bardzo ciekawe i nawet je na pewnym forum linkowałam. Miałabym ochotę podrzucić jeszcze jeden temat dyskusji: czy jest obecnie jeden ideał biustu czy nie, czy panuje względna różnorodność, a kulkowate twory na zdjęciach to głównie efekt fantazji snutych przez fotografów? ;)
                            • kasica_k Re: Data i miejsce :) 02.09.15, 00:08
                              Dobry temat - a może by też i to forum nim trochę ożywić? :)
    • kasica_k Kolejny Mityng - 18 września! 01.09.15, 14:28
      Dziewczęta, proponuję spotkać się ponownie na bra-pogawędki :-)

Co myślicie o piątku 18 września? Miasto: Warszawa (na razie nadal...), miejsce jeszcze do ustalenia ale być może znowu Kubek (a może macie inne pomysły na miejsce?), godzina ok. 18:00. Komu pasuje? :-)
      • shiehallion Re: Kolejny Mityng - 18 września! 01.09.15, 14:42
        Ja, ja jestem za :)))
        I zerknij na moje pytanie w poprzednim poście o ideał biustu, bo dyskutuję właśnie na pewnym forum i próbuję dojść do konsensusu ;) a właściwie to przekonuję sama siebie, że misją brafittingu jest odnalezienie piękna w sobie zamiast szukania nieosiągalnych (i przeważnie silikonowych) ideałów ;)
      • grecz Re: Kolejny Mityng - 18 września! 02.09.15, 11:47
        Może dołączę...
        • grecz Re: Kolejny Mityng - 18 września! 18.09.15, 09:35
          Kurczę, pokićkały mi się dni, dziś nie mogę :(
      • smallfemme Re: Kolejny Mityng - 18 września! 04.09.15, 02:18
        Nie wiem na razie czy mi odpowiada, ale ogólnie jestem chętna. Ostatnim razem niestety nie udało się dotrzeć.
      • kasica_k Re: Kolejny Mityng - 18 września! 10.09.15, 22:32
        Przypominam, że nasz mityng już prawie za tydzień! :-)

Ktosia jeszcze chętna? Jeśli deklarowałyście się na fejsie, tu już nie musicie (muszę policzyć przed rezerwacją stolika ile nas mniej więcej jest i nie chcę policzyć podwójnie! :-)

Wstępna godzina: 18, miejsce: najprawdopodobniej Kubek i Ołówek (niedługo pytam o rezerwację :)
        • maggianna Re: Kolejny Mityng - 18 września! 11.09.15, 08:39
          Ostatnio było bardzo fajnie wiec planowalam przyjść ale nagly spadek temperatur zmotywował mnie do szybkiej decyzji wyjazdu na wakacje w cieplejsze rejony :-)

Mam nadzieje ze w październiku bedzie kolejne spotkanie.
          • kasica_k Re: Kolejny Mityng - 18 września! 11.09.15, 16:47
            W październiku - myślę o spotkaniu w Łodzi, ale może i Warszawa się załapie ;)
            • mati123 Re: Kolejny Mityng - 18 września! 19.09.15, 01:14
              Tak, zróbmy w Łodzi!
      • anulla1974 Re: Kolejny Mityng - 18 września! 11.09.15, 12:40
        Na 85% będę :)
        • kasica_k Re: Kolejny Mityng - 18 września! 11.09.15, 13:01
          super :)
      • butters77 Re: Kolejny Mityng - 18 września! 15.09.15, 00:30
        Świetnie, że spotkania nabierają cykliczności! Ja niestety nie mogę przyjechać do W-wy, ale życzę Wam udanej zabawy!
        (rym cym cym :)
        • kasica_k Re: Kolejny Mityng - 18 września! 17.09.15, 14:31
          Buu, myślałam że wpadniesz ;) Weź się urwij kiedy do stolicy! :)
      • kasica_k To już jutro! 17.09.15, 14:30
        Jutro zgodnie z planem o 18:00 czekam na Was w "Kubku i Ołówku" na Kredytowej 8 :-)
        • kasica_k Dzięki wszystkim! 21.09.15, 13:33
          Spotkanie super się udało, mimo że było nas mniej niż poprzednio. Nieobecne niech żałują! ;-) Do następnego razu!
          • azymut17 Re: Dzięki wszystkim! 24.09.15, 19:32
            A, przypomniało mi się - mówiłam o nowym nabytku z Figleaves, sportowcu. Pamięć mnie zawiodła, wcale nie ma tak usztywnianych misek jak Panaszek, miski są z szytego materiału, jedynie ramiączka są piankowe.
            Też dziękuję za spotkanie, chociaż się spóźniłam, było fajnie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka