magdusia78 witam i ja 15.04.08, 23:47 Hej, choć wiem o istnieniu tego forum od dawna i staniki noszę od daaaaawna w miarę dobre (teraz nosze już super staniki)to ostatnio całkiem wsiąkłam, bo postanowiłam ubarwić moją bieliznę. Ale jakoś dotąd nie miałam okazji się przywitać, co niniejszym czynię. tu ukłon :) Odpowiedz Link
trimama Re: LISTA OBECNOŚCI 15.04.08, 23:51 Już od tygodnia ciągle tu zaglądam :) To chyba jakiś nałóg.... Odpowiedz Link
agossa Re: LISTA OBECNOŚCI 16.04.08, 12:02 Zaglądam już od dwóch tygodni, dziś się witam :) Dziewczyny jesteście super! Agossa Odpowiedz Link
yo_anka Jeszcze poszukująca choć coraz bliżej celu :-)))) 17.04.08, 04:26 Melduję się wreszcie na pokładzie!!! Wreszcie, bo jestem na bakier z nowymi formami komunikacji, ale założyłam wreszcie konto, choć ja tak nie lubię się wpisywać... Ale was dziewczyny robię wyjątek!! Czytam regularnie (albo i mniej regularnie) od jakiego pół roku. W międzyczasie urodziłam śliczną córkę. Od lat już nastu jestem posiadaczką pięknego i wydatnego biustu i męczyłam się w za małych paskudach, wierząc że jestem jakieś monstrum bo 80G !! Triumph Minimiser pokazał że jest coś więcej niż miska E, Avocado zmieniło mój pogląd na świat, a Tango II nawróciło mnie ze złej drogi, Allegro pomogło w poszukiwaniach, a LB pokazuje jeszcze więcej nowych możliwości!!!!! Oto pokrótce moja droga w poszukiwaniu świętego ideału !!! Ale wreszcie koniec z czytaniem... Uwaga: dziewczyny zaczynam też już PISAĆ!!! Odpowiedz Link
anyankaaa obecna :) 17.04.08, 12:07 Czytam i czytam, edukuję się na nowo i jestem w ciągłym szoku, że na świecie jest tyle staników w moim prawidłowym rozmiarze :) Odpowiedz Link
aident Re: LISTA OBECNOŚCI 17.04.08, 13:02 poczytuję, dzięki Wam się edukuję i dziękuję:) Odpowiedz Link
brzydula13 Re: LISTA OBECNOŚCI 17.04.08, 15:12 tyle czasu na forum, a dopiero teraz się wpisuję... brzydula13 Odpowiedz Link
agnesd Re: Witam :) 18.04.08, 19:16 Od bardzo dawna wiem o istnieniu LB, chlone te wiedze tajemna z radoscia i niedowierzaniem, ze dlaczego dopiero teraz sie o tym dowiaduje:) Poza tym jestem z pinezki.pl, ktora dlugo przed WO promowala te wiedze. Wrocilam wlasnie z londynskich wakacji [wizyta w Bravissimo], mam juz swoj pierwszy wlasciwy stanik:))) Znam rozmiar [70 FF]. Jestescie wielkie:) pzdr a. Odpowiedz Link
gorzkie_migdaly Re: Obecna i zaczytana 22.04.08, 10:16 Witam, pozdrawiam i cieszę się bardzo, że Was znalazłam:) Odpowiedz Link
marzek2 Re: LISTA OBECNOŚCI 22.04.08, 10:20 Najpierw nieśmiało podczytywałam, teraz nieco śmielej podpytuję :) Jestem Marzek, mam 1 męża, 3 dzieci i dwa duże cycki :) Odpowiedz Link
ma.malina Re: LISTA OBECNOŚCI 22.04.08, 19:57 Ma.malina Witam i cieszę się ze tu trafiłam Odpowiedz Link
lilith_01 Re: LISTA OBECNOŚCI 22.04.08, 21:38 ave wszystkim biuściastym! Lilith się melduje :) Odpowiedz Link
elayne_trakand Re: LISTA OBECNOŚCI 22.04.08, 22:57 co za niedopatrzenie! pisze tu już od dawna a jeszcze się nie zameldowałam Odpowiedz Link
fiolka2504 Re: LISTA OBECNOŚCI 23.04.08, 13:13 Melduję się, choć nie po raz pierwszy... Odpowiedz Link
avocado66 Re: LISTA OBECNOŚCI 24.04.08, 10:54 Pięknie znaleźć się wśród swoich. Pozdrawiam :) avocado66 Odpowiedz Link
paulina_h81 Re: LISTA OBECNOŚCI 24.04.08, 12:00 ja tez tu jestem :) pozdrawiam z Manchesteru Odpowiedz Link
hipciorra Re: LISTA OBECNOŚCI 24.04.08, 22:19 Hipciorra i jej skromne 75G - obecne :-) Odpowiedz Link
szelmiasta Re: LISTA OBECNOŚCI 25.04.08, 17:03 Witam szanowne forumowiczki! Forum odkryłam przypadkiem, szukając przelicznika na angielskie rozmiary, bo mieszkam teraz w Anglii i miałam potrzebę nowego stanika. Problemem było tylko, że pewnie przeliczyłabym sobie moje dawno 75C albo jeszcze coś gorszego. Ale poczytałam, doedukowałam się, w wątku o rozmiarach poradzono mi 75F i teraz czekam na pierwszą przesyłkę w Bravissimo. Z niecierpliwością naprawdę nie do opisania! :-D Zdam relację, jak tylko dostanę moje nowe staniki :-). I witam wszystkich raz jeszcze :-). Odpowiedz Link
sad.lady Re: LISTA OBECNOŚCI 26.04.08, 14:19 Witam wszystkie biusciaste serdecznie! Mam na imie Monika, moje wymiary to 72 pod biustem i 94 w biuscie i poczytuje to forum od jakiegos czasu. dzis postanowilam sie w koncu wpisac, bo az glupio tak sie w jakiejkolwiek sprawie na forum odezwac, skoro sie jeszcze nie witałam.. no, a skoro jestem poczatkujaca to pewnie bede potrzebowala porad.. tak wiec wielkie CZESC dla wszystkich Odpowiedz Link
doda1983 Re: LISTA OBECNOŚCI 26.04.08, 16:38 Jak ja mogłam przegapic taki wącik... Na forum od stycznia, posiadaczka skromnego 65E. Witam Was wszystkie serdecznie! :) Odpowiedz Link