szczecin.europejki 09.04.06, 13:43 Witamy! Poszukujemy partnerów do EFS RZL 1.6 w Szczecinie lub bliskiej okolicy. Pozdrowienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_sl Re: EFS RZL 1.6 09.04.06, 22:26 Ja też chcę startować w tym działaniu, ale jestem z Warszawy. Jeśli to nie przeszkadza - jestem otwarta na propozycje. Podobno trzeba się spieszyć, bo środki się kończą. A tak przy okazji, czy możesz dać mi link do dokumentów do przygotowania wniosków (chodzi mi szczególnie o wzór kosztorysu). Nie mogę znaleźć tego w internecie. Pozdr. Odpowiedz Link
2grzegorz Re: EFS RZL 1.6 24.04.06, 23:20 nic się nie kończy - pieniędzy jest tyle, że prawdopodobnie nie zostaną wyczerpane do września; dokumenty patrz na stronie: www.dwfefs.gov.pl/Dokumenty+konkursowe/pozdrawiam grzegorz Odpowiedz Link
m_sl A jednak się kończy 19.05.06, 14:43 Wczoraj w Wyborczej było ogoszenie o zamknięciu konkursu. Więc jednak się skończyło. Ja nie zdążyłam. A Wy? Odpowiedz Link
2grzegorz Re: A jednak się kończy 19.05.06, 17:40 a ja zdążyłem :-)) Mam nadzieję, że do niczego się już nie przyczepią (musiałem poprawić parę rzeczy) a jeszcze na początku maja pani z ministerstwa twierdziła, że pieniędzy jest ho ho i żeby pisać nowe projekty; czyli nie wie prawica, co czyni (myśli) lewica... pozdrawiam Grzegorz Odpowiedz Link