agnieshka_23 12.04.07, 12:22 Mam pytanko jade na majowke do rodziny do Niemiec i zastanawiam się jak tam wyglada sprawa z sklepami dla biusciastych. Moze jakies niemieckie bravissimo, brastop stacjonarny?? ;) orientuje sie ktoraś z was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannea Re: Sklepy w Berlinie 15.04.07, 12:35 Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to Hunkemoller - ale oni sprzedają wyłącznie własną markę,i nie wiem, do jakiej miseczki (na pewno mają F, właśnie mam na sobie). Na przecenach są przystępni, żeby nie rzecz tani, a jakość bardzo dobra. Jest gdzieś na forum wątek na ten temat. Ja mój stanik kupiłam właśnie w Niemczech (u mnie w Holandii nie spotkałam jeszcze w ich sklepie miski F), za jakieś szalone 9 euro, i jestem bardzo zadowolona. www.hunkemoller.com/ Odpowiedz Link
butters77 Re: Sklepy w Berlinie 15.04.07, 12:54 Pamiętam, że Zazulla nieraz chwaliła tę markę. Odpowiedz Link
zazulla Re: Sklepy w Berlinie 15.04.07, 14:32 W zeszle wakacje marnie bylo z wiekszymi miseczkami, najwieksza to G :( Moze niemiecki Triumph ma juz rozmiarowke do H? Bo holenderski na pewno. Odpowiedz Link