besame.mucho 08.03.07, 09:48 Dziewczyny, z okazji dnia kobiet życzę Wam (nam ;) ) oczywiście góry rewelacyjnych staników! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ansil Re: Dzień Kobiet 08.03.07, 10:26 no wlasnie.. przeslicznych mocnych zwiewnych staniczkow ;)) a tak OT u mnie w biurze oczywiscie- "pelna olewka", jaki tam dzien kobiet. Mam nadzieje, ze luby nie zawiedzie. A jak u was? Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Dzień Kobiet 08.03.07, 10:47 Mi koledzy sprezentowali kwiatki, ale... wczoraj. Siedzieliśmy wieczorem u kolegi i panowie sobie nagle przypomnieli, że 8 marca to dzień kobiet. Jakieś pół godziny później wychodzili po coś do sklepu i wrócili z kwiatkami, tłumacząc się, że to tak na wszelki wypadek, bo teraz pamiętają a ósmego mogą zapomnieć. Zrozum tu babo mężczyzn ;-). Brat mi dziś sprezentował bombonierkę, więc jak wszyscy inni zapomną to będę siedzieć przy jakimś filmie, opychać się czekoladkami i manifestować, że nie obchodzą mnie komunistyczne święta ;-)). Odpowiedz Link
limonka_01 Re: Dzień Kobiet 08.03.07, 10:42 To dzisiaj? Zupełnie zapomniałam. A mogłam sobie jakiś prezenci sprawić, a tu skrzynka pusta :( Co nie zmienia faktu, że życzę wszystkim lobbystkom pięknych i wygodnych staniczków :) Odpowiedz Link
maheda :-) Jak miło 08.03.07, 10:50 Wzajemnie, Besame :-) Oby Cię przyszły dzień kobiet powitał z wymarzoną ilością ślicznych i wygodnych staników w szufladzie :) Odpowiedz Link
mary_lu Re: Dzień Kobiet 08.03.07, 11:29 Życzę nam wszystkim, żeby do kolorystyki bielizny w "naszym rozmiarze" też wreszcie zawitała wiosna! Odpowiedz Link
martasap83 Re: Dzień Kobiet 08.03.07, 12:17 rownież życzę góry wygodnych pięknych kolorowych staniczków :) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Dzień Kobiet 08.03.07, 12:17 Dziekuje i dolaczam sie z tym samym :) Stu wymarzonych stanikow, i to najlepiej z majtkami! Plus nowej komody, zeby to wszystko zmiescic :) Odpowiedz Link
maat7 Re: Dzień Kobiet 08.03.07, 14:50 A ja proponuję jeszcze, żeby nasi Szefowie w ramach naszego święta obdarowali nas podwyżkami, albo premiamii (tylko i wyłącznie o charakterze ciągłym i dożywotnim), abyśmy nie musiały martwić się za co kupować, tylko o to czy już tego modelu nie kupiłyśmy kilka dni temu :) Dużo serdeczności w tym i każdym innym dniu roku życzę Wam Kobiety !!! Odpowiedz Link
kinita Re: Dzień Kobiet 08.03.07, 16:34 Wszystkiego najlepszego kobietki 100% :) Ja dostalam od ukochanego sliczne kolorowe tulipanki z samego rana, a w pracy nic, bo w Anglii nie obchodza tego swieta niestety... Ale Bravissimo chyba pamietalo, bo dostalam nowiutki katalog:) Pozdrowienia i slicznych, tanszych niz zwykle staniczkow :) Odpowiedz Link
butters77 Re: Dzień Kobiet 09.03.07, 15:10 Heh, ja też dostałam katalog Bravissimo na Dzień Kobiet:) Spóźnione życzenia dla wszystkich Biusciastych! Odpowiedz Link
mareda33 Re: Dzień Kobiet 09.03.07, 21:13 A ja w pracy dostałam kwiatki a od P. bilet na koncert Mietka Szcześniaka (cudowny zresztą Mietek i koncert też :)) Odpowiedz Link
netus Re: Dzień Kobiet 10.03.07, 16:26 A ja dostałam w pracy od szefa tulipana (nie tylko ja wszystkie kobietki) i szarlotkę! to było mile, w domu dostałam żonkile, a dzisiaj od męża ukochaną wodę toaletową z balsamem (she Goscha). A sobie sprezentowałam dwa biustonosze w rozmiarze moim, czyli 80 E z Triumpha. Czekam na paczkę. Wam życzę pięknych przez całe życie biustów ubranych w piękne biustonosze!!! Odpowiedz Link
zazulla Re: Dzień Kobiet 11.03.07, 23:48 Dzieki! Dopiero teraz zagladnelam na forum i tak przelotem. Ja sobie zycze malego biustu, tak 75E/F :))))) To moje pierwsze swieto w pracy [moja pierwsza praca] i panowie kupili wszystkim paniom kwiaty i rafaello i wycalowali i w raczki i w polika. Bylo bardzo milo. Oczywiscie wszyscy zauwazyli, ze bylam w spodnicy i na obcasach [dekolt schowalam na inne dni] :D Odpowiedz Link