Dodaj do ulubionych

Tak Was czytam i...

16.02.07, 05:33
zazdroszcze rozmairow .-(((( Ja mam tylko 80C/D i tak bardzo chcialabym miec
wiekszy biust .-) No ale coz...na operacje mnie nie stac ,-) Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • jaagna Re: Tak Was czytam i... 16.02.07, 08:00
      Poczytaj posty o dobieraniu odpowiedniego rozmiaru staniczka. Może się okazać,
      że powinnaś nosić miseczkę FF! ;-))
      Podaj swoje wymiary!
      • limonka_01 Re: Tak Was czytam i... 16.02.07, 08:16
        A wcześniej poczytaj posty o prawidłowym mierzeniu się, to ważne.
        Sporo z nas nosiło kiedyś 80D/C.
    • lakie Re: Tak Was czytam i... 16.02.07, 08:17
      gacusia, to Ty?? Co tu robisz?? :) Uwierz mi że posiadanie biustu wiekszego od przeciętnego bywa trudne, żeby nie powiedzieć "ciężkie" ;) Poza tym niektóre z nas nawet nie wiedziały że mają rozmiarowo większe dopóki sobie stanika dobrze nie dobrały ;) Ja się kiedyś wciskałam w DD z olbrzymim obwodem bo w sklepie panie uświadamiały mnie że większych nie produkują, a potem się okazało że noszę 75G i owszem staniki w takich rozmiarach są (co prawda koszmarnie drogie ale są)

Kasia
      • gacusia1 Hej Lakie! 21.02.07, 01:36
        Ano,to ja... Weszlam na to forum jakos przypadkiem ,-))) Ja nosze teraz 80/85C
        albo D zalezy od modelu stanika.
        No i tak bardzo chcialabym miec wiekszy biust...
    • besame.mucho Re: Tak Was czytam i... 16.02.07, 09:49
      Jak już dziewczyny pisały - duża część tutejszych forumek nosiła kiedyś 80C/D. Oczywiście żle dobrane.
      Zmierz się dokładnie (pod biustem mocno ściskając centymetr, w biuście raczej luźno) i napisz nam co Ci
      wyszło. Kto wie, może się okaże, że też męczysz biust nieodpowiednim rozmiarem, bo w rzeczywistości
      masz 70FF ;-).
      • maat7 Re: Tak Was czytam i... 16.02.07, 10:46
        Ja jestem tego żywym przykładem - dotychczas nosiłam 80D, a po kontakcie z tym
        Forum i obmierzeniu według zaleceń wychodzi, że powinno być 70 (sprawdziłam w
        sklepie, wreszcie bez luzów) a miseczka FF (nie sprawdziłam bo czekam na
        zakupione cuda :) ale mierzona w sklepie miseczka E wypychała mi bułeczki, więc
        najpradopodobniej będzie to FF.
        Jedno jest pewne - to co upycha nam ekspedientka w bieliźniaku nie ma nic
        wspólnego z tym, co nasze biusty zdobić powinno !!! Sugeruję wzięcie centymetra
        do ręki i sprawdzenie siebie, a jak zabraknie pewności to jest wątek o rozmiar -
        dziewczyny są super pomocne i doradzą co i jak :)
        • maith Re: Tak Was czytam i... 16.02.07, 11:49
          Hola hola :-) To że my się bez sensu wciskałyśmy w 80D to jedno, ale na świecie
          istnieją dziewczyny, dla których to jest ich prawdziwy rozmiar ;-) Skoro Gacusia
          odbiera swój biust jako mały, to raczej chyba nie ma 75 F. Inna sprawa, że 80C-D
          to nie jest biust mały, zatem odbieranie go w ten sposób może świadczyć o
          noszeniu źle dobranych staników. Tylko że tu może wystąpić podobny problem, jak
          u mojej koleżanki, która 75B wymieniła sobie na... 70B. I dopiero wtedy było
          widać, że coś tam ma. Wcześniej biust jej się topił w staniku.
          • anna-pia Re: Tak Was czytam i... 16.02.07, 12:39
            maith napisała:

> Hola hola :-) To że my się bez sensu wciskałyśmy w 80D to jedno, ale na świecie
            > istnieją dziewczyny, dla których to jest ich prawdziwy rozmiar ;-) Skoro Gacusi
            > a
            > odbiera swój biust jako mały, to raczej chyba nie ma 75 F.

Nie byłabym taka pewna. Jeśli ma w okolicy kilka koleżanek z np. 75G czy H, albo
            80G czy H, to może odbierać jako mały. Zresztą, ja mam 75F i wcale nie uważam go
            za duży. Tylko te staniki duże są :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka