Dodaj do ulubionych

Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t

• nikitka84 Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t 11.11.05, 22:59
      Z mojej perspektywy (mam miseczke AA) tak, z perspektywy kobiety z D, czy E to
      pewnie nie;)
    • gonia28b Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t 11.11.05, 23:18
      Spoko. Po 16 roku życie nie powinny Ci już większe urosnąć. Mnie urosły w wieku
      14 lat do 75C i takie zostały. Teraz dopiero jak jestem w ciąży to mi urosły do
      75D, po urodzeniu i wykarmieniu dziecka pewnie wrócą do poprzedniego rozmiaru.
      Nie masz się czym przejmować - nie ma dwóch identycznych biustów. Jak poczytasz
      wszystkie wypowiedzi, to okazuje się, że dziewczyny na tym i na konkurencyjnym
      forum "Mały biust" maja bardzo różne rozmiary, a i na pewno co jeden to w innym
      kształcie.
      Tak jak napisała nasza Admin: każdy biust jest piękny: od A do Z
      • ola_faszola luz luz =) 11.11.05, 23:56
        hej =) nie ma reguły, ze piersi rosna tylko do 16 roku zycia lub w czasie
        karmienia. ja majac 16 lat bylam szczesliwa ze mam "tylko" C i myslalam ze juz
        nareszczie przestały rosnac [super=]. o naiwnosci.. ;-) teraz mam 75D i 17 lat
        ale pare kilokramow temu haczylam o E. mam znajoma, ktorej piersi zaczely
        "rosnac" dopiero, gdy miala 18 lat, z A zrobiło sie C. wiec nie martw sie.. ;-)
        wszystko jeszcze przed Toba =D a swoja droga czasami chciałabym miec B, ale to
        temat na inny watek =P
        ach.. i ne martw sie, 85B w wieku 16 lat to nie taaaak duzo, ale i tak cos =)
        jak to mowi moja frend "widziałam wieksze" =)
        ale co ja tam moge wiedziec.. sa tu bardziej doswiadczone Forumowiczki =D
        pozdr, 3maj sie =]
        Ola
        ---------------
        Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim
        pocałuje kobietę.
        Barbara Streisand
    • drzazga1 Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t 12.11.05, 11:05
      Nie ma rozmiarow "wzorcowych" i na szczescie.
      Biust moze urosnac i po 18 roku.
      A poza tym 85B to nie jest malo!
      Mysle, ze miseczka w 85B jest mniej wiecej taka jak np. w 75D, niech mnie ktos
      poprawi, jesli sie myle;)

Zadbaj o piersi, dobierz sobie wygodny i dobrze podtrzymujacy stanik, nie
      piszesz skad jestes, wiec trudno doradzic konkretne sklepy, np. w Warszawie na
      Grochowskiej pani fachowo dobiera, samemu czasem trudno to zrobic.
      I wyrob sobie nawyk samobadania biustu po kazdej miesiaczce - podstawa bhp,
      tego powinni uczyc w szkolach, a juz na pewno powinny tego uczyc mamy.
      I nie garb sie;)
    • kasper68 Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t 12.11.05, 12:08
      trudno powiedzieć co będzie za parę lat z twoim biustem. Ja w wieku szesnastu
      lat miałam 70A a teraz w wieku 37 lat mam 80E. Biust urósł dopiero po dziecku;
      w wieku 26 lat.
    • kati_p Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t 12.11.05, 18:41
      ja w wieku 16 lat miałam 75E
      B to może i ok na 16latkę... ale 85?? Ja jestem pulchniutką 20latką i noszę 80..
      • drzazga1 Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t 12.11.05, 20:39
        Kati, nie ma reguly - mnie cialka bynajmniej nie brakuje, a pod biustem 75 i
        zapewniam, zapinam sie bez trudu na pierwsze haftki.

Pare lat temu wciskalam sie w staniki 80DD, bo nic innego nie moglam kupic, to
        co powinno miescic sie w miseczce czesciowo "wlazilo" w obwod pod biustem, jak
        wspominam to sie nadziwic nie moge jak wytrzymalam, bo niewygodne to bylo
        okropnie:(

Byc moze autorka watku ma podobny problem? Dlatego m.in. radzilam wizyte w
        sklepie z fachowa obsluga, niestety, trudno na taki trafic, ja znam tylko te
        dwa w Warszawie.
        • butters77 Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) 14.11.05, 09:45
          Zgadzam sie - nie ma reguly. Dowod - historie naszych biustow:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=27130488
    • 18_lipcowa dużo 15.11.05, 10:51

• madzia1708 moim zdaniem sporo 15.11.05, 12:15
      ------
      trzeba uważać z marzeniami, bo mogą się spełnić...
      Madzia1708
      • sigrun Re: moim zdaniem sporo 15.11.05, 12:45
        Jak na obwód pod biustem to całkiem sporo - aż nadto ;-)
        • madzia1708 Re: moim zdaniem sporo 15.11.05, 12:58
          też tak myślę, ja jestem grubowata i nosze 75E :O)
        • gonia28b Re: moim zdaniem sporo 15.11.05, 13:53
          To zależy od budowy ciała. Nie znamy autorki wątku,a może to być np. bardzo
          wysoka osoba, niekoniecznie przy kości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka