Dodaj do ulubionych

odznaczające się brodawki

03.05.06, 01:16
Witam!

Liczę, że poradzicie mi coś w tej sprawie... Czy są jakieś sposoby, żeby zamaskować odznaczające się brodawki. Mam dość duży biust
dlatego nosze biustonosze, którego miseczka wykonana jest z cienkiego materiału, nie usztywniana (zeby biust nie wydawal się
jeszcze wiekszy!).
Niestety oslonki na brodawki (zakup z Allegro!) nie dziala. Jakieś inne, wypróbowane i skuteczne sposoby?!
Obserwuj wątek
    • staro Re: odznaczające się brodawki 03.05.06, 04:13
      Witaj.
      Też często noszę cienkie staniki, ale nie miałam takiego problemu. Może Twoje
      brodawki są podrażnione ciągle przez stanik?
      A poza tym - przecież to się facetom podoba ;) No i chyba nie chodzisz w samym
      staniku przecież ;)

Pozdrawiam, sama jestem ciekawa, czy ktoś ma jakieś pomysły.

P.S. a te osłonki to jakie? Bo mi się kojarzą tylko takie w okolice karmienia,
      te to faktycznie mogą jeszcze bardziej zwracać uwagę na sutki...
      • selia.h Re: odznaczające się brodawki 20.06.06, 22:33
        wydaję mi się że chodzi o tego typu osłonki :

img.photobucket.com/albums/v719/gofugyourself/buxton.jpg
        www.allegro.pl/item111390541_oslonki_na_brodawki_komplet_8_sztuk_genialne_.html

ja mam jeden miękki stanik i nic nie widać, ale jest cały z koronki więc to
        zrozumiałe :).
    • pandziksa Re: odznaczające się brodawki 03.05.06, 15:43
      Kurcze a ja bym takie chciała!!! Całkiem by wariowali :)
      Choć z drugiej strony czasem może to być problem.
      • truscaveczka Re: odznaczające się brodawki 20.06.06, 14:08
        To jest problem. Karmię piersią i osiem miesięcy temu miałam "płaskie brodawki"
        - taką wadę anatomiczną. Nawet w szczytowym podnieceniu czy w chłodzie moje
        piersi miały zakończenia jak u małego dziecka (ten sam problem ma Kaja
        Paschalska - co widać na zdjęciach w CKM-ie)
        Teraz moja córcia mi wyciągnęła brodawki do tego stopnia, że nawet w upale widać
        je przez stanik i bluzkę. A nie noszę usztywnianych staników, bo za bardzo mi
        gniotą wzbierające mlekiem piersi.
        Fajnie to to wygląda w kontaktach z mężem ;) Ale jak już idę do ginekologa? No
        gotów pomyśleć, że mam coś do niego ;) Już nie mówię o innych sytuacjach :(
    • butters77 Re: odznaczające się brodawki 20.06.06, 17:11
      Dziewczyny, a widziałyście tę nową reklamę - Mentosów bodajże? Facet idzie plażą
      i po zjedzeniu jakiegoś superchłodzącego cukierka sutki (brodawki) mu się
      wydłużają na kilka centymetów:) Moim zdaniem idiotyczny pomysł. Chociaż na
      laskach w reklamie robi piorunujące wrażenie;)
      • zazulla Re: odznaczające się brodawki 20.06.06, 17:43
        Straszna jest ta reklama. Po pierwsze takie dzdzownice nie sa estetyczne, po
        drugie jak lapie freesbe, to mnie az boli.
      • maith Re: odznaczające się brodawki 20.06.06, 17:50
        Na laskach w reklamie wszystko "robi piorunujące wrażenie".
        Po to je w końcu wynajęto, żeby skutecznie to odegrały ;-)
        • butters77 Re: odznaczające się brodawki 20.06.06, 18:39
          Wiadomo - napisałam to ironicznie:)
          • maith Re: odznaczające się brodawki 20.06.06, 21:55
            Do głowy mi nie przyszło, że w to wierzysz, bez obaw ;-)
    • zazulla Re: odznaczające się brodawki 20.06.06, 17:47
      W pasmanteriach mozna kupic takie panki, ktore wszywa sie w stroje kapielowe,
      zeby brodawki sie nie odznaczaly. Mozna je dowolnie przyciac. Moze kup cos
      takiego i wkladaj do biustonosza.

Rozumiem twoj problem. W polaczeniu z duzym biustem moze to zle dzialac na
      ludzi, szczegolnie na prymitywnych facetow.

Ja mam problem z ukladaniem piersi w biustonoszu. Bo duzo lepiej by wygladaly,
      ladnie ulozone od srodka w strone pach. Ale wtedy jakby odznaczyly sie
      brodawki, moje piersi wygladalyby jakby mialy zeza rozbieznego :D Dlatego wole
      ulozyc je na wprost, mimo ze przez to robia sie buleczki.
      • shaolinka A u mnie znowu WKLĘSŁE :( 14.09.06, 16:32
        Znowu ja mam problem z tym, że mam wklęsłe sutki i płaskie brodawki. To dla
        mnie tak jakby kompleks. Radzono mi, żeby je palcami wyciągnąć. Ale jak ? Skoro
        ja ich nawet nie mogę złapac. Ich sztuczne wyciągnięcie nie jest raczej
        możliwe. Na mojej piersi jest ciemna otoczka i na środku tylko mały dzyndzelek
        z dziurką i nic więcej. Sama nie wiem czy to jest normalne. Też mam problem z
        tym, że rzadko kiedy twardnieją... a mam dość spory biust ( 95 C ) ale tak już
        z nimi mam. Sama nie wiem co o tym myślec :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka