Dodaj do ulubionych

skora na piersiach

15.09.05, 22:30
ciekawa jestem jak wyglada u wac kwestia skory na piersiach, czy jest
napieta, czy bardziej luzna. Szczegolnie jak kladziecie sie na plecach.
Ja mam bardzo duzy biust i czasem mam wrazenie, ze moja skora jest za luzna,
piersi sa jak budyn :(

Obserwuj wątek
    • kasper68 Re: skora na piersiach 15.09.05, 23:32
      U mnie niestety luźna, też mam wrażenie budyniu.
    • zettrzy Re: skora na piersiach 16.09.05, 03:03
      ja nie - skora jest normalna, tak jak na calym ciele
    • miho_miho Re: skora na piersiach 16.09.05, 13:40
      ja mam budynie, ale wydaje mi sie , ze to w ogole zalezy od rodzaju skory na
      calym ciele, moja jest bardzo blada i bardzo delikatna, wiec nie mam takiej
      super naprezonej skory, jakbym chciala. ale coz, ciesze sie tym co mam :)
      • kasia-78 Re: skora na piersiach 16.09.05, 14:08
        troche budynie. Ale my, dziewczyny sie martwimy a np. moj chlopak, kiedy rozmawialismy o piersiach stwierdzil, ze za nic nie zamienilby budyni na inne. Dzieki temu sa dla niego takie bezbronne, delikatne i kochane jak malutkie piskleta. Za to bardzo nie podoba mu sie takie sprawiajace wrazenie grubej skory, "jakby z wola zdjetej", naprezonej. Dziwne ale wydaje sie, ze panienkom naduzywajacym solarium taka sie skora robi...
        • miho_miho Re: skora na piersiach 16.09.05, 15:06
          to ciekawe co piszesz. czasem okazuje sie , ze cos co nam samym wydaje sie malo
          fajne, innym ( w tym przypadku mezczyznom) moze sie podobac.
          ja sobie zawsze wyobrazam, ze mezczyzni wola takie jedrne piersi z napieta
          skora, jak to okreslilas "z wola zdjeta" i sie czasem martwie moimi budyniami.
          • kasia-78 Re: skora na piersiach 16.09.05, 15:20
            Widzisz ! Meski ideal kobiety i kobiecy ideal kobiety to niekoniecznie to samo.
            Oni potrafia miec dziwne upodobania. Moj np. nie zachwyca sie jedrnymi i zadartymi dziewczecymi biustami a blysk w oku pojawia mu sie na widok biustu hmmm, jakby to wlasciwie nazwac... takiego dluzszego, jakby nieco obwislego (trudno okreslic: nie chodzi o efekt mandarynka w skarpecie), ale bez oznak typu zwiotczala skora. Moze jego ideal najlepiej okreslic jako biust dojrzalej kobiety. Nizej polozony i w ksztalcie raczej dwoch liter UU niz OO. Niedobre sa, przez dziewczyny uwazane za ideal "dwa jabluszka".
            Dalej: fakt, ze piersi nieco rozchodza sie na boki, co w przypadku polozenia sie powoduje slynny efekt "zjezdzania pod pachy" wcale nie jest zly ! A juz najbardziej extra podobno jest jesli dziewczyna stoi tylem i kraglosc jej piersi wystaje nieco poza kontur jej tulowia.
            Dlatego nie narzekajmy za bardzo :)))
            • karhunvatukka Re: skora na piersiach 16.09.05, 18:33
              U mnie skora jest normalna, nie jest gruba ani cienka, jak na calym ciele.
              I co do zdan facetow. Moj zawsze mi powtarza, ze lubi jak piersi lekko skacza,
              gdy dziewczyna chodzi, skacza, faluja, podskakuja - ale nie za bardzo, dlatego
              czesto jak jestesmy sami nie nosze stanika :P No i woli jak piersi sa troche...
              no, trudno to okreslic, ale jak kasia napisala, woli jak wygladaja o tak: UU niz
              tak: OO
    • amarandyna Re: skora na piersiach 16.09.05, 23:07
      Oj jak dobrze to słyszeć, miód na moją duszę :) Moje budynie-gruszki nie tylko
      zjeżdżają w dół w postaci UU, ale też w boki. Dobrze, że nie wszystkich to
      odrzuca.
      • kasia-78 Re: skora na piersiach 17.09.05, 09:46
        Amarandyna, podejrzalam kolekcje obrazkow mojego chlopaka. "UU" kroloja zdecydowanie ! Ciesz sie nimi !

A "bydyn" strasznie mi sie spodobal. Byly propozycje galaretki i jakies inne ale galaretka jest zwykle z lodowki i moze byc kwasna a bydyn jest cieply, slodki i mleczny :))) Vivat budynie !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka