nikitka84 Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t 11.11.05, 22:59 Z mojej perspektywy (mam miseczke AA) tak, z perspektywy kobiety z D, czy E to pewnie nie;) Odpowiedz Link
gonia28b Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t 11.11.05, 23:18 Spoko. Po 16 roku życie nie powinny Ci już większe urosnąć. Mnie urosły w wieku 14 lat do 75C i takie zostały. Teraz dopiero jak jestem w ciąży to mi urosły do 75D, po urodzeniu i wykarmieniu dziecka pewnie wrócą do poprzedniego rozmiaru. Nie masz się czym przejmować - nie ma dwóch identycznych biustów. Jak poczytasz wszystkie wypowiedzi, to okazuje się, że dziewczyny na tym i na konkurencyjnym forum "Mały biust" maja bardzo różne rozmiary, a i na pewno co jeden to w innym kształcie. Tak jak napisała nasza Admin: każdy biust jest piękny: od A do Z Odpowiedz Link
ola_faszola luz luz =) 11.11.05, 23:56 hej =) nie ma reguły, ze piersi rosna tylko do 16 roku zycia lub w czasie karmienia. ja majac 16 lat bylam szczesliwa ze mam "tylko" C i myslalam ze juz nareszczie przestały rosnac [super=]. o naiwnosci.. ;-) teraz mam 75D i 17 lat ale pare kilokramow temu haczylam o E. mam znajoma, ktorej piersi zaczely "rosnac" dopiero, gdy miala 18 lat, z A zrobiło sie C. wiec nie martw sie.. ;-) wszystko jeszcze przed Toba =D a swoja droga czasami chciałabym miec B, ale to temat na inny watek =P ach.. i ne martw sie, 85B w wieku 16 lat to nie taaaak duzo, ale i tak cos =) jak to mowi moja frend "widziałam wieksze" =) ale co ja tam moge wiedziec.. sa tu bardziej doswiadczone Forumowiczki =D pozdr, 3maj sie =] Ola --------------- Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę. Barbara Streisand Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t 12.11.05, 11:05 Nie ma rozmiarow "wzorcowych" i na szczescie. Biust moze urosnac i po 18 roku. A poza tym 85B to nie jest malo! Mysle, ze miseczka w 85B jest mniej wiecej taka jak np. w 75D, niech mnie ktos poprawi, jesli sie myle;) Zadbaj o piersi, dobierz sobie wygodny i dobrze podtrzymujacy stanik, nie piszesz skad jestes, wiec trudno doradzic konkretne sklepy, np. w Warszawie na Grochowskiej pani fachowo dobiera, samemu czasem trudno to zrobic. I wyrob sobie nawyk samobadania biustu po kazdej miesiaczce - podstawa bhp, tego powinni uczyc w szkolach, a juz na pewno powinny tego uczyc mamy. I nie garb sie;) Odpowiedz Link
kasper68 Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t 12.11.05, 12:08 trudno powiedzieć co będzie za parę lat z twoim biustem. Ja w wieku szesnastu lat miałam 70A a teraz w wieku 37 lat mam 80E. Biust urósł dopiero po dziecku; w wieku 26 lat. Odpowiedz Link
kati_p Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t 12.11.05, 18:41 ja w wieku 16 lat miałam 75E B to może i ok na 16latkę... ale 85?? Ja jestem pulchniutką 20latką i noszę 80.. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) n/t 12.11.05, 20:39 Kati, nie ma reguly - mnie cialka bynajmniej nie brakuje, a pod biustem 75 i zapewniam, zapinam sie bez trudu na pierwsze haftki. Pare lat temu wciskalam sie w staniki 80DD, bo nic innego nie moglam kupic, to co powinno miescic sie w miseczce czesciowo "wlazilo" w obwod pod biustem, jak wspominam to sie nadziwic nie moge jak wytrzymalam, bo niewygodne to bylo okropnie:( Byc moze autorka watku ma podobny problem? Dlatego m.in. radzilam wizyte w sklepie z fachowa obsluga, niestety, trudno na taki trafic, ja znam tylko te dwa w Warszawie. Odpowiedz Link
butters77 Re: Czy 85 B w wieku 16 lat to dużo? ;)) 14.11.05, 09:45 Zgadzam sie - nie ma reguly. Dowod - historie naszych biustow:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=27130488 Odpowiedz Link
madzia1708 moim zdaniem sporo 15.11.05, 12:15 ------ trzeba uważać z marzeniami, bo mogą się spełnić... Madzia1708 Odpowiedz Link
sigrun Re: moim zdaniem sporo 15.11.05, 12:45 Jak na obwód pod biustem to całkiem sporo - aż nadto ;-) Odpowiedz Link
madzia1708 Re: moim zdaniem sporo 15.11.05, 12:58 też tak myślę, ja jestem grubowata i nosze 75E :O) Odpowiedz Link
gonia28b Re: moim zdaniem sporo 15.11.05, 13:53 To zależy od budowy ciała. Nie znamy autorki wątku,a może to być np. bardzo wysoka osoba, niekoniecznie przy kości. Odpowiedz Link