masaiimara
22.05.07, 10:11
Zaczynam nowy wątek, bo co prawda informacje o ciąży i stanikowych rewolucjach z nią związanych już się pojawiały w różnych wątkach, ale może warto w jednym miejscu zebrać je w taki mini poradnik, co, jak i kiedy w ciąży na biust ubrać, żeby potem być Piękną Mamą z pięknym biustem:) Dla mnie motywacją do badań tematu stała się świaża wiadomośc o ciąży mojej młodszej siostry:) Jako przyszłej cioci (jupiiii jeeeeeeee:) moja w tym głowa, żeby Młoda (studentka zresztą, więc skarbiec pusty;) nie zaczęła oszczędzać na stanikach!!!!
Doświadczone Forumowiczki - Mamy powiedzcie mi więc, jako bezdzietnej biuściastej, jak to jest z tym biustem w ciąży?? Kiedy zacząć bacznie gapić się na siostrzany?;) Wiem, że na pewno w trakcie ciąży powiększy się obwód, no bo brzuch będzie coraz większy. A jak jest z miską - chyba też zawsze się zwiększy? A jeśli tak to kiedy?? Podejrzewam, że moja siostra nosi teraz za luźny obwód, więc chyba warto ją ścisnąć węższym teraz, póki ciąża wczesna, żeby się przyzwyczajała, bo potem będzie już za duży dyskomfort na takie uświadamianie? Ojjj wezmę ja siostrę do galopu, wezmę:) Niech nosi w ciąży same piękne cudeńka stanikowe, kusidełka, bo nie ma chyba nic gorszego, niż czuć się wieklą i nieatrakcyjną w ciąży, zamiast piękną przyszłą mamą:)
A w temacie staników karmników to ja Was jeszcze pomęczę. W swoim czasie:)