Dodaj do ulubionych

biustonosz dla mamy

22.04.07, 13:18
Chce przekonac moją biuściastą mamę do biustonosza z fiszbinami. Teraz nosi miękkie, bo nnie cierpi przymierzania a te jakoś zawsze się ułożą. Twierdzi że nie lubi fiszbin, ale to raczej kwestia rozmiaru. Rozmiar według tabelki bellissimy 85G albo GG. Potrzebny jest biustonosz z fiszbiną o szerokim u, raczej miękką, bo taka ma szansę rodzicielkę przekonać, że fiszbiny mogą być wygodne. Ramiączka raczej szerokie, biustonosz średnio zabudowany i nie dający zbyt "dramatycznego" efektu. Podpowiedzcie w co celować, żeby ją zachęciic do zmiany.
Obserwuj wątek
    • maith Re: biustonosz dla mamy 22.04.07, 14:07
      Zerknij najpierw na wątek na ten temat
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=59723052&v=2&s=0
      Szerokie ramiączka sugerują, że mama miała raczej kontakty z za szerokimi
      obwodami i węższe ramiączka jej się wrzynały.
      • iw1978 Re: biustonosz dla mamy 23.04.07, 18:23
        Dzięki za odpowiedź. Obwód 85 jest raczej dobry, bo pod biustem mama ma trochę więcej. Ramiączka nie mogą być za wąskie, bo nie uwierzy, że taki stanik jest dobry dla niej.
    • maith Re: biustonosz dla mamy 23.04.07, 01:08
      I myślę, że Twojej mamie powinien się spodobać np. Fantasie Lilly
      tinyurl.com/yvt8bs
      Występuje też w pięknym i eleganckim stalowym i jeszcze piękniejszym i
      elegantszym burgundzie
      Tylko że tu pojawia się problem - to już trzeba kupować z obniżonym obwodem i
      przeliczonymi do niego miseczkami. A 80HH Twoja mama mogłaby psychicznie nie
      przełknąć, choć to świadczy wyłącznie o konieczności kupienia szczuplejszego
      obwodu na ten sam rozmiar biustu.
      Niektórym bardzo pasują fiszbiny Melissy, ale innym wcale, także to by trzeba
      było sprawdzić. Ale myślę, że warto, najwyżej odeślesz.
      www.melissa.com.pl
      Wygodne szerokie fiszbiny ma Kalyani (jeden model, z dużą domieszką bawełny,
      jest do K, ale trzeba go przeliczać, jak Fantasie).
      Szeroko jest też w Panache.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka