a_gandzia
19.09.06, 00:29
Mam malutki duzy problem. Kupilam stanik Panache Heaven Sparkle bordowy rozmiar 32e, ku mojemu zdziwieniu wdaje sie ze 32(70) jest za szerokie a miseczka za mala:( Zapinam sie bezproblemu na ostania zaszywke a nie jest ciasno,nie unosi die do gory ale kto wie, aby zwrocic nie mogesobie dlugo pomosic zeby sieo tym przekonac do konca, zas miseczke wpija sie lekko w piers u gory i spod bluzki zamiast po jednej "gorce" z lewa i prawa jest po dwie:(. Znalazlam na ebay taki tylko w kolorze czarnym(niestety) w rozmiarze 30(65)ff albo 30g. Pytanko moje brzmi
Jak uwazacie lepiej kupic ten ff czy g, a moze jednak zostac przy 32 i tylko miseczke wieksza kupic?
W przymierzalni na bellissima.com.pl wedlug ich rozmiarowki powinnam wziasc 30(65)g, ale ich przymiezalnia jakos tak pol prawdziwa mi sie wydaje.
wybacznie rozpaczliwosc tego postu, dawno nie kupowalam sobie stanikow ajak wreszcie postanowilam wymiecic stare i znoszone okazalo sie ze mam duuuzo wiekszy biust niz myslalam i ku mojej rozpaczy nie moge nic ladnego sobie znalezc:(
Dziki z gory za pomoc
a tak pozatym to sliczny jest i pieknie sie uklada, polecam ten model.